Hopp til innhold

Sonos CONNECT:AMP Musikkanlegg med streaming

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

CONNECT:AMP er den trådløse stereoforsterkeren i Sonos-systemet. Med 2 x 55 innebygde watt kan den egenhendig drive et par gode høyttalere, som du velger helt selv. Ordentlig stereo og en musikkopplevelse som ingen alt-i-ett-løsning kan måle seg med.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Hele anlegget ditt og all musikken din i én boks

 • Innebygd 2 x 55 watt stereoforsterker – koble til høyttalere etter ditt eget valg 
 • Tilkobling for ekstern analog lydkilde, f.eks. TV-lyd
 • Kan plasseres ute av syne, f.eks. i et skap
 • Høy brukervennlighet med app-kontroll fra telefon/nettbrett (Apple iOS/Android) og fra PC/Mac
 • Full integrasjon med et stort antall streamingtjenester inkl. Spotify, TIDAL, Deezer m.fl. 

– bare tilsett høyttalere

Ta det gode, gamle stereoanlegget ditt, inkludert CD-spilleren. Ta så et par millioner CD-er, og putt hele stasen ned i en boks som ikke er stort større enn den gamle skolematboksen din. Tilsett et par gode hi-fi-høyttalere etter eget valg, og sett deg i sofaen med smarttelefonen eller nettbrettet. Herfra styrer du alt sammen trådløst og i alle hjemmets rom hvis du skulle ønske det.

Uendelig musikk, uendelige muligheter, uendelig behagelig – det er et moderne stereoanlegg!

CONNECT:AMP er Sonos-systemets trådløse stereoforsterker. Den fungerer som et trådløst og komplett anlegg for alle dine streamingbehov – det er det samme om du spiller fra musikktjenester (f.eks. Spotify/TIDAL), internettradio eller din egen samling på datamaskinen. En god løsning for deg som vil ha både kvalitetslyd, alle trådløse bekvemmeligheter og så lite synlige bokser som mulig.

Med sine innebygde 2 x 55 watt kan CONNECT:AMP egenhendig drive et par gode hi-fi-høyttalere, for eksempel fra DALI eller B&W. Du kan velge akkurat den høyttalermodellen som passer deg, lommeboken og interiøret, og du får detaljer, dynamikk og stereoperspektiv på et nivå som ingen alt-i-ett-høyttalere noensinne kommer i nærheten av.

Med tilkobling for subwoofer (enten tradisjonell eller trådløst med Sonos SUB) kan du også velge et sat/sub-system, så du får ekte fulltonelyd uten store høyttalere.*** Og som en ekstra bonus kan du koble til lyden fra TV-en din, så dine filmopplevelser aldri mer må lide under TV-ens ynkelige innebygde høyttalere.

Enkel betjening og perfekt multiroms-integrasjon
Du kan styre de enkleste funksjonene (f.eks play/pause/skip) via trykknapper på fronten. Dermed slipper du å alltid måtte finne frem telefonen. Med på kjøpet får du selvsagt alle de kule Sonos-mulighetene, inkludert full app-styring (iOS/Android) og full integrasjon av streamingtjenester som Spotify, TIDAL, SoundCloud m.fl. CONNECT:AMP integrerer perfekt med resten av Sonos-komponentene, slik at den kan inngå i et multiromssystem.

Siden betjeningen foregår via wi-fi, kan du uten problemer plassere CONNECT:AMP ute av syne, f.eks. i et skap. Du trenger bare å sørge for at det er litt luft rundt, med tanke på kjøling. CONNECT:AMP fås i sølv finish. Veggfeste fås som ekstrautstyr.

Ekspertvurderinger

Fordeler

 • Innebygd 2 x 55 watt stereoforsterker
 • Kan egenhendig drive et par vanlige høyttalere som du velger selv
 • Kan plasseres ute av syne, f.eks. i et skap
 • Tilkobling for ekstern analog lydkilde og subwoofer
 • Lynraskt oppsett
 • Basale funktioner kan styres direkte via knapper på fronten
 • Tonekontroller via Sonos app
 • Full trådløs integrasjon med øvrige Sonos-komponenter
 • Full integrasjon med streamingtjenestene TIDAL, Spotify, Deezer, Napster og mange flere
 • Trådløs kontroll via både telefon/nettbrett (Apple iOS/Android) og PC/Mac
 • Veggfeste fås som ekstrautstyr
 • Kan brukes sammen med trådløs subwoofer (Sonos SUB) ***

Begrensninger

 • Et godt tradisjonelt stereoanlegg leverer høyere lydkvalitet og/eller mer kraft
 • Ikke Bluetooth
 • Ikke inngang for digital ekstern lydkilde
 • Ikke avspilling fra USB-lagring
 • Støtter ikke 24-bit HD-lyd

Produktbeskrivelse

CONNECT:AMP – en trådløs forsterker til både musikk og TV-lyd
Du kan bruke CONNECT:AMP til å få stor og flott lyd fra TV-en din. Hvis du kobler den analoge lyden fra TV-ens hodetelefon-utgang til linjeinngangen på CONNECT:AMP, kan denne settes opp til å slå seg på automatisk og sende TV-lyden ut i høyttalerne. Da trenger du ikke å tenke på å slå på et separat anlegg, og du kan styre volumet direkte fra TV-fjernkontrollen din.**

Sonos – det originale trådløse multiroms hi-fi-systemet
Sonos er det originale komplette multirums hi-fi-streamingsystemet til hele familien din og hele hjemmet ditt. Alle skjønner hvordan det fungerer nærmest umiddelbart, og nesten alle tenkelige streamingtjenester er fullt integrert. Sonos har markedets største utvalg i avspillere, inkl. lydplanke til TV og trådløs subwoofer. Sonos er også markedets suverent mest solgte og gjennomtestede streamingsystem.

Sonos er fullt integrert med streamingtjenesterne TIDAL (inkl. TIDAL HiFi), Spotify, Deezer m.fl. Dermed får du tilgang på mer enn 20 millioner låter etter eget valg, og uten å eie en eneste CD. Du styrer det hele trådløst fra telefonen/nettbrettet ditt, eller fra PC/ Mac.*

Sonos blir hele tiden oppdatert med nye funksjoner – helt gratis. Oppdateringene lastes ned til Sonos-systemet ditt etter hvert som de kommer, og dermed blir din Sonos-opplevelse bedre og bedre – helt automatisk!

Trueplay – optimal lyd uavhengig av plassering
Trueplay er en veldig praktisk funksjon som ved hjelp av smarttelefonen/nettbrettet ditt og en serie med testtoner kan optimalisere lyden fra de trådløse Sonos alt-i-ett-høyttalerne, enten de spiller alene eller i kombinasjon med en SUB subwoofer.

Du plasserer bare høyttaleren eller høyttalerne vertikalt eller horisontalt der du vil ha dem, og følger deretter instruksene i appen. Når du har gjort en liten håndfull målinger med testtonen, kan Sonos automatisk justere klangbalansen, slik at du får best mulig lyd i bredest mulig lytteområde, uten at du trenger å gjøre manuelle justeringer. En unik og svært brukervennlig funksjon som bidrar til å gi deg bedre lyd fra Sonos-systemet.

OBS: I øyeblikket støttes Truplay kun via Apple iOS produkter. Vi ser frem til at Sonos forhåpentligvis også finner en måte å støtte Truplay via de mange forskjellige Andriod-produktene.

Sonos app – all verdens musikk under fingertuppene dine
Via den gratis Sonos-appen til Apple iOS/Android får du all verdens musikk i din hule hånd. Det gjelder både din egen musikksamling på PC/Mac eller nettverksharddisk samt internettradio og streamingtjenester som f.eks. TIDAL, Spotify og Deezer. Spesielt nettbrettappen er i en klasse for seg – med en stor fargeskjerm blir navigasjonen en lek, du kan virkelig studere platecovere til øynene blir store og våte. Alternativt kan du velge å styre det hele fra datamaskinen din.

Uansett om du velger den ene eller den andre løsningen, får du et pent og oversiktlig brukergrensesnitt, som gjør det til en lek å spille musikk i hele huset. Enhetene kommuniserer under alle omstendigheter fritt seg imellom, så hele familien uten problemer kan bruke forskjellige app-kontrollere i forskjellige rom – samtidig!

Stream musikk direkte fra telefonen eller nettbrettet (Apple iOS/Android)
Foretrekker du å ha musikken din liggende på telefon/nettbrett i stedet for på datamaskinen eller en nettverksharddisk, så har du selvfølgelig mulighet til det også. Når du er på det trådløse nettverket ditt trenger du bare åpne Sonos-appen, velge "Denne iPhone" (eller tilsvarende) og velge musikk fra det bærbare musikkbiblioteket ditt.

Telefonen eller nettbrettet ditt er også et smart sted å oppbevare den musikken som du ikke kan få tilgang til via streamingtjenestene, f.eks. Beatles og de andre navnene som av en eller annen grunn fortsatt ikke er tilgjengelige. Det samme gjelder klassisk musikk, som kan være ganske uoversiktlig å navigere i ute på nettet.

Masser av muligheter til kresne ører
Med Sonos kan du streame lyd i full CD-kvalitet, og det kan du utnytte til å bygge opp en skikkelig hi-fi-løsning. Den trådløse stereoforsterkeren CONNECT:AMP kan alene drive et par gode hi-fi-høyttalere, og allerede her er du oppe i neste kvalitetsklasse sammenlignet med alt-i-ett-løsningene.

Den ultimate Sonos-løsningen er dog den trådløse CONNECT-spilleren, koblet på et separat anlegg. Da får du fullvoksen hi-fi, samtidig som du får alle de trådløse mulighetene og den superenkle app-styringen. Hvis du forer et slikt system fra en "lossless" streamingtjeneste som f.eks. TIDAL Hi-Fi eller med musikk fra din egen musikksamling, er veien brolagt med store musikkopplevelser (forutsatt at musikken din er rippet i tapsfri kvalitet).

Hvis du vil ha enda bedre lydkvalitet, kan du koble CONNECT til en ekstern D/A-konverter (DAC) via optisk eller coaxial utgang og dermed gi lydkvaliteten enda et løft. På noen nyere stereoforsterkere – f.eks. fra NAD – har du mulighet til å koble til CONNECT digitalt og utnytte forsterkerens innebygde DAC. Det samme gjelder hvis du har en god hjemmekinoreciever.

Begynn med én – utvid overalt med enkelt trådløs oppsett
Sonos er et genialt multiroms hi-fi-system, som kan sende en hel verden av musikk ut i hvert hjørne av hjemmet ditt. Stue, kjøkken, soverom, kontor, barnerom, bad – det finnes en musikkspiller fra Sonos til ethvert behov.

Fra appen styrer du musikkvalg og volum individuelt for hvert rom, og lyden fra Sonos er alltid perfekt synkronisert. Dermed kan du på et øyeblikk fylle hele hjemmet med den samme bakgrunnsmusikken, i høy kvalitet. En utrolig lekker og praktisk funksjon.

Oppsettet av Sonos klarer alle på et øyeblikk, og siden du ikke må bygge noe inn i veggen kan du ta med deg hele sulamitten hvis du flytter.

Slik kommer du i gang
For å komme i gang trenger du bare bruke en "controller" (telefon/nettbrett/PC) og en enkelt Sonos-enhet (CONNECT, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 eller PLAYBAR). Hvis du ønsker å utnytte Sonos sitt eget, ekstra stabile trådløse nettverk (SonosNet) – må én enhet også ha kabelforbindelse til routeren.

Hvis routeren din ikke står plassert et sted der du ønsker musikk, kan du i stedet bruke BRIDGE eller BOOST nettverksadapter. Da får du et optimalt Sonos-nettverk én gang for alle.

Ideelt til innbyggingsløsninger

Hvis du planlegger lyd i hele huset i forbindelse med nybygg eller ombygning, gir Sonos deg utallige muligheter. Du kan f.eks. installere innbyggingshøyttalere i alle ønskede rom, trekke høyttalerkablene inni veggen til et sentralt teknisk skap eller et kontor der nettverksrouteren din står. Her plasserer du alle nødvendige Sonos-enheter og evt. effektforsterkere, hvorpå du har usynlig lyd i hele huset, med full fjernstyring og med den kvaliteten du ønsker i hvert enkelt rom

* Støttede streamingtjenester, funksjoner og systemkrav på Sonos er under konstant utvikling og oppdatering. Besøk evt. Sonos egen hjemmeside hvis du vil ha siste nytt. Bruk av TIDAL, Spotify Deezer, SoundCloud m.fl. på Sonos forutsetter betalingsabonnement.

** Auto-valg av ekstern lyd må aktiveres i menyen på CONNECT:AMP. I tillegg skal lyden settes til "uncompressed", da den ellers vil bli vesentlig forsinket sammenlignet med bildet. Av samme grunn må ikke den CONNECT:AMPen som spiller ikke grupperes med andre Sonos-enheter. Ved korrekt oppsett vil det fortsatt være en minimal forsikelse på 70ms, men for de fleste brukere vil ikke dette være sjenerende.

Tekniske spesifikasjoner

 • Kategori : Stereo / Streaming
 • Utgangseffekt 8 ohm : 55 watt
 • Linjeinnganger : Ja, 2xRCA
 • Platespillerinngang : Nei
 • Hodetelefonutgang : Nei
 • Pre out : Nei, kun SUB-out
 • Fjernkontroll : Nei, bruk app
 • Farge : Sølv
 • Størrelse : 20,7 x 8,9 x 18,5 cm (BxHxD)
 • Vekt : 4 kg
 • Trådløs stereoforsterker (Klasse D)
 • Utgangseffekt: 2 x 55 watt i 8 ohm (THD<0,02%)
 • Støttede streamingtjenester i Norge: Spotify, TIDAL, TIDAL HiFi, YouMusic, Napster, Deezer m.fl.*
 • Lydformater**: Dolby Digital, MP3, WMA, AAC (MPEG4), Ogg Vorbis, Audible .AA (format 4), Apple Lossless, FLAC (lossless), WAV, AIFF
 • Internettradio-formater: MP3, WMA.
 • Tilkoblinger: Analog line-in (RCA), subwoofer ut
 • Ethernet-tilkobling: 2-port switch, 10/100Mbps
 • Trådløs platform: wi-fi eller SonosNet 2.0 med AES-kryptering***
 • Operativsystem (til lagrede musikkfiler): Windows XP SP3 eller nyere, Mac OSX v10.6 eller høyere
 • iOS 4- og iOS 5-enheter, herunder første generasjons iPad, iPhone 3G samt annen og tredje generasjons iPod touch støtter ikke lenger Sonos-systemet.
 • Strømforbruk i stand-by: 6,4 watt (brukes til å holde det trådløse nettverket aktivt)
 • Medfølgende tilbehør: 1m flat nettverkskabel
 • Veggfeste fås som ekstrautstyr
 • Mål: 20,7 x 8,9 x 18,5 cm (BxHxD)
 • Vekt: 2,3 kg
 • Farge: Sølv

* Støttede streamingtjenester, funksjoner og systemkrav på Sonos er under konstant utvikling og oppdatering. Besøk evt. Sonos egen hjemmeside hvis du vil ha siste nytt. Bruk av TIDAL, Spotify, Deezer m.fl. på Sonos forutsetter betalingsabonnement.

** Max. oppløsning er 16-bit/48 kHz. WMA Lossless, WMA DRM og Apple "FairPlay" (iTunes DRM-kopibeskyttelse) støttes ikke for øyeblikket.

*** Én af Sonos-enhetene (evt. en BRIDGE/BOOST) må ha kabelforbindelse til din eksisterende nettverksrouter for å utnytte SonosNet. SonosNet er påkrevd for å bruke SUB eller trådløse høyttalere sammen med PLAYBAR.

Sonos

Sonos er markedets mest komplette og brukervennlige trådløse hi-fi-system. Du kan streame allverdens musikk, du kan få superenkel surround-lyd til TV-en din, du kan fylle hvert rom i hjemmet ditt med ekte hi-fi-lyd og du kan styre det hele fra smarttelefonen eller nettbrettet.

 • Svært enkelt oppsett 
 • Trådløs betjening fra smarttelefon eller nettbrett
 • Stream musikkensamlingen din, eller fra nettet
 • Høy lydkvalitet
 • Suverene multiromsmuligheter

Les mer om Sonos

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her