Hopp til innhold

Kan du dele på 10?

Les mer om vår delbetalingskampanje her!

Sonos PLAY:3 x 2 Trådløs høyttaler

PLAY:3 er en kompakt trådløs høyttaler som gir deg en god start i det unike Sonos-universet. Alle tiders enkel musikkløsning til f.eks. kjøkken, bad og andre små rom. Fås i sort og hvit, veggfeste kan kjøpes separat. Selges her som stereopar for en bedre lydopplevelse.

{{bundle.lowestPrice}} /sett
Normalpris 0
for å handle denne varen til medlemspris

Høydepunkter Sonos PLAY:3 – kompakt trådløs høyttaler med utallige muligheter

 • Enkel og rimelig trådløs musikkløsning til mindre rom
 • Høy brukervennlighet med app-kontroll fra telefon/nettbrett (Apple iOS/Android) og fra PC/Mac
 • Full integrasjon med et stort antall streamingtjenester inkl. Spotify, WiMP, Deezer m.fl.
 • 2 stk. PLAY:3 kan konfigureres til stereo for en bedre lydopplevelse
 • Kan plasseres både loddrett og vannrett, veggfeste og gulvstativ fås separat

PLAY:3 er en kompakt trådløs alt-i-ett-høyttaler som gjør det enkelt og rimelig å nyte all musikken din trådløst. Den er en smule større og noe kraftigere utrustet enn den superkompakte PLAY:1, og kan derfor spille både høyere og med fyldigere lyd.

PLAY:3 er i likhet med lillebroren en opplagt kandidat til mindre rom, f.eks. kjøkken, soverom eller barnerom, der kompakte mål og enkel betjening betyr mer enn den helt store hi-fi-lyden. Derfor er den også klar for veggmontering (feste kjøpes separat) og den kan plasseres både loddrett og vannrett. Den innebygde sensoren tilpasser automatisk lyden til plasseringen du velger.

En praktisk detalj er at du kan styre de enkleste funksjonene (f.eks play/pause/skip) via trykknapper på toppen av høyttaleren. Dermed slipper du å alltid måtte finne frem telefonen.

Med på kjøpet får du alle de kule Sonos-mulighetene, inkludert full app-styring (iOS/Android) og full integrasjon av streamingtjenester som Spotify, WiMP, SoundCloud m.fl. PLAY:3 integrerer perfekt med resten av Sonos-komponentene, slik at den kan inngå i et multiromssystem.

PLAY:3 fås i hvit eller sort finish. Veggfeste og gulvstativ fås som ekstrautstyr.

Ekspertvurderinger

Fordeler

 • Enkel og fleksibel trådløs musikkløsning til mindre rom
 • Fyldig lyd størrelsen tatt i betraktning
 • Kan plasseres både vannrett og loddrett
 • To stk. PLAY:3 kan kombineres til et stereosystem, evt. sammen med SUB
 • Lynraskt oppsett
 • Enkle funksjoner kan styres via knapper på toppen
 • Full trådløs integrasjon med øvrige Sonos-komponenter
 • Full integrasjon med streamingtjenestene WiMP, Spotify, Deezer, Napster og mange flere
 • Trådløs kontroll via telefon/nettbrett (Apple iOS/Android) og PC/Mac
 • Kan fungere som trådløs bakhøyttaler sammen med PLAYBAR i et hjemmekino-oppsett (evt. inkl. Sonos SUB)
 • Veggfeste og gulvstativ fås som ekstrautstyr 

Begrensninger

 • Best egnet i små rom (eller som trådløse bakhøyttalere til PLAYBAR)
 • Du må ha to om du vil lytte i ekte stereo
 • Lydkvaliteten ikke helt på nivå med en ekte hi-fi-løsning
 • Vil du ha tilkobling for hodetelefon eller ekstern lydkilde, må du kjøpe PLAY:5
 • Ikke Bluetooth
 • Ikke tilkobling for hodetelefon
 • Ikke avspilling fra USB-lagring
 • Støtter ikke 24-bit HD-lyd
 • Du får ikke ekte stereo eller en skikkelig hi-fi opplevelse fra en enkelt alt-i-ett-høyttaler, uansett hvor godt den er konstruert. Ekte hi-fi krever alltid en god forsterker og separate høyttalere!

Produktbeskrivelse

PLAY:3 – en kompakt trådløs høyttaler med utallige muligheter
PLAY:3 er bygget som en alt-i-ett stereohøyttaler, men det er selvfølgelig temmelig begrenset hvor mye stereoperspektiv og volum du kan få fra en så kompakt boks. Hvis du vil ha mer og bedre lyd, kan du evt. koble to PLAY:3 sammen i "stereo mode" – og slik få et komplett trådløst stereoanlegg i miniformat! Hvis du supplerer med den trådløse subwooferen Sonos SUB, har du stor lyd i hele stuen, uten store høyttalere.

Sammen med TV-lydplanken PLAYBAR kan PLAY:3 også fungere som trådløse bakhøyttalere, så du svært enkelt kan få surroundlyd til TV-en din. Med en Sonos SUB i bunnen er du klar for kinofølelse i sofaen. Et ordentlig hjemmekinoanlegg med receiver og separate høyttalere er fortsatt langt bedre, men om du må ha det så enkelt og diskret som mulig, så er Sonos kanskje det beste alternativet. Lydopplevelsen ligger langt over vanlige lydplankeløsninger – og lyden som er innebygd i TV-en, den snakker vi ikke engang om...

Sonos – det originale trådløse multiroms hi-fi-systemet
Sonos er det originale komplette multirums hi-fi-streamingsystemet til hele familien din og hele hjemmet ditt. Alle skjønner hvordan det fungerer nærmest umiddelbart, og nesten alle tenkelige streamingtjenester er fullt integrert. Sonos har markedets største utvalg i avspillere, inkl. lydplanke til TV og trådløs subwoofer. Sonos er også markedets suverent mest solgte og gjennomtestede streamingsystem.

Sonos er fullt integrert med streamingtjenesterne WiMP (inkl. WiMP HiFi), Spotify, Deezer m.fl. Dermed får du tilgang på mer enn 20 millioner låter etter eget valg, og uten å eie en eneste CD. Du styrer det hele trådløst fra telefonen/nettbrettet ditt, eller fra PC/ Mac.*

Sonos blir hele tiden oppdatert med nye funksjoner – helt gratis. Oppdateringene lastes ned til Sonos-systemet ditt etter hvert som de kommer, og dermed blir din Sonos-opplevelse bedre og bedre – helt automatisk!

Sonos app – all verdens musikk under fingertuppene dine
Via den gratis Sonos-appen til Apple iOS/Android får du all verdens musikk i din hule hånd. Det gjelder både din egen musikksamling på PC/Mac eller nettverksharddisk samt internettradio og streamingtjenester som f.eks. WiMP, Spotify og Deezer. Spesielt nettbrettappen er i en klasse for seg – med en stor fargeskjerm blir navigasjonen en lek, du kan virkelig studere platecovere til øynene blir store og våte. Alternativt kan du velge å styre det hele fra datamaskinen din.

Uansett om du velger den ene eller den andre løsningen, får du et pent og oversiktlig brukergrensesnitt, som gjør det til en lek å spille musikk i hele huset. Enhetene kommuniserer under alle omstendigheter fritt seg imellom, så hele familien uten problemer kan bruke forskjellige app-kontrollere i forskjellige rom – samtidig!

Stream musikk direkte fra telefonen eller nettbrettet (Apple iOS/Android)
Foretrekker du å ha musikken din liggende på telefon/nettbrett i stedet for på datamaskinen eller en nettverksharddisk, så har du selvfølgelig mulighet til det også. Når du er på det trådløse nettverket ditt trenger du bare åpne Sonos-appen, velge "Denne iPhone" (eller tilsvarende) og velge musikk fra det bærbare musikkbiblioteket ditt.

Telefonen eller nettbrettet ditt er også et smart sted å oppbevare den musikken som du ikke kan få tilgang til via streamingtjenestene, f.eks. Beatles og de andre navnene som av en eller annen grunn fortsatt ikke er tilgjengelige. Det samme gjelder klassisk musikk, som kan være ganske uoversiktlig å navigere i ute på nettet.

Masser av muligheter til kresne ører
Med Sonos kan du streame lyd i full CD-kvalitet, og det kan du utnytte til å bygge opp en skikkelig hi-fi-løsning. Den trådløse stereoforsterkeren CONNECT:AMP kan alene drive et par gode hi-fi-høyttalere, og allerede her er du oppe i neste kvalitetsklasse sammenlignet med alt-i-ett-løsningene.

Den ultimate Sonos-løsningen er dog den trådløse CONNECT-spilleren, koblet på et separat anlegg. Da får du fullvoksen hi-fi, samtidig som du får alle de trådløse mulighetene og den superenkle app-styringen. Hvis du forer et slikt system fra en "lossless" streamingtjeneste som f.eks. WiMP Hi-Fi eller med musikk fra din egen musikksamling, er veien brolagt med store musikkopplevelser (forutsatt at musikken din er rippet i tapsfri kvalitet).

Hvis du vil ha enda bedre lydkvalitet, kan du koble CONNECT til en ekstern D/A-konverter (DAC) via optisk eller coaxial utgang og dermed gi lydkvaliteten enda et løft. På noen nyere stereoforsterkere – f.eks. fra NAD – har du mulighet til å koble til CONNECT digitalt og utnytte forsterkerens innebygde DAC. Det samme gjelder hvis du har en god hjemmekinoreciever.

Begynn med én – utvid overalt med enkelt trådløs oppsett
Sonos er et genialt multiroms hi-fi-system, som kan sende en hel verden av musikk ut i hvert hjørne av hjemmet ditt. Stue, kjøkken, soverom, kontor, barnerom, bad – det finnes en musikkspiller fra Sonos til ethvert behov.

Fra appen styrer du musikkvalg og volum individuelt for hvert rom, og lyden fra Sonos er alltid perfekt synkronisert. Dermed kan du på et øyeblikk fylle hele hjemmet med den samme bakgrunnsmusikken, i høy kvalitet. En utrolig lekker og praktisk funksjon.

Oppsettet av Sonos klarer alle på et øyeblikk, og siden du ikke må bygge noe inn i veggen kan du ta med deg hele sulamitten hvis du flytter.

Slik kommer du i gang
For å komme i gang trenger du bare bruke en "controller" (telefon/nettbrett/PC) og en enkelt Sonos-enhet (CONNECT, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 eller PLAYBAR). Hvis du ønsker å utnytte Sonos sitt eget, ekstra stabile trådløse nettverk (SonosNet) – må én enhet også ha kabelforbindelse til routeren.

Hvis routeren din ikke står plassert et sted der du ønsker musikk, kan du i stedet bruke BRIDGE eller BOOST nettverksadapter. Da får du et optimalt Sonos-nettverk én gang for alle.

Når og hvorfor skal jeg bruke SonosNet i stedet for wi-fi?

Ideelt til innbyggingsløsninger
Hvis du planlegger lyd i hele huset i forbindelse med nybygg eller ombygning, gir Sonos deg utallige muligheter. Du kan f.eks. installere innbyggingshøyttalere i alle ønskede rom, trekke høyttalerkablene inni veggen til et sentralt teknisk skap eller et kontor der nettverksrouteren din står. Her plasserer du alle nødvendige Sonos-enheter og evt. effektforsterkere, hvorpå du har usynlig lyd i hele huset, med full fjernstyring og med den kvaliteten du ønsker i hvert enkelt rom

* Støttede streamingtjenester, funksjoner og systemkrav på Sonos er under konstant utvikling og oppdatering. Besøk evt. Sonos egen hjemmeside hvis du vil ha siste nytt. Bruk av WiMP, Spotify Deezer, SoundCloud m.fl. på Sonos forutsetter betalingsabonnement.

Tekniske spesifikasjoner

 • Trådløs alt-i-ett-høyttaler
 • 2 stk. PLAY:3 kan konfigures til å spille høyre/venstre kanal i stereo.
 • 3 innebygde digitale Klasse-D forsterkere
 • Høyttalere: 1 x diskant, 2 x 3" mellomtone, 1 x bass
 • Støttede streamingtjenester i Norge: Spotify, WiMP, WiMP HiFi, YouMusic, Napster, Deezer m.fl.*
 • Lydformater**: MP3, WMA, AAC (MPEG4), Ogg Vorbis, Audible .AA (format 4), Apple Lossless, FLAC (lossless), WAV, AIFF
 • Internettradio-formater: MP3, WMA.
 • Ethernet-tilkobling: Ja, 10/100Mbps
 • Trådløs platform: wi-fi eller SonosNet 2.0 med AES-kryptering***
 • Operativsystem (til lagrede musikkfiler): Windows XP SP3 eller nyere, Mac OSX v10.6 eller høyere
 • iOS 4- og iOS 5-enheter, herunder første generasjons iPad, iPhone 3G samt annen og tredje generasjons iPod touch støtter ikke lenger Sonos-systemet.
 • Strømforbruk i stand-by: 4,4 watt (brukes til å holde det trådløse nettverket aktivt)
 • Medfølgende tilbehør: 1m flat nettverkskabel
 • Veggfeste og gulvstativ fås som ekstrautstyr
 • Mål: 26,8 x 13,2 x 16,0 cm (BxHxD)
 • Vekt: 2,6 kg
 • Farge: Hvit eller sort
 • * Støttede streamingtjenester, funksjoner og systemkrav på Sonos er under konstant utvikling og oppdatering. Besøk evt. Sonos egen hjemmeside hvis du vil ha siste nytt. Bruk av WiMP, Spotify, Deezer m.fl. på Sonos forutsetter betalingsabonnement.

** Max. oppløsning er 16-bit/48 kHz. WMA Lossless, WMA DRM og Apple "FairPlay" (iTunes DRM-kopibeskyttelse) støttes ikke for øyeblikket.

*** Én af Sonos-enhetene (evt. en BRIDGE/BOOST) må ha kabelforbindelse til din eksisterende nettverksrouter for å utnytte SonosNet. SonosNet er påkrevd for å bruke SUB eller trådløse høyttalere sammen med PLAYBAR.

Når og hvorfor skal jeg bruke SonosNet i stedet for wi-fi?

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her