Hopp til innhold

Cambridge Audio Minx Air 100 Trådløs høyttaler

{{product.ribbonText}}

Minx Air 100 er en kompakt, allsidig og velspillende trådløs høyttaler med både AirPlay og Bluetooth, nettradio, iOS/Android-kontroll, fjernkontroll og minijack-inngang. Passer overalt, og har flott lyd i forhold til størrelsen.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Cambridge Minx Air 100 – en allsidig, kompakt og velspillende trådløs høyttaler

Minx Air 100 er en særdeles allsidig trådløs høyttaler med AirPlay, Bluetooth aptX, nettradio med forhåndsinnstillinger, iOS/Android-kontroll, phono/minijack analog-inn, solid konstruksjon, smart design, fjernkontroll og skikkelig flott lyd i forhold til størrelsen.

Bortsett fra de mer beskjedne ytre målene og den enklere høyttalerbestykningen minner Minx Air 100 mye om storebror Minx Air 200. En flott løsning, hvis både lydkvalitet og fleksible muligheter står høyt på ønskelisten, uten at den trådløse høyttaleren din blir større eller dyrere enn nødvendig. Passer inn overalt med sitt enkle og diskré design.

Mer info er på vei.

Ekspertvurderinger

Fordeler

Begrensninger

Du får ikke ekte stereo eller en skikkelig hi-fi opplevelse fra en enkelt alt-i-ett-høyttaler, uansett hvor godt den er konstruert. Ekte hi-fi krever alltid en god forsterker og separate høyttalere!

Tekniske spesifikasjoner

Anmeldelser

0,0

Basert på 0 anmeldelser fra kresne medlemmer

CAMBRIDGE AUDIO - ENGELSK ELEGANSE

Engelske Cambridge Audio kombinerer høy teknisk ytelse med stilrent europeisk design og høy brukervennlighet. Et spennende alternativ som i de siste årene har vunnet uttallige tester og priser i anerkjente hi-fi-magasiner verden over.

  • Flott lydkvalitet i klassen
  • Stilrent og diskré design i aluminium
  • Høy brukervennlighet
  • Både stereo- og surround-løsninger
  • Høykvalitetsprodukter til musikkstreaming

Les mer om Cambridge Audio

Mer lesning

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her