Hopp til innhold

Ortofon 2M Red Erstatningsnål

{{product.ribbonText}}

Selv den beste pick-up nål slites med tiden og får dårligere sporingsevne. Det gir høyere forvrengning og økt plateslitasje. Men en erstatningsnål koster ikke mer enn noen få LP-plater, så ta godt vare på 2M Red ved å skifte nål regelmessig.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter

OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Ortofon ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information.

Ortofon RED og Blue er kompatible med hverandre både fysisk og elektrisk. 

Nåler og hus til RED/BLUE er ikke elektrisk kompatible med BRONZE/BLACK og omvendt.

Tekniske spesifikasjoner

  • Frekvensområde: 20-22.000 Hz
  • Kompliance: 20 µm/mN
  • Nålesliping: Elliptisk
  • Anbefalt nåletrykk: 1,8 gram
  • Tracking vinkel: 20 grader
  • Farger: Rød
  • OBS: Hi-Fi Klubben kan også levere en rekke andre produkter fra Ortofon ut over de viste på hjemmesiden. Kontakt din butikk for nærmere information. 

Anmeldelser

5,0

Basert på 2 anmeldelser fra kresne medlemmer

Jarle Aas

Ortofon pickuper slutter aldri å overraske. Og Ortofon Red er ikke noe unntak her. Jeg velger å se den som videreutvikling av om serien og Om 20. Akkurat som om serien er det lett å oppgradere den ved å bytte nåleforpart med diverse forbedrede slipinger. Så til lyden. Den er ikke superdetajert, men nøytral. Ingen toneområder er overeksponert,Rett og slett en god allround pickup.

16 måneder siden

Øyvind M

Pris/kvalitet forholdet på Ortofons 2M pickuper ligger langt over konkurentenes. 2M red spiller veldig bra, men oppgraderer du og har råd, gå opp til 2M blue. Minst! Jeg havnet på 2M bronze og er strålende fornøyd. Skulle egentlig legge over kr 5000,- i en MC pickup, men etter å ha spillt med 2M bronze i flere måneder har jeg lagt dette på hylla. Og den overasker meg fortsatt! Jeg har ikke fått prøve 2M black, men har sammenlignet med andre MM pickuper til 3 og 4 ganger prisen uten å finne en som spiller like bra over hele spekteret. Jeg vil spesiellt trekke frem detaljer og luften i mellom dem i de høye frekvensene. Her forsaker du ingenting ved å kjøpe en rimelig pickup. Råd: Oppgrader 2M så langt økonomien tillater!

53 måneder siden

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her