Hopp til innhold

Hi-Fi Klubben Gavekort

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

Ønsker brudeparet, jubilanten, konfirmanten eller bursdagsbarnet noe fra Hi-Fi Klubben, men du er ikke sikker på hva? Med et gavekort får han/hun alltid ønsket sitt oppfylt! Velg variant for å endre sum under.

Varenummer: {{product.code}}
{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

Høydepunkter Hi-Fi Klubbens gavekort – lydgaven som aldri blir byttet

  • Sendes med sporing
  • Send direkte hjem til den du vil glede
  • Legg ved personlig beskjed i kommentarfeltet av ordre som vi skriver for hånd og legger ved gavekortet

Vi sender gavekort med sporing til den du ønsker. Leveringsadressen velger du selv, det kan være rett hjem til deg eller den du vil glede. Ønsker du en personlig håndskrevet beskjed i forsendelsen? Legg ved en kommentar i ordren så skriver vi den ut og legger den ved! Husk at e-post og mobilnummeret du bruker i din ordre vil motta sporingen. 

Produktbeskrivelse

Gavekortet kan brukes i alle Hi-Fi Klubbens butikker i Norge. Du kan selvsagt kjøpe gavekort direkte i din nærmeste Hi-Fi Klubben butikk også! 

Du kan velge å betale gavekortet når du henter det på ditt postkontor (postoppkrav), eller du kan betale med VISA/MasterCard her i nettbutikken. Betalingsmåte velger du når du går til "kassen".

Gavekortet kan brukes som hel- eller delbetaling for varer i Hi-Fi Klubben. Det kan dessverre ikke utløses i kontanter. 

Per nå er det ikke mulig å bruke gavekortet som betalingsmetode i vår nettbutikk, men vi jobber med en løsning som vi håper å få på plass snart! 

Tekniske spesifikasjoner

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her