HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HEOS by Denon HEOS AVR + HEOS 1 HS2 Hjemmekinoanlegg

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon HEOS AVR + HEOS 1 HS2 Hjemmekinoanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

HEOS AVR og HEOS 1 er en elegant og utrolig brukervennlig surroundløsning med to trådløse bakhøyttalere. Du trenger bare å legge til de fronthøyttalerne som passer best til nettopp din smak og dine behov. Skikkelig hi-fi-lyd til både film og musikk!

HEOS AVR + HEOS 1 – en enkel og elegant begynnelse på ekte surroundhjemmekino for hele familien

  • Mulighet for ekte surroundlyd i 5 kanaler med trådløse HEOS-bakhøyttalere
  • Ekte hi-fi-musikkopplevelse i stereo
  • Kompakt design og enkel betjening med HEOS-app (også tradisjonell fjernkontroll)
  • Streaming av all verdens musikk (nettradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer m.fl.)
  • Fronthøyttalere og senterhøyttaler kan velges fritt etter nettopp dine behov (ekstrautstyr)

HEOS AVR er en ny og genial løsning for deg som elsker film og musikk, men som hater store apparater, skremmende knapper og lange kabler gjennom stua. I ett kompakt og stilrent kabinet får du en fullverdig 5-kanals løsning som både ser bra ut og er så lett å betjene at hele familien kan forstå seg på det.

Denne pakkeløsningen er satt sammen for å få deg i gang så fleksibelt som mulig. Du velger nemlig fronthøyttalere og senterhøyttaler selv, slik at du får akkurat den løsningen som passer din smak og dine behov (kjøpes separat).

Når resten er på plass får du til gjengjeld en helt unik, høykvalitets hjemmekino uten å måtte trekke lange kabler ut til bakhøyttalerne. De smarte, medfølgende HEOS 1-høyttalerne er nemlig trådløse! Dermed ryker et av de eldste og sterkeste argumentene mot å velge en hjemmekinoløsning i stua.

Dette systemet kan gi deg helt ekte surroundlyd som plasserer deg midt i handlingen når filmen snurrer på TV-en. Hvis du skulle få lyst på mer og bedre bass, så kan du eventuelt også legge til en trådløs HEOS Subwoofer (ekstratilbehør). Da kan du få fullt utbytte av både musikk og filmlyd.

Trådløs musikk og underholdning for hele familien – i hele hjemmet ditt
HEOS AVR og HEOS 1 er en del av det populære og velspillende multiromssystemet HEOS by Denon. I en håndvending kan du bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere og musikkstreamere i så mange rom du måtte ønske. Her har du all verdens musikk rett under dine fingertuppene i hele hjemmet ditt. Har du først prøvd det, så er det ingen vei tilbake!

HEOS AVR vil bli det naturlige midtpunktet for hele familiens underholdning i stua. Alle kan forstå seg på bruken av anlegget, og uansett om det står film, musikk eller gaming på menyen, så er mulighetene nesten uendelige! Kom innom og opplev systemet hos Hi-Fi Klubben!

Les mer om HEOS AVR
Les mer om HEOS 1 HS2

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.