HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Soundboks BATTERYBOKS 2 Batteri

{{product.price}} /stk
Soundboks BATTERYBOKS 2 Batteri
Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

BATTERYBOKS 2 er et smart, eksternt, oppladbart batteri til SOUNDBOKS-høyttaleren din. Skift ut det gamle, flate batteriet med et friskt et på få sekunder, og forleng festen med opptil 40 timer. Ladetid på ca. 3 timer.

SOUNDBOKS BATTERYBOKS 2 – forleng festen med et ekstra batteri til SOUNDBOKS

BATTERYBOKS 2 er et separat, oppladbart batteri som kan gi SOUNDBOKS-høyttaleren din opptil 40 timers ekstra spilletid på høyt volum. SOUNDBOKS leveres som standard med én BATTERYBOKS 2, men med to batterier kan du på få sekunder skifte ut et flatt batteri med et friskt et og forlenge festen.

BATTERYBOKS 2 har fem dioder som indikerer batteristrømmen, slik at du ikke blir overfalt av stillhet akkurat når festen er helt på topp. Og er det dagen før neste fest og du har glemt å sjekke om batteriet er ladet, så kan du sjekke det lynraskt. En full opplading av batteriet tar ca. tre timer.

BATTERYBOKS 2 fås i sort finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Batteri til SOUNDBOKS og SOUNDBOKS 2 Bluetooth-høyttaler
  • Enkel montering
  • Innebygget, oppladbart LiFE PO4-batteri
  • Ladetid: Maks 3,5 timer
  • Batteritid på opptil 40 timer på én opplading
  • Kapasitet: 99,84 Wh
  • Vekt: 1 kg
  • Mål: 14,8 x 6,3 x 9,5 (BxHxD)

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her