Hopp til innhold
DALI MENUET Kompakt høyttaler

DALIMENUETKompakt høyttaler (par)

Liten, elegant og utrolig velspillende. En sann lydperle til mindre rom der du vil ha audiofile musikkopplevelser uten store høyttalere.
 Produktet står i HiFi Klubben Drammen
Spar1 400,-
par10 996,-
Før12 396,-

HiFi Klubben Drammen
Nedre Storgate 15-17
3015 Drammen

 32 83 96 60
 [email protected]

Les mer:

Beskrivelse

DALI MENUET – ultrakompakt, audiofil høyttaler i eksklusiv utførelse

MENUET er en ultrakompakt og eksklusivt utført høyttaler med store audiofile kvaliteter. Til tross for sine ytterst beskjedne mål gir den et stort og utrolig musikalsk lydbilde. Du får en ren og forbløffende fyldig bass, en åpen og dynamisk mellomtone og masse fine detaljer i toppen.

Finishen er den samme som på DALIs eksklusive RUBICON-serie. Det betyr at du kan velge mellom høyglanslakk i sort eller hvit, eller ekte trefinér i valnøtt eller Rosso (rosentre). Uansett hvilken versjon du velger, får du en høyttaler som er en fryd å leve med i hverdagen, både når det gjelder utseende og musikalske prestasjoner

Perfekt for plassering tett på veggen

MENUET er designet for å kunne plasseres tett inntil veggen, enten stående på en hylle eller opphengt ved hjelp av DALIs smarte veggfeste (ekstrautstyr). Høyttaleren er konstruert for dette, så du trenger ikke å være redd for rumlende og upresis bass. I et mindre rom fungerer MENUET utmerket på egen hånd. I et stort rom, kan du supplere med en god subwoofer, slik at du ender opp med et høyt presterende, kompakt full-range-system.

MENUET er tilgjengelig i sort eller hvit høyglansfinish eller ekte trefinér. Spesialdesignet veggfeste fås som ekstrautstyr.

Høydepunkter

  • Slankt og lavt design – enkel å plassere under TV-en eller på veggen
  • Enkel i oppsett og daglig bruk
  • Volum kan styres fra eksisterende TV-fjernkontroll
  • Flott finish og god lyd til prisen, selv uten subwoofer
  • Kan gi 3D-effekt i lyden

Tekniske spesifikasjoner

Diskantstørrelse28mm
Følsomhet86 dB
Frekvensområde (-3dB) 59-25.000 Hz
Impedans4 ohm
Størrelse på basselement4.5"