Hopp til innhold

Kan du dele på 10?

Les mer om vår delbetalingskampanje her!

Argon Platespiller Starter-Kit

Her er alt du trenger for å vedlikeholde både platene dine og den kostbare pickup-nålen. En uunnværlig tilbehørspakke til platespilleren din.

{{bundle.lowestPrice}} /sett
Normalpris 0
for å handle denne varen til medlemspris

Høydepunkter Starter Kit for platespiller – det uunnværlige tilbehøret til platene og platespilleren din

Starter Kit er en pakkeløsning med tre uunnværlige deler for vinylentusiasten:

BR2 er en flott, effektiv og skånsom platebørste med ultrafine karbonfiberhår som når helt ned i bunnen av rillene uten å tilføre statisk elektrisitet som kan tiltrekke nytt støv. Fløyelsputen imellom samler opp støvet. Det tilhørende vippedekselet har "nøkkelhull", slik at det også kan fungere som et smart veggfeste.

Styles BR1 er en smart, liten rensebørste som effektivt fjerner støv og skitt fra pickupnålen. Du trenger bare å dra nålen gjennom de korte og fleksible karbonfiberhårene et par ganger, så er du klar til å nyte neste vinylplate for full musikk.

Record Clean 1 er en skånsom og effektiv rensevæske som fjerner støv, skitt og fingeravtrykk fra vinylplatene dine. Det følger med en myk og lofri klut som kan legges i lokket når den ikke er i bruk.

Les mer om BR2 
Les mer om Stylus BR1 
Les mer om Record Clean 1 

Produktbeskrivelse

.

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her