HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}

Sonos CONNECT:AMP + ARGON OUT 6 Musikksystem med streaming

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
Sonos CONNECT:AMP + ARGON OUT 6 Musikksystem med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Komplett pakke med alt trenger for å få den gode lyden med ut på terrassen i sommer. Lei av et tynn lyd og bluetooth-høyttalere som tar plass på frokostbordet? Få den gode lyden opp på veggen istedenfor. OBS kabler må kjøpes separat.

SONOS CONNECT:AMP + ARGON OUT 6

CONNECT:AMP er den trådløse stereoforsterkeren i Sonos-systemet. Med 2 x 55 innebygde watt kan den egenhendig drive et par gode høyttalere, som du velger helt selv. Ordentlig stereo og en musikkopplevelse som ingen alt-i-ett-løsning kan måle seg med.

ARGON OUT6 er er en robust, velspillende og økonomisk utendørshøyttaler som er enkel å montere og som tåler fuktige omgivelser. Her kan du få kvalitetslyd på terrassen, i garasjen, i båten og andre værharde steder. Hvit finish, inkl. monteringsbeslag.

Du kan lese mer om CONNECT:AMP her:

Du kan lese mer om ARGON OUT 6 her: 

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her