Hopp til innhold
Denon Denon AH-C260IR In-ear ørepropper

DenonDenon AH-C260IRIn-ear ørepropper

Smart in-ear-modell for deg som bare vil ha en enkel og komfortabel hodetelefon som låter bra. Med iPod/iPhone-kontroll på kabelen.
 Produktet står i HiFi Klubben Drammen
Spar100,-
stk348,-
Før448,-

HiFi Klubben Drammen
Nedre Storgate 15-17
3015 Drammen

 22 13 22 13
 [email protected]

Les mer:

Beskrivelse

Denon AH-C260IR – in-ear-hodetelefon i høy kvalitet for iPhone

AH-C260IR er en smart og vellydende hodetelefon som gir deg en mye bedre totalopplevelse enn billige, no-name ørepropper. AH-C260IR har en hendig iPod/iPhone-fjernkontroll montert på kabelen. Dette gjør at du kan styre musikken uten å måtte rote rundt i lommene. Hvis du ikke har et Apple-produkt, kan du eventuelt velge versjonen uten innebygget iOS-kontroll (AH-C260) og samtidig spare en slant.

Takket være den innebygde mikrofonen i fjernkontrollen kan hodetelefonene også brukes til inn- og utgående samtaler med ett enkelt trykk på en knapp. En ekstra bonus er at du også kan bruke disse funksjonene på en MacBook Pro.

God komfort i alle øreganger
Det ergonomiske designet og de myke gummiøreproppene – som følger med i hele 4 forskjellige størrelser (inkl. en ekstra liten variant) – gir en presis passform til øregangen din, noe som er en forutsetning for både god komfort og god bassgjengivelse. Øreproppene stenger ute bakgrunnsstøy effektivt og gjør samtidig at omgivelsene slipper å måtte høre favorittlåtene dine.

AH-C260IR fås i sort finish, oppbevaringsetui følger med.

Høydepunkter

  • [" iOS-kontroll/mikrofon på kabelen "," God skjerming mot støy utenfra "," God passform "," Ørepropper i 4 størrelser medfølger (inkludert ekstra små) "," Fås også uten iOS-kontroll til lavere pris (AH-C260) "]