Hopp til innhold

Heos By DenonSuper Linkmultiromsforsterker

Produktet står i HiFi Klubben Trondheim
Smart 4-soners multiromsforforsterker som er laget for å bygge en komplett HEOS-installasjonsløsning.

Les mer:

Beskrivelse

HEOS Super Link – 4-soners, multiroms musikkstreamer til profesjonelle HEOS-installasjoner og innbyggingsløsninger

HEOS Super Link er en kompakt, 4-soners, multiroms musikkstreamer som er designet for bruk i skjulte innbyggingsløsninger (CI) og profesjonelle installasjoner, som for eksempel i større boliger, kontorbygg, restauranter, etc. Med én eller flere HEOS Super Link kan du helt ukomplisert bygge opp en permanent installasjon og styre alt sammen trådløst fra den samme brukervennlige HEOS-appen.

Sammen med en passende effektforsterkerløsning kan du samle all elektronikken i et teknisk skap eller et standard 19” rack og ganske enkelt trekke høyttalerkabler ut til de ulike rommene herfra.

Utrolig fleksibel i installasjoner
HEOS Super Link er kompatibel med en rekke av markedets avanserte styringssystemer, og utbyggingsmulighetene er så mange og så gjennomtenkte at du alltid vil kunne utvide systemet, nesten uansett hvilke behov som måtte oppstå.

Hvis du i tillegg vil ha en helt ukomplisert og fleksibel lydløsning i et rom – for eksempel badet – bruker du bare en trådløs HEOS-høyttaler til det formålet. Når HEOS Super Link først er installert og konfigurert, spiller den nemlig smertefritt sammen med resten av HEOS-systemet. I tillegg har du genial og sømløs integrasjon med Denons hjemmekinoreceivere, stereoforsterkere og TV-lydplanker.

HEOS Super Link fås i sort finish.