HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sonos CONNECT:AMP + ARGON OUT 6 Musikksystem med streaming

{{bundle.price}} /system
Sonos CONNECT:AMP + ARGON OUT 6 Musikksystem med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Komplett pakke med alt trenger for å få den gode lyden med ut på terrassen i sommer. Lei av et tynn lyd og bluetooth-høyttalere som tar plass på frokostbordet? Få den gode lyden opp på veggen istedenfor. OBS kabler må kjøpes separat.

SONOS CONNECT:AMP + ARGON OUT 6

CONNECT:AMP er den trådløse stereoforsterkeren i Sonos-systemet. Med 2 x 55 innebygde watt kan den egenhendig drive et par gode høyttalere, som du velger helt selv. Ordentlig stereo og en musikkopplevelse som ingen alt-i-ett-løsning kan måle seg med.

ARGON OUT6 er er en robust, velspillende og økonomisk utendørshøyttaler som er enkel å montere og som tåler fuktige omgivelser. Her kan du få kvalitetslyd på terrassen, i garasjen, i båten og andre værharde steder. Hvit finish, inkl. monteringsbeslag.

Du kan lese mer om CONNECT:AMP her:

Du kan lese mer om ARGON OUT 6 her: 

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her