HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Kjøp 2 Sonos One - Spar 600,- >>

Sonos Beam + Sub + One SL Hjemmekinoanlegg

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos Beam + Sub + One SL Hjemmekinoanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Beam, Sub og One SL er et trådløst surroundsystem som er superenkelt både i oppsett og daglig bruk. Du trenger ikke å trekke en eneste høyttalerkabel, og du styrer alt sammen fra Sonos-appen. Sort eller hvit.

Sonos Beam / Sub / One SL – superenkel surroundlyd helt uten høyttalerkabler

  • Surroundlyd helt uten høyttalerkabler
  • Utrolig enkelt i oppsett og daglig bruk
  • Volum kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
  • Fås både i sort og hvit finish
  • Kan bygges ut til trådløs Sonos-musikk i hele hjemmet ditt

Sonos har surroundsystemet til deg som gjerne vil ha kinofølelse på filmlyden din, men som absolutt ikke har lyst til å ha et stort, komplisert anlegg med lange kabler i stua. Når du supplerer Beam med en trådløs subwoofer og to trådløse One SL som surround-bakhøyttalere får du et komplett surroundsystem som plasserer deg midt i handlingen når filmen kjører på TV-en.

Selv om det ikke blir en helt ekte surround-hjemmekino, så får du fortsatt en filmlyd som yter dagens flotte bildekvalitet rettferdighet. Helt uten tungvint oppsett og lange høyttalerkabler gjennom hele stua som med en tradisjonell løsning.

Superenkelt i oppsett og daglig bruk
Oppettet går som en lek i Sonos-appen, og når oppsettet er på plass, så er det eneste du trenger å tenke på at lyden har blitt bedre enn den var. Alt sammen slår seg nemlig automatisk av og på sammen med TV-en.

Bortsett fra strømkabelen trenger du bare å bruke den inkluderte optiske kabelen mellom TV-en og Beam – resten fungerer 100 prosent trådløst. Subwooferen kan til og med plasseres både stående og liggende, slik at du også har mulighet til å gjemme den vekk under en sofa. 

Beam, Sub og One SL inngår som en integrert del av det trådløse Sonos-systemet. Det betyr at du i tillegg til god TV-lyd også får tilgang til all verdens trådløse musikk, som du kan streame ut i hele hjemmet ditt på trådløse Sonos-høyttalere og musikkstreamere.

Både Beam, Sub og One SL fås i sort eller hvit finish.     

Les mer om Sonos Beam
Les mer om Sonos Sub
Les mer om Sonos One SL

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.