HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sonos CONNECT:AMP + DALI ZENSOR PICO Musikkanlegg med streaming

{{bundle.price}} /system
Sonos CONNECT:AMP + DALI ZENSOR PICO Musikkanlegg med streaming

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

CONNECT:AMP er den trådløse stereoforsterkeren i Sonos-systemet. Med 2 x 55 innebygde watt kan den egenhendig drive et par gode høyttalere, slik som DALI ZENSOR PICO. Ordentlig stereo og en musikkopplevelse som ingen alt-i-ett-løsning kan måle seg med.

Hele anlegget ditt og all musikken din i én boks

– bare tilsett høyttalere

Ta det gode, gamle stereoanlegget ditt, inkludert CD-spilleren. Ta så et par millioner CD-er, og putt hele stasen ned i en boks som ikke er stort større enn den gamle skolematboksen din. Tilsett et par gode hi-fi-høyttalere etter eget valg, og sett deg i sofaen med smarttelefonen eller nettbrettet. Herfra styrer du alt sammen trådløst og i alle hjemmets rom hvis du skulle ønske det.

Uendelig musikk, uendelige muligheter, uendelig behagelig – det er et moderne stereoanlegg!

CONNECT:AMP er Sonos-systemets trådløse stereoforsterker. Den fungerer som et trådløst og komplett anlegg for alle dine streamingbehov – det er det samme om du spiller fra musikktjenester (f.eks. Spotify/TIDAL), internettradio eller din egen samling på datamaskinen. En god løsning for deg som vil ha både kvalitetslyd, alle trådløse bekvemmeligheter og så lite synlige bokser som mulig.

Med sine innebygde 2 x 55 watt kan CONNECT:AMP egenhendig drive et par gode hi-fi-høyttalere, for eksempel fra DALI eller B&W. Du kan velge akkurat den høyttalermodellen som passer deg, lommeboken og interiøret, og du får detaljer, dynamikk og stereoperspektiv på et nivå som ingen alt-i-ett-høyttalere noensinne kommer i nærheten av.

ZENSOR PICO er en superkompakt og stilig hi-fi-høyttaler, som er enkel å plassere på en hylle eller på veggen ved hjelp av det integrerte "nøkkelhull"-veggfestet. Her får du ekte kvalitetslyd uten store høyttalere, og de gode høyttalerelementene gir en overraskende dynamisk og detaljert lyd som får mye ut av både musikk og filmer i et mindre rom.

ZENSOR PICO er designet for plassering tett på veggen, og den vil gi deg lydopplevelser i en helt annen liga enn plasthøyttalerne som følger med i varehusenes billige mikrosystemer.

Les mer om SONOS CONNECT:AMP
Les mer om DALI ZENSOR PICO

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her