Hopp til innhold

Kan du dele på 10?

Les mer om vår delbetalingskampanje her!

Bluesound PULSE FLEX Trådløs høyttaler

{{product.ribbonText}}

PULSE FLEX er en superkompakt og lettbetjent, trådløs høyttaler som kan gi deg enkel kvalitetslyd i alle mindre rom. Den integrerer perfekt med resten av Bluesound-systemet, og du kan velge mellom sort og hvit finish.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Bluesound PULSE FLEX – superkompakt, trådløs høyttaler med flott lyd, Bluetooth, 24-bit avspilling, god brukervennlighet og massevis av muligheter

 • Flott lydkvalitet til å være en superkompakt, trådløs høyttaler
 • Enkelt oppsett og flott finish
 • Touch-panel på topplaten til grunnleggende betjening, inkludert fem individuelle brukerforvalg (presets)
 • Innebygget Bluetooth-funksjon med aptX
 • Streaming av både din egen musikksamling, nettradio og streamingtjenester (TIDAL, Spotify Connect, Deezer m.fl.)

PULSE FLEX er den minste trådløse høyttaleren i Bluesound-systemet. Den leverer en svært god lydkvalitet til å være en superkompakt, trådløs høyttaler, og den er derfor et godt valg til alle mindre rom der det praktiske har høy prioritet. Den flotte, sorte eller hvite finishen gir samtidig en elegant, eksklusiv og seriøs look som glir naturlig og diskret inn i din innredningen din.

På topplaten finner du i tillegg til play/pause/volum også fem fysiske trykknapper som du kan bruke til å velge dine egne eller familiens individuelle favoritter (presets). Hver knapp gir deg direkte tilgang til en spilleliste, en nettradiokanal, et album eller et annet valg. Kod inn favorittene én gang for alle ved hjelp av appen, så er du bare ett trykk unna f.eks. nyhetene eller yndlingsartisten din uten at du trenger å fiske smarttelefonen ut av lommen.

Bluesound-appen gir deg total oversikt over hele musikksamlingen, med albumcover og alle funksjoner rett under fingertuppene. Du får støtte for TIDAL, Spotify Connect, Deezer og andre streamingtjenester*, og du kan spille av alle tenkelige filformater – inkludert 24-bit – i uovertruffen kvalitet.

Har du musikk liggende lokalt på smarttelefonen eller nettbrettet, kan du spille den trådløst over både wi-fi og Bluetooth (aptX). Innebygget nettradio får du selvfølgelig også. En annen finurlig detalj er en høykvalitets tilskobling for hodetelefoner, slik at du kan nyte trådløs musikk i toppklasse helt for deg selv.

Kan kombineres på utallige måter
PULSE FLEX er en smart, fleksibel og økonomisk start på et multiroms hi-fi-system fra Bluesound. Her er du i gang på et øyeblikk, og når du senere får lyst på enda mer musikk, kan du lynraskt bygge ut systemet ditt med andre Bluesound-komponenter, slik at du kan nyte musikken i flere rom, både individuelt og samtidig.

Noe som er uvanlig for en nettverksspiller er at du kan sette PULSE FLEX i dyp standby (0,4 watt) ved å trykke på touch-panelet på topplaten i ca 10 sekunder, for eksempel hvis du ikke trenger å spille musikk i rommet på en stund. Du vekker den igjen ved å trykke kort på samme knapp, og så kan du glede deg over all strømmen du har spart i mellomtiden.

PULSE FLEX fås i matt sort eller matt hvit finish.

OBS: Bluesound har full innebygget trådløs nettverksfunksjon, men av hensyn til stabilitet og lydkvalitet – særlig ved 24-bit høyoppløste musikkfiler – bør du absolut bruke en kablet forbindelse hvis det er mulighet til det. Da er du sikker på å få optimalt utbytte av musikken.

Ekspertvurderinger

Fordeler

 • Flott lydkvalitet og til å være en superkompakt, trådløs høyttaler
 • Fem individuelle brukerforvalg (presets) på topplaten i form av trykknapper
 • Enkelt oppsett og flott finish
 • Støtter høyoppløst lyd opp til 24-bit/192kHz*
 • Innebygget trådløs nettverksfunksjon
 • Bluetooth 4.0 med aptX for trådløs musikkstreaming direkte fra smarttelefon, nettbrett m.m.
 • Touch-panel for grunnleggende betjening på topplaten (play/pause/volum m.m.)
 • Tilkobling av ekstern digital eller analog lydkilde (f.eks. TV)
 • Utgang for hodetelefon
 • Full trådløs integrasjon med andre Bluesound-komponenter og andre MDC-modulutbygde NAD-forsterkere/receivere (M12, C390DD m.fl.)
 • Trådløs app-styring fra både smarttelefon, nettbrett og PC/Mac
 • Trådløs wi-fi-streaming av musikk lagret lokalt på smarttelefon eller nettbrett
 • Kan spille musikk direkte fra USB-lagringsmedier
 • Streaming av både din egen PC-musikksamling, nettradio og streamingtjenester
 • (TIDAL, Spotify Connect, Deezer m.fl.)
 • Kan settes i offline standby når du ikke bruker den (0,4 watt)
 • Kan pares 2 stykk og spille høyre og venstre kanal i stereo

Begrensninger

 • Ingen utbyggingsmuligheter med surround
 • Noen alternativer støtter enda flere streamingtjenester
 • Det finnes kraftigere Bluesound-alternativer
 • Du får IKKE skikkelig stereo og skikkelig hi-fi fra en alt-i-ett høyttaler, uansett hvor bra den er bygget. Skikkelig hi-fi krever alltid en god forsterker og separate høyttalere!

Produktbeskrivelse

Bluesound – det audiofile hi-fi-streamingsystemet
Bluesound gir deg det beste fra det trådløse musikkuniverset uten at du trenger å gå på kompromiss med lydkvaliteten, droppe det nåværende anlegget eller blande datamaskinen inn i musikkopplevelsene dine.

I denne andre generasjonen har Bluesound fått et nytt kompakt design, ny teknologi, flere tilkoblingsmuligheter og enda mer imponerende ytelse. Bak det hele står den legendariske hi-fi-produsenten NAD, som i mer enn fire tiår har levert suverene hi-fi-produkter til entusiaster over hele verden.

Både når det gjelder lyd og betjening vil du merke tydelig at Bluesound er basert på en gjennomført hi-fi-tankegang og ikke bare er enda et trådløst lydprodukt fra enda en dataprodusent. Tilkoblinger og funksjonalitet er tilpasset seriøse audiofile behov, og ved å velge en åpen standard som grunnlag for det unike BluOS-operativsystemet har NAD and Bluesound helt frie tøyler til å optimalisere systemet etter både dagens og morgendagens utfordringer.

Bluesound 2 er bakoverkompatibelt med den første generasjonen. Er du allerede den heldige eier av et Bluesound-produkt, så kan du altså fritt bygge videre på systemet ditt.

Bluesound – et komplett hi-fi-streamingsystem
Bluesound er et komplett trådløst musikksystem du kan kombinere slik at det dekker akkurat dine behov:

NODE2: Trådløs musikkspiller som kan kobles til det eksisterende anlegget.

PULSE FLEX: Trådløs musikkstreamer med innebygget 2 x 60 watt stereoforsterker som kan drive et par hi-fi-høyttalere av meget høy kvalitet.

VAULT2: Trådløs musikkspiller (som NODE2) med innebygget CD-ripper og 2TB HDD-musikklagring.

PULSE2/PULSE MINI/PULSE FLEX: Trådløse alt-i-ett-høyttalere med høykvalitets, innebygde forsterkere.

PULSE SOUNDBAR: TV-lydplanke med enestående lydkvalitet for denne kategorien, selv uten subwoofer. Trådløs subwoofer (PULSE SUB) fås separat.

Med VAULT2 i Bluesound-systemet kan du rippe CD-samlingen og helt unngå bruk av PC hvis ønskelig. Bluesound kan også integreres med NADs eksklusive M12-forforsterker fra Masters-serien og andre NAD-forsterkere/receivere som kan bygges ut med Bluesound MDC-modul. Dermed kan du f.eks. velge en kompromissløs NAD high-end-løsning til hovedanlegget, og samtidig nyte godt av de audiofile Bluesound-kvalitetene i alle sekundære rom.

Nyt all verdens musikk – også i 24-bit HD-kvalitet
Med Bluesound kan du streame hele musikksamlingen trådløst fra PC/Mac/nettverksharddisk/USB-lagermedier samt lytte til tusenvis av nettradiostasjoner. Bluesound støtter også streamingtjenestene TIDAL, Spotify Connect, Deezer m.fl. Dermed kan du få direkte tilgang til mange millioner låter etter eget ønske, og hvis du velger TIDAL i hi-fi-versjonen, kan du streame i full CD-kvalitet og få det fulle utbyttet av Bluesound-systemet ditt.*

Bluesound støtter alle vanlige musikk-filformater inkludert MP3, WMA, AAC, FLAC m.fl. Du kan også spille høyoppløste musikkfiler helt opp til 24-bit/192kHz. Dette er vesentlig høyere enn CD-kvalitet, og du vil tydelig kunne høre forskjellen i form av en vesentlig forbedret detaljering, dynamikk, romfølelse og generell musikalitet i lydbildet.

HD-streamingtjenester er rett rundt hjørnet, men frem til da kan du laste ned høyoppløste 24-bit musikkfiler fra Internett, f.eks. fra amerikanske HDtracks.Etter å ha lastet ned kan du spille ekte HD-musikk på Bluesound enten via nettverket eller direkte fra en USB-penn/harddisk, og du kan glede deg til store opplevelser, ikke minst med musikk du trodde du kjente fra før.***

Bluesound app – suveren trådløs brukervennlighet
Bluesound er laget for trådløs wi-fi-fjernbetjening via den gratis Bluesound-appen (Apple iOS/Android), så hvis du fra før har en smarttelefon eller et nettbrett er du allerede klar for å konsumere musikk med suveren brukervennlighet. Du kan også få fullt overblikk fra PC/Mac med den tilsvarende Bluesound Desktop Controller.

Uansett om du spiller musikk fra din egen samling eller via nettet, har du alt lett tilgjengelig. Den flotte brukerflaten gir deg en fantstisk oversikt, og med omslagsbilder og tydelig informasjon om sanger, album og artister er det en ren fornøyelse å dra på oppdagelsesferd blant alle mulighetene.

Samtidig blir det lekende lett å spille musikk i hele huset. Enhetene kommuniserer hele tiden fritt innbyrdes, slik at du uten problemer kan bruke forskjellige app-fjernkontroller i forskjellige rom – samtidig!

Trådløs hi-fi i hele heimen
Bluesound er også et fremragende multiroms musikksystem, som kan sende musikk ut i alle hjørner av kåken. Du velger bare en passende Bluesound-musikkspiller – så har du kvalitetsunderholdning i stue, kjøkken, soverom, kontor, barnerom, bad m.m. Kun fantasien og økonomien setter grensene.

Fra din app-fjernbetjening styrer du musikkvalg og lydnivå individuelt for hvert rom, men du kan også velge å spille samme musikk i hele huset. Eller slå flere rom sammen i grupper, f.eks. i en voksen- og barneavdeling. Du kan ha opp til to slike grupper i gang samtidig, noe som i mange sammenhenger kan være en svært nyttig funksjon.

Bluesound krever ikke nødvendigvis innbygging eller kabelstrekk fra rom til rom, slik at du raskt kan utvide systemet til flere rom, og hvis du en gang skal flytte, pakker du alt ned på et øyeblikk og flytter det med deg. Er du i gang med å bygge nytt eller bygge om, kan du alternativt velge å trekke høyttaler- og nettverkskabler i veggene og plassere alle nødvendige spillere og forskerkere sentralt i et teknisk rom. Bluesound gir deg alle muligheter – valget er ditt!

Raskt og enkelt oppsett
Bluesound er enkelt å sette opp, også selv om du ikke er spesielt interessert i datamaskiner og nettverk. Hvis du velger å koble enhetene til hjemmenettverket med kabel, er det praktisk talt plug-and-play, og denne løsningen er også mest optimal rent lydmessig.**

Ønsker du å bruke en eller flere Bluesound-enheter helt trådløst, er ikke dette vanskeligere enn med andre nettverksbaserte systemer som f.eks. AirPlay. Du trenger bare å ha kodene til det trådløse nettverket tilgjengelig – så er oppsettet i de aller fleste tilfeller raskt og smertefritt overstått. Hvis du allikevel skulle trenge hjelp, er vi selvfølgelig klare i Hi-Fi Klubben.

* Forutsetter betalings-abonnement. Flere streamingtjenester vil bli lagt til senere.
** Bluesound har full innebygget trådløs nettverksfunksjon, men av hensyn til stabilitet og lydkvalitet – særlig ved 24-bit høyoppløste musikkfiler – bør du absolutt bruke en kablet forbindelse hvis det er mulig. Da er du sikker på å få optimalt utbytte av musikken.
*** Musikk fra et USB-lagermedie kan kun spilles av på Bluesound-komponenten den er fysisk koblet til. Musikken kan likevel via gruppering sendes til flere rom.

Tekniske spesifikasjoner

 • Trådløs høyttaler
 • Hybrid digital forsterkerteknologi
 • Innebygget trådløs nettverksfunksjon*
 • Bluetooth 4.0 med aptX
 • Touch-panel på topplaten til grunnleggende betjening (play/pause/volum m.m.)
 • Fem individuelle brukerforvalg (presets) på topplaten i form av trykknapper
 • Samlet utgangseffekt: 20 watt bi-amp (THD 0,03%)
 • Høyttalere: 3,5"+ 1"
 • Støtter følgende streamingtjenester i Norge: Spotify, TIDAL, Deezer m.fl.**
 • Nettradio
 • Trådløs streaming av musikk lagret lokalt på smarttelefon eller nettbrett
 • Lydformater: MP3, AAC, WMA (inkl. lossless), OGG, FLAC, ALAC, WAV, AIFF
 • Maksimal oppløsning: 24-bit/192kHz
 • ARM Cortex A9 CPU 1GHz prosessor
 • Tilkoblinger: Digital/analog audio inn (optisk/minijack combo), Ethernet, USB A (eksterne USB-lagerenheter)***, USB Mini (service)
 • Hodetelefonutgang med dedikert forsterker (stereo minijack)
 • Maks. to samtidige grupper i multiromsoppsett
 • Nettverk: Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n (wi-fi)
 • Operativsystem (til lagrede musikkfiler): Windows Vista, 7, 8, Mac OSX
 • 7-10
 • Medfølgende tilbehør: Ethernetkabel, optisk/minijack-adapter
 • Mål: 12,5 x 18,3 x 10,0 cm (BxHxD)
 • Vekt: 1,2 kg
 • Farge: Hvit, sort

* Bluesound har full innebygget trådløs nettverksfunksjon, men av hensyn til stabilitet og lydkvalitet – særlig ved 24-bit høyoppløste musikkfiler – bør du absolutt bruke en kablet forbindelse hvis det er mulig. Da er du sikker på å få optimalt utbytte av musikken. Wi-fi-funksjonen deaktiveres ved tilkobling av kablet nettverk, slik at utstråling av RF-støy elimineres.
** Forutsetter betalings-abonnement. Flere streamingtjenester vil bli lagt til senere.
*** USB-medier må være FAT32-formaterte. PULSE FLEX driver også eksterne USB-harddisker uten egen strømforsyning.

PULSE FLEX i test

Bluesound

Med Bluesound kan du streame SKIKKELIG hi-fi. Her får du både suveren lydkvalitet og elegante trådløse muligheter. Oppsettet klares av alle, så du står fritt til å velge den løsningen som passer behovene dine best. Du styrer det hele trådløst fra smarttelefon eller nettbrett.

 • Overlegen lydkvalitet
 • Spill musikken din, eller fra streamingtjenester
 • Enkelt oppsett og bruk, PC er ikke nødvendig
 • Trådløs kontroll fra smarttelefon eller nettbrett
 • Støtter 24-bit musikkavspilling

Les mer om Bluesound

Mer lesning

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her