Hopp til innhold

Argon BT2 Bluetooth-receiver

{{product.ribbonText}}

BT2 er en smart Bluetooth-løsning som gir deg superenkel trådløs streaming av den bærbare musikksamlingen din på smarttelefon, nettbrett, MP3, mobil eller data. Plugg den inn i anlegget ditt (analogt eller digitalt), par enhetene – og spill!

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Argon BT2 – Bluetooth-mottaker for enkel og vellydende trådløs musikkstreaming til alle anlegg

 • Særdeles enkelt oppsett og bruk
 • Flott lydkvalitet til å være et Bluetooth-produkt
 • Støtter høykvalitets streaming med Bluetooth aptX-formatet
 • Både phono, minijack og optisk digital ut.
 • Superenkel parring med en rekke Bluetooth-spillere via NFC

BT2 er en smart trådløs Bluetooth-mottaker som enkelt og rimelig kan oppgradere det eksisterende anlegget ditt med trådløs musikkstreaming i flott kvalitet. Du kan streame fra alle Bluetooth-kompatible spillere, dvs. smarttelefon, nettbrett, iPod, MP3-spiller, mobil, PC/Mac m.m. Og du kan streame både den digitale musikksamlingen din samt streamingtjenester som Spotify, WiMP m.fl. Bare plugg BT2 til anlegget ditt, opprett Bluetooth-forbindelsen – og spill!

BT2 er utstyrt med dagens beste Bluetooth-teknologi, inklusive det tapsfrie aptX-formatet, som gir mulighet for lyd i CD-kvalitet. Med den såkalte NFC-funksjonen (Near Field Communication) kan du parre spilleren din med BT2 bare ved å holde de to tett inntil hverandre. Du trenger altså ikke å gå inn i menyene på for eksempel smarttelefonen din. Enklere blir det nesten ikke.

NFC og aptX støttes av en rekke nyere smarttelefoner/nettbrett, bl.a. fra Samsung.

Ekspertvurderinger

Fordeler

 • Særdeles enkelt oppsett og bruk
 • Flott lydkvalitet med innebygd 24-bit oppsampling
 • Støtter høykvalitets streaming med aptX Bluetooth-formatet*
 • Phono, minijack og optisk digital audio ut**
 • NFC for enkel parring med en rekke Bluetooth-spillere*

Begrensninger

 • Bruk av den optiske digitalutgangen krever støtte for 24-bit/192kHz i DAC eller forsterker/receiver.

Produktbeskrivelse

Enkelt oppsett og fin lydkvalitet
BT2 kommuniserer trådløst med Bluetooth-spilleren din og sender signalet videre til anlegget via kabel. Rekkevidden er opp til 10 meter, så du kan sitte godt i sofaen med smarttelefonen i hånda og navigere musikken derfra.

Du trenger ikke å surre med komplisert nettverksoppsett og andre besværligheter – du trenger bare å aktivere Bluetooth på den bærbare spilleren din. BT2 er utstyrt med et høykvalitets chipset fra CRS og med den spesielle aptX-kodingen av signalet kan du (avhengig av musikkfilens kvalitet) oppnå lydkvalitet, som er på nivå med CD.

CRS-chipsettet er blant markedets aller beste, og det oppsampler det inngående musikksignalet til 24-bit/192kHz for å oppnå best mulig signalbehandling. Signalet fra den optiske digitalutgangen på BT2 er i denne oppløsningen, som støttes av en lang rekke nyer DAC-er og receivere, samt noen stereoforsterkere med digital inngang.

Hvis du ikke kan utnytte digitalutgangen kobler du den bare til forsterkeren via den analoge utgangen (RCA eller minijack), som via den innebygde DAC-en også leverer strålende lydkvalitet.

* BT2 fungerer med alle produkter som støtter Bluetooth Audio Protocol, dvs. de fleste nyere datamaskiner (PC/Mac), mobiltelefoner, smarttelefoner og nettbrett. NFC og aptX støttes bl.a. av noen nyere Android-produkter.
** Oppløsningen på den optiske utgangen er 24-bit/192kHz. Hvis du vil bruke digitalutgangen må DAC-en, receiveren eller forsterkeren støtte denne oppløsningen.

Tekniske spesifikasjoner

 • Rekkevidde: opp til 10 meter
 • CRS chipset med aptX-støtte
 • NFC-støtte (Near Field Communication)
 • Utganger: L/R (RCA og minijack), optisk digital*
 • Strømforsyning følger med
 • Mål: 8,7 x 2,2 x 6,0 cm (BxHxD)
 • Vekt: 87 gram
 • Farge: Hvit

* Oppløsningen på den optiske utgangen er 24-bit/192kHz. Hvis du vil bruke digitalutgangen må DAC-en, receiveren eller forsterkeren støtte denne oppløsningen. 

BT2 i test

Anmeldelser

3,1

Basert på 8 anmeldelser fra kresne medlemmer

Karl Anders Furdal

Heilt greit praktisk produkt om en skal ha overføringen fra eksempelvis mobil til forsterker trådløst. Helt greit oppløst , til og forvente av denne prisen igrunn :-) . Personlig hadde jeg kanskje gått for Hifi klubbens egen argon spotify streamer for høyere lydkvalitet for 450 ,- mer. + for enkel kjapp parring , bruk/brukervennlighet. :-)

28 måneder siden

Espen Paulsen

Kjøpte produktet i dag til hytta å når jeg skulle skru det på kvelden ville den ikke la seg skru på, stanby lyset lyser men vil ikke på.

29 måneder siden

Espen Paulsen

Kjøpte produktet i dag til hytta å når jeg skulle skru det på kvelden ville den ikke la seg skru på, stanby lyset lyser men vil ikke på.

29 måneder siden

Runar Jacobsen

29 måneder siden

Bjørn Erik Danielsen

Pris tatt i betrakning så er denne uten tvil den beste Bluetooth adapteret jeg har brukt for å høre på musikk trådløst mellom telefon og anlegget. Signalet er stabilt og det hverken henger seg opp eller faller ut, selv om man tar telefon med seg rundt i leiligheten. Dette var et problem på enkelte andre jeg har prøvd. Verdt hver eneste krone.

30 måneder siden

Bjørn Erik Danielsen

Pris tatt i betrakning så er denne uten tvil den beste Bluetooth adapteret jeg har brukt for å høre på musikk trådløst mellom telefon og anlegget. Signalet er stabilt og det hverken henger seg opp eller faller ut, selv om man tar telefon med seg rundt i leiligheten. Dette var et problem på enkelte andre jeg har prøvd. Verdt hver eneste krone.

30 måneder siden

JONAS HAMRE

Jeg gav denne en lunken anmeldelse her om dagen pga ustabil oppførsel med mange utfall. Så slo det meg at det nok ikke er ideelt å sette den rett ved siden av den trådløse routeren...<br><br>Nå har BT2 matet meg med flott WIMP-musikk fra min Samsung Galaxy S4+ i hele kveld uten et eneste utfall. Denne lille dingsen støtter aptX viktig!, fungerer nå stabilt veldig viktig!, og har optisk utgang slik at man ikke trenger å bekymre seg for kvaliteten på den innebygde DACen. Vel verdt pengene!

33 måneder siden

ESPEN

Et genialt produkt,<br>min relativt gamle DENON AVR 2807 ble plutselig trådløs med bluetooth.<br>Koblet den til med optisk kabel, helt super lyd fra både Spotify premium og Wimp :-

34 måneder siden

ARGON AUDIO - HØY KVALITET TIL LAV PRIS

Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget merke, som alltid gir deg enormt med valuta for pengene. Med Argon Audio på banen er det ingen unnskyldning for å la dårlige produkter og dårlig lyd forurense hverdagen din!

 • Langt bedre enn no-name-løsninger
 • Suveren kvalitet til prisen
 • Gjennomtenkt design
 • Gjennomtestet av Hi-Fi Klubben
 • Kabler, tilbehør og hi-fi-komponenter

Les mer om Argon

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her