HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}

Sonos CONNECT:AMP + B&W CWM362 + BB6W Musikkanlegg med streaming

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
Sonos CONNECT:AMP + B&W CWM362 + BB6W Musikkanlegg med streaming

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Alt du trenger for å få innebygde vegg-høyttalere i et rom. Du får all den gode lyden fra et ekte hi-fi anlegg uten at det tar den store plassen. OBS kabler må kjøpes utenom. Kabler og backbox må trekkes i veggen på forhånd, høyttalerne kan ettermonteres.

SONOS CONNECT:AMP + B&W CWM362 + BB6W

SONOS CONNECT:AMP er den trådløse stereoforsterkeren i Sonos-systemet. Med 2 x 55 innebygde watt kan den egenhendig drive et par gode høyttalere, som du velger helt selv. Ordentlig stereo og en musikkopplevelse som ingen alt-i-ett-løsning kan måle seg med.

CWM362 er en 6" toveis høyttaler for montering i vegg som er et godt valg til rommene der du vil ha usynlig bakgrunnsmusikk i fornuftig kvalitet uten at det koster mer enn høyst nødvendig. Det kan f.eks. være på kjøkken, hall, soverom, spisestue, kontor osv. Den fuktbestandige kunststoffmembranen gir deg også muligheten til å bygge inn musikk i rom med høy luftfuktighet, f.eks. et innendørs svømmebasseng.

CWM362 er enkel å montere i veggen. Når du først har laget utskjæringshullet kan du raskt skru fast høyttaleren ved hjelp av de smarte "Dogleg"-festene. Til slutt fester du den magnetiske frontgrillen. Den elegante og supertynne kanten rundt høyttaleren stikker bare 4mm ut fra overflaten, slik at høyttaleren nesten er usynlig når den først er montert. Grillen kan selvfølgelig males i den fargen du måtte ønske.

Du kan lese mer om B&W CWM362 her

Du kan lese mer om SONOS CONNECT: AMP her

Du kan lese mer om BB6W her

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her