HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Spar 20% på innbygginshøyttalere

Klikk her for rabattkode

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}

Sonos CONNECT: AMP + B&W AM-1

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
Sonos CONNECT: AMP + B&W AM-1

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Er du av typen som aldri blir brun fordi det er så fryktelig dårlig lyd ute? Gjør deg klar for å nyte sommeren og den gode lyden utendørs med dette anlegget fra Sonos og B&W. Krystallklar lyd og trådløs kontroll fra sonos-appen. Obs høyttalerkabler må kjøpes separat.

AM-1 er en svært velspillende, lekker og allsidig utendørshøyttaler. Designet er værbestandig, og lydkvaliteten så god at AM-1 også vil være en god løsning mange steder innendørs. Feste til vegg/tak medfølger, fås i sort eller hvit.

Det medfølgende festet gir enkel og elegant montering både på vegg og i tak. Kablene kobles i festets fot, hvorpå tilkoblingen til selve høyttaleren skjer via innfestingen og kabinettet. Du får en nesten skjult kabelføring, og det blir også mye enklere å koble ned høyttaleren hvis du for eksempel ønsker å ha den innendørs i vintersesongen.

CONNECT:AMP er den trådløse stereoforsterkeren i Sonos-systemet. Med 2 x 55 innebygde watt kan den egenhendig drive et par gode høyttalere, som du velger helt selv. Ordentlig stereo og en musikkopplevelse som ingen alt-i-ett-løsning kan måle seg med.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her