Hopp til innhold
Argon Audio Red Edition HDMI1 HDMI-kabel

Argon AudioRed Edition HDMI1HDMI-kabel

Red Edition HDMI1 er en seriøs og solid HDMI-kabel til en fornuftig pris. Du får b.la. ledere i 99,99% rent kobber, tredobbel skjerming og solide, helstøpte plugger.
Spar149,-
stk149,-
Før298,-
 Produktet står i HiFi Klubben Sandnes

Les mer:

Beskrivelse

Argon Red Edition HDMI1 – høykvalitets HDMI-kabel til en fornuftig pris
Red Edition HDMI1 er en seriøs og solid HDMI-kabel til en fornuftig pris. Lederne er laget i 99,99% rent, oksygenfritt kobber, og kabelen har tredobbel skjerming, så innstrålet støy ikke forurenser lyd- og bildesignalet. Pluggene er solide, helstøpte og med forgylte kontaktflater og understreker at du står med et seriøst kvalitetsprodukt i hånda. Et virkelig godt valg til utstyr i budsjettklassen.

Red Edition HDMI1 har støtte for nettverksoppkobling (Ethernet) via HDMI, så du i fremtiden kan nøye deg med en nettverkskabel i hele anlegget ditt.*

Standard eller high speed HDMI – hva har du bruk for?
Dagens HDMI-kabler fås i enten standard eller high-speed. Om du skal velge det ene eller det andre, avhenger av dine behov. Ved opp til 720p videooppløsning holder det med standard speed, men hvis du ønsker garantert problemfri overføring av 1080p Full-HD videosignaler (f.eks. fra Blu-ray eller PS3) bør du overveie å velge en high speed-kabel, spesielt hvis det er et lengre kabelstrekk. Hvis du er i tvil, spør oss.

Red Edition HDMI1 fås i lengder fra 1 til 10 meter.

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier som avspeiler fire forskjellige pris- og ambisjonsnivåer. Alle seriene er designet for å gi deg mest mulig for pengene, så du trenger bare å velge den Argon-kabelen som matcher kvaliteten på anlegget ditt.

WHITE: økonomiserien som gri deg en fornuftig kabelløsning til lavest mulig pris. Her får du kvalitet som ligger vesentlig over produsentenes medfølgende lakrissnører. Dette er et skikkelig hi-fi-alternativ til lampettledningen som ikke er beregnet til dette formålet.

RED: Her er detaljene mer gjennomtenkte, men fortsatt til en fornuftig pris. For eksempel er de fleste modellene utstyrt med solide metallplugger som både ser bedre ut og er mer robuste enn støpte plastikkplugger. Andre fordeler er bedre skjerming og mer avansert isolering.

BLUE: Høykvalitetskabler som får det beste ut av et bra anlegg. Her får du f.eks. enda bedre avskjerming, avansert geometri, tykkere ledere og enda bedre plugger. Serien for deg som vil skjemme bort både deg og anlegget litt ekstra.

BLACK: Toppserien med massevis av lekre og audiofile løsninger. Her får du blant annet forsølvede ledere, rhodium-belagte plugger og tredobbel skjerming. En kabel fra Black-serien kan leve opp til nivået i særdeles gode anlegg, og du trenger vanligvis kun å vurdere andre løsninger om du har et high-end-anlegg eller et spesielt behov for finjustering av klangen i anlegget.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget merke
Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget merke og bygger på mer enn 30 års erfaring i bransjen. Målet med Argon er å gi deg hi-fi-produkter av meget høy kvalitet til en meget lav pris. Argon produseres etter Hi-Fi Klubbens spesifikasjoner hos håndplukkede kvalitetsprodusenter i det fjerne østen, og siden vi har full kontroll over hele prosessen kan vi gi produktene akkurat de funksjoner og egenskaper som passer til ditt behov. Argon er full valuta for pengene – hver eneste gang!

* Nettverksoppkobling via HDMI er en del HDMI 1.4-standarden, men det er opp til produsentene selv om de vil implementere denne funksjonen i et gitt produkt.

Tekniske spesifikasjoner

Farge : Hvit
Plugg/terminering : Forgylte kontakter
Ledermateriale : 99,99 rent OFC-kobber
Skjerming : Tredobbelt
Kabellengde : 1, 2, 3 meter (high speed), 5 og 10 meter (standard speed)
Type : HDMI-kabel
Støtter nettverksoppkobling (Ethernet) via HDMI.* Tredobbel skjerming * Nettverksoppkobling via HDMI er en del HDMI 1.4-standarden, men det er opp til produsentene selv om de vil implementere denne funksjonen i et gitt produkt.