Hopp til innhold

unnuunnu ventilationMøbeltilbehør

Ventilasjonsløsning for deg som vil oppbevare apparater som avgir mye varme i unnu-møbelet ditt, typisk en forsterker eller receiver.
Spar300,-
stk898,-
Før1 198,-
 Produktet står i HiFi Klubben Sandnes

Les mer:

Beskrivelse

unnu ventilation – ventilasjonsløsning med avsug for unnu-møbler

unnu ventilation er en diskret ventilasjonsløsning, med vifte og innebygget avsug, som kjøler ned rommene i unnu-møbelet ditt. Nå trenger du ikke å bekymre deg over hvor mye varme forsterkeren eller receiveren din avgir, og du kan uten problemer ha apparatene dine stående bak en dør.

Viften er temperaturstyrt, så den starter først når det er behov for den, typisk når du spiller høyt og forsterkeren blir ekstra varm. Den stopper automatisk når temperaturen synker igjen.

Enkel og fleksibel montering
Du kan lett montere ventilasjonen i topplaten på unnu-møbelet ditt selv. Den passer til de fleste unnu-møbler*, og den sikrer minst like god lufting i rom med dører (stoff og tre) som det er i åpne rom.

På yttersiden av møbelet ditt er den eneste synlige delen av ventilasjonen en diskret rist, så du ødelegger ikke det elegante designet til unnu-møbelet ditt. Ventilasjonen er helt lydløs på to meters avstand.

unnu ventilation fås i sølv finish.

* Unntatt rom med skuffer og møblene 120, 220 og 221

Se monteringsmanual her.