Hopp til innhold
MoFi Electronics UltraDeck Platespiller

MoFi ElectronicsUltraDeckPlatespiller

Hvis ingenting er godt nok for ørene dine og den kjære vinylsamlingen din, så har du den perfekte platespilleren her. Fås med eller uten MasterTracker pickup.
Spar9 000,-
stk22 998,-
Før31 998,-
 Produktet står i HiFi Klubben Trondheim

Les mer:

Beskrivelse

MoFi UltraDeck – kompromissløs EISA-belønt audiofil hi-fi-platespiller med krystallklar og ufarget lyd

MoFi UltraDeck er en audiofil high-end-platespiller som rommer en overflod av avanserte tekniske løsninger bak et relativt diskre design. UltraDeck er målrettet laget for å gi deg en enestående presis, ren og ufarget gjengivelse fra platen du legger på tallerkenen – verken mer eller mindre.

Denne filosofien – så tett på originalen som mulig – gjennomsyrer alle produktene fra MoFi. UltraDeck er en eksklusiv og kompromissløs toppmodell, og derfor har produsenten tatt seg råd til å legge ekstra mye i en rekke kritiske detaljer som løfter lyden opp på neste nivå i forhold til den mer budsjettvennlige StudioDeck.

MoFi UltraDeck med MoFi MasterTracker pickup (UltraDeck+M) vant den ettertraktede EISA Award 2019-2020 som ”Best Product” i platespiller-kategorien. Dermed har den internasjonale fagpressen også satt sitt kvalitetsstempel på dette unike produktet.

Avanserte og eksklusive løsninger

På MoFi UltraDeck er den tunge Delrin-platetallerken hele 33 mm tykk og ekstra resonansdød for å kunne skape en helt ren bakgrunn for musikken din. Kabelføringen i tonearmen er fra spesialisten Cardas Audio, og topplaten på plinten er laget i tre adskilte og individuelt dempede aluminiumsplater. Ellers minner UltraDeck mye om StudioDeck, inkludert den flotte 10” tonearmen. Samme filosofi og samme design – toppmodellen låter bare bedre.

MoFi UltraDeck fås i sort finish med eller uten fabrikkmontert MoFi MasterTracker pickup. Hvis du velger versjonen med pickup (UltraDeck+M), er alle nødvendige innstillinger selvfølgelig gjort, slik at den er klar til bruk fra begynnelsen. Støvdeksel og tonearmkabel følger med.

GRATIS MONTERING: Hvis du kjøper en ny pickup hos HiFi Klubben, så monterer vi den på platespilleren din gratis. Spør i din lokale HiFi Klubben-butikk for info.

Høydepunkter

 • Ekstra tung og resonansdød platetallerken i Delrin-polymer
 • 10” tonearm i aluminium
 • Eksklusiv kabelføring fra Cardas Audio
 • Støvdeksel og RCA-kabel medfølger
 • Fås med eller uten fabrikkmontert MoFi MasterTracker MM-pickup

Vår
Ekspertvurdering

 • 10” tonearm
 • Ekstra tung og resonansdød 33mm platetallerken i Delrin-polymer
 • Eksklusiv kabelføring fra Cardas Audio
 • Forgylte RCA-terminaler
 • Høydejusterbare HRS dempeføtter
 • Støvdeksel og RCA-kabel medfølger
 • Fås med eller uten fabrikkmontert MoFi MasterTracker pickup

Tekniske spesifikasjoner

AutomatiseringNei
DrevetReim
Effektiv armvekt35 g
Effektiv tonearmlengde10"
Hastighet33, 45
PickupMoFi MasterTracker
PickuptypeMoving Magnet
RIAA-forforsterkerNei
Tallerkenvekt3,1 kg