HiFi Klubben

Hopp til innhold
Demotorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Spar 20% på Argon

12 måneder gebyr- og rentefri betalingsutsettelse

Spar 1 200,-

HEOS by Denon AVR + HEOS 1 + Argon ALTO4 + ALTO C + BASS8 Hjemmekinoanlegg

{{bundle.price}} /system
HEOS by Denon AVR + HEOS 1 + Argon ALTO4 + ALTO C + BASS8 Hjemmekinoanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

HEOS AVR er for deg som elsker hjemmekino og musikk, men om hater store apparater, overflødige knapper og lange kabler gjennom stua. Her får du ekte 5.1-kanals surround med kompakt design, enkel betjening og trådløse bakhøyttalere.

HEOS AVR / HEOS 1 / Argon ALTO4 / ALTO C – verdens enkleste, ekte surroundhjemmekino for hele familien

  • Ekte kinofølelse i 5.1 kanaler med subwoofer og trådløse HEOS-bakhøyttalere
  • Ekte hi-fi-musikkopplevelse i stereo
  • Kompakt design og enkel betjening med HEOS-app (også tradisjonell fjernkontroll)
  • Streaming av all verdens musikk (nettradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer m.fl.)
  • Inngår i det trådløse, multiroms musikksystemet HEOS by Denon

HEOS AVR er en ny og genial løsning for deg som elsker film og musikk, men som hater store apparater, skremmende knapper og lange kabler gjennom stua. I ett kompakt og stilrent kabinet får du en fullverdig 5-kanals løsning med helt ekte surroundlyd som plasserer deg i sentrum av begivenhetene, akkurat som på kino.

HEOS AVR er vinner av den prestisjetunge EISA-prisen som "Best Product 2017-2018 – Home Theatre Solution". En utmerkelse som bare tildeles produkter helt utenom det vanlige!

God hi-fi-lyd med trådløse bakhøyttalere
De velspillende Argon-høyttalerne i sort eller hvit finish sørger for flott hi-fi-lyd i front- og senterkanaler, og noe nytt og unikt er at du nå kan få en høykvalitets hjemmekino uten måtte trekke lange kabler ut til bakhøyttalerne. De smarte HEOS 1 er nemlig trådløse! Dermed ryker et av de eldste og sterkeste argumentene mot å velge en hjemmekinoløsning i stua.

Den matchende BASS8 er en kompakt og velspillende subwoofer i enkelt og stilrent Argon-design. Med sitt 8" element og 100 watt innebygget forsterkereffekt sørger den for at du får en virkelig god bunn i lyden, enten det er film eller musikk som står på menyen.

HEOS AVR vil bli det naturlige midtpunktet for hele familiens underholdning i stua. Alle kan forstå seg på bruken av anlegget, og uansett om det står film, musikk eller gaming på menyen, så er mulighetene nesten uendelige! Kom innom og opplev systemet hos Hi-Fi Klubben!

Les mer om HEOS AVR
Les mer om HEOS 1 HS2
Les mer om Argon ALTO4
Les mer om Argon ALTO C
Les mer om Argon BASS8

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her