Hopp til innhold
Kompakt høyttaler - Aktive

Argon Audio FENRIS A5

4 498,-stk
 Produktet står i HiFi Klubben Oslo Marcus Thranes gate
God hi-fi-lyd i ekte stereo, trådløs musikk med Bluetooth, smart TV-lyd med HDMI og inngang for platespiller. Alt sammen uten separat forsterker!

Les mer:

Beskrivelse

Argon Audio FENRIS A5 – kompakt, allsidig og råsterk aktiv høyttaler med Bluetooth, HDMI ARC til TV-lyd, platespiller-inngang og fjernkontroll

 • Dynamisk og råsterk hi-fi-lyd til all slags musikk
 • Lettvinn TV-lyd i høy kvalitet via HDMI
 • Dedikert inngang for platespiller
 • Trådløs musikk direkte fra telefon eller datamaskin via Bluetooth
 • Fjernkontroll og 3 meter høyttalerkabel medfølger

FENRIS A5 er en kompakt, men kraftig høyttaler i FENRIS-serien fra Argon Audio. Med Bluetooth, HDMI-tilkobling, avansert innebygd stereoforsterker og et kraftig 5,25” bass/mellomtoneelement får du lyd, funksjonalitet og styrke på et nivå som uten problemer kan matche mange tradisjonelle stereoanlegg med separate høyttalere.

Den unike digitale forsterkeren i FENRIS A5 er utviklet av Argon Audio selv. Forsterkeren har hele fire separate kanaler, og den er bygget for å drive bass- og diskantelementene helt optimalt og uavhengig av hverandre. Det gir deg klarhet, dynamikk og lydkvalitet du ikke har møtt på før i denne prisklassen.

FENRIS A5 er en god løsning til for eksempel en liten stue der du ønsker kvalitetslyd til både TV og musikk med et minimum av ekstra kabler og apparater. Det er også en god løsning for små leiligheter, hybler og andre steder der plassen ikke tillater å ha et fullt anlegg stående.

Stoffronten er smart festet med magneter, så du slipper å se på stygge hull om du foretrekker å bruke høyttaleren uten front. Under frontstoffet skjuler det seg et elegant design med trimringer i aluminium.

Klarer både trådløs musikk, TV-lyd og platespiller

Med HDMI kan du koble til TV-en din for optimal digital lydkvalitet og kontrollere volumet fra din eksisterende TV-fjernkontroll. Da har du både den gode lyden og den praktiske betjeningen i tillegg til automatisk av/på-slåing.

FENRIS A5 har innebygget RIAA-forsterker, slik at du kan koble til en vanlig platespiller direkte, og via Bluetooth kan du streame all slags musikk trådløst fra telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Hvis du har et romslig skrivebord, fungerer FENRIS A5 også utmerket som høyttaler for PC-spillene dine. Her har du virkelig høyttaleren som kan erstatte et helt anlegg!

Argon Audio FENRIS A5 er tilgjengelig i flere utførelser. Fjernkontroll og 3 meter høyttalerkabel følger med. Lengre høyttalerkabel kan kjøpes separat.

Argon Audio FENRIS A5 – gjennomtenkte og allsidige tilkoblinger

I tillegg til Bluetooth har FENRIS A5 både analoge og digitale tilkoblinger, slik at du kan utnytte høyttalerne optimalt fra flere ulike lydkilder. Med to digitale innganger, HDMI / ARC og optisk, kan du for eksempel ha både TV-en og en musikkstreamer koblet digitalt og fortsatt ha de analoge inngangene tilgjengelige. På den måten får du både funksjonaliteten og lyden fra et komplett anlegg – uten å ha en separat forsterker stående! Du kan til og med skjule musikkstreameren i en hylle eller bak en dør og styre musikken fra telefonen din hvis du ønsker det.

Som en ekstra smart funksjon har FENRIS A5 også en dedikert platespillerinngang (MM), slik at du kan koble til en vanlig platespiller direkte uten å måtte investere i en egen RIAA-forsterker. Er du blant de mange som har falt for vinylens unike kvaliteter, har du en utrolig nyttig funksjon her. 

Få enda større lyd med en subwoofer

Til tross for sine relativt kompakte dimensjoner, spiller FENRIS A5 med virkelig imponerende bass, som kan fylle en vanlig stue. Vil du allikevel ha enda mer av det gode, er det naturlig å kombinere med en god subwoofer, som f.eks. Argon Audios egen BASS10 Mk2. FENRIS A5 har pre-out på baksiden, så tilkoblingen er helt ukomplisert.

Vår
Ekspertvurdering

Fordeler

 • Dynamisk og råsterk hi-fi-lyd til all slags musikk
 • Enkel TV-lyd i høy kvalitet via HDMI/ARC
 • Dedikert inngang for platespiller (MM)
 • Trådløs musikk direkte fra telefon eller datamaskin via Bluetooth
 • Både digital og analog audio-inn (optisk/RCA)
 • Pre-out utgang for f.eks. subwoofer
 • Auto på/av på alle innganger inkl. Bluetooth*
 • Fjernkontroll og 3 meter høyttalerkabel følger med

Begrensninger

 • Ikke utgang for hodetelefoner
 • Ikke audio-inn via USB
 • Ikke aptX på Bluetooth
 • Ikke integrert veggfeste
 • Ikke knapp for volumkontroll på fronten
 • Høyre og venstre høyttaler må sammenkobles med kabel

Videoer om Argon Audio FENRIS A5

Tekniske spesifikasjoner

Frekvensområde (-6dB)47-22.000 Hz
Forsterker50 watt
D/A-konvertering lyd24-bit / 48kHz
Diskantstørrelse0,75"
Størrelse på basselement5.25"
Høyttalere-typeAktive HiFi-høyttalere