HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sonos One Trådløs høyttaler

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Sonos One Trådløs høyttaler

Sonos One leverer fyldig, omsluttende lyd og er forberedt for stemmestyring av musikk i fremtiden. Fås i sort eller hvit.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Sonos One – en smarthøyttaler for musikkstrømming

 • Fyldig, omsluttende lyd og forberedt for stemmestyring i fremtiden.
 • Stemmestyring for Sonos støttes foreløpig ikke i ditt land.
 • Designet for å passe inn i ethvert hjem – velg mellom helt svart eller helt hvit utførelse.
 • Send sanger, nyhetssendinger og annet til Sonos-høyttalere i andre rom.
 • Praktiske berøringskontroller gir ekstra fleksibilitet.
 • Fuktighetsbestandig.
 • To Sonos One-høyttalere sammen kan brukes som et stereopar eller som bakhøyttalere for surroundlyd.
 • Spill av og styr musikken med stemmen din.

Sonos One leverer fyldig, omsluttende lyd og er forberedt for stemmestyring av musikk. I fremtiden vil du kunne bruke stemmen din til å starte en sang mens du lager mat. Eller til å skru opp volumet når du står i dusjen. Du vil til og med kunne be om en nattasang når du pakker dyna rundt minstemann. Alt dette takket være den innbygde funksjonen for stemmestyring.

Designet for å passe inn i ethvert hjem – med helt svart eller helt hvit, matt utførelse og et robust gitterdeksel. Når du ikke finner telefonen din eller når den er utenfor rekkevidde, kan du styre musikken med de smarte berøringskontrollene. Dessuten kan du koble Sonos One trådløst til andre Sonos-høyttalere i hele huset. Spill forskjellige sanger i forskjellige rom, eller gruppér høyttalerne for å høre den samme sangen i hele huset.

Med en framtidsrettet smarthøyttaler som Sonos One kan du gjøre alt fra å spille musikk, sjekke nyheter og trafikkforhold til å styre smartenhetene dine. Og musikken blir lettere tilgjengelig for alle i hjemmet. Barna kan be om favorittsangene sine og synge med. Venner som er på besøk, kan hoppe til neste spor eller spille en sang på nytt – uten å bruke noen app. Og når du har fest kan gjestene være med å velge sanger i sanntid.


Sonos-appen kombinert med din egen stemme gjør det enda enklere å styre alt du lytter til på ett sted. I fremtiden vil du kunne spille og styre musikk kun ved hjelp av stemmen. Eller starte sanger med Sonos-appen og bruke talekommandoer til å hoppe over eller spille spor på nytt, sette musikken på pause, justere volumet m.m. Og ettersom Sonos kontinuerlig oppdateres med nye funksjoner og tjenester, blir musikk-
og stemmealternativene bare bedre og bedre med tiden.*

Sonos One fås i sort eller hvit finish.

Obs! Merk at alle streamingprodukter av denne typen er avhengig av en kraftig og stabil ruter. Om man skal ha flere enn én streamingenhet anbefales det å kable så mange av enhetene som mulig til ruteren, for best mulig stabilitet. Rutere man får utlevert gratis av internettleverandører er ofte av dårlig kvalitet og vi anbefaler på det sterkeste å investere i en god ruter som man kjøper selv, tilpasset sitt behov. Streamingsystemer av denne typen burde ikke kombineres nettverkekstendere. Du kan lese mer om viktigheten av nettverk her. 

*Stemmestyring for Sonos støttes foreløpig ikke i ditt land. Disse funksjonene
vil bli tilgjengelige når Sonos lanseres sammen med en stemmestyringstjeneste i din region. For eksempel vil Sonos One støtte Amazon Alexa når denne tjenesten blir tilgjengelig fra både Amazon og Sonos.

Se produsentens video

Produktbeskrivelse

Sonos One – en smarthøyttaler for musikkstrømming
Sonos One leverer fyldig, omsluttende lyd og er forberedt for stemmestyring av musikk i fremtiden.

Diskret design
Designet for å passe inn i ethvert hjem –med helt svart eller helt hvit, matt utførelse og et robust gitterdeksel.

Musikk i flere rom
Sonos One kobler seg trådløst til Sonos-høyttalere i andre rom, slik at du kan utvide hjemmelydanlegget når du ønsker det.

Berøringskontroll
Trykk for å skru opp lyden. Sveip for å hoppe til neste spor. Demp mikrofonen for privatliv. Berøringskontrollene til Sonos One gir ekstra fleksibilitet.

Fuktighetsbestandig
Ettersom Sonos One er designet for å tåle fukt, kan den strømme favorittsangene dine også på badet eller uteplassen. Alt du trenger er Wi-Fi og en strømkilde.

Styr Sonos med stemmestyring i fremtiden
I fremtiden vil du kunne bruke Sonos One til å starte og styre musikk med stemmen. Sonos-appen og stemmen din er alt du vil trenge for å styre all musikken din på ett sted: Wimp, Spotify, Tidal, Apple Music, radio, podkaster m.m.*

*Stemmestyring for Sonos støttes foreløpig ikke i ditt land. Disse funksjonene
vil bli tilgjengelige når Sonos lanseres sammen med en stemmestyringstjeneste i din region. For eksempel vil Sonos One støtte Amazon Alexa når denne tjenesten blir tilgjengelig fra både Amazon og Sonos.

Mer info er på vei.

Tekniske spesifikasjoner

 • 2 digitale forsterkere i klasse D
 • 1 diskant
 • 1 mellom-woofer
 • 1 10/100 Mbps Ethernet-port
 • 6 mikrofoner med utvidet rekkevidde
 • Flat Ethernet-kabel medfølger
 • Mål: 16,1 x 12,0 x 12,0 cm (HxBxD)
 • Vekt: 1,9 kg
 • Farge: Svart eller hvit

Sonos

Sonos er markedets mest komplette og brukervennlige trådløse hi-fi-system. Du kan streame allverdens musikk, du kan få superenkel surround-lyd til TV-en din, du kan fylle hvert rom i hjemmet ditt med ekte hi-fi-lyd og du kan styre det hele fra smarttelefonen eller nettbrettet.

 • Svært enkelt oppsett 
 • Trådløs betjening fra smarttelefon eller nettbrett
 • Stream musikkensamlingen din, eller fra nettet
 • Høy lydkvalitet
 • Suverene multiromsmuligheter

Les mer om Sonos

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her