HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Pro-Ject Platespiller Ekspert-kit

{{bundle.price}} /system
Pro-Ject  Platespiller Ekspert-kit

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

En pakke skreddersydd av Hi-Fi Klubben til deg som vil ha best mulig ytelse fra platespilleren. Et godt kjøp for erfarne veteraner eller nybegynnere som vil ha kvalitet.

Platespiller Ekspert-Kit

Hi-Fi Klubben har satt sammen denne pakken for å gjøre det enkelt for deg å kjøpe alt du trengre for å finjustere platespilleren din med pinlig nøyaktighet og vedlikeholde både platespillerog vinylen din.

I denne pakken finner du flere smarte verktøy som lar deg holde platespilleren og vinlyen ren og pen uten at det vil gå utover lyden og til og med en adapter for 7" om du har et lite lager av slike på lur.

I pakken finner du BR2 er en gjennomtenkt platebørste som effektivt og skånsomt fjerner støv fra vinylplatene dine. De ultrafine karbonfiberhårene når helt ned i bunnen av rillene, og renseputen samler opp støvet uten at du tilfører ytterligere statisk elektrisitet.

Stylus BR1 er en fiks, liten rensebørste som effektivt fjerner støv og skitt fra pickupnålen din. Du trenger bare å føre nålen gjennom de korte og fleksible karbonfiberhårene et par ganger, så er du klar til å nyte neste vinylplate for full musikk.

Pro-Ject Leather it er en platematte i lær som minimerer statisk elektrisitet, demper renonanser og hjelper til med å holde støvet i sjakk. Den sorte looken kler de fleste platespillere og tiltrekker ikke ekstra oppmerksomhet.

Det smarteste verktøyet som følger med er Pro-Ject Measure it. Pro-Ject Measure it er en høykvalitets pickup-vekt som forteller deg nøyaktig nåletrykk med milligrams nøyaktighet. Med denne sørger du for optimal lyd fra pickupen din, og ellers pynter den opp i hylla med sin aluminiumsfinish. Slipp løs ditt indre petimeter.

Adapt it er en liten adapter som gjør det mulig å spille av 7"-singelplater på enhver platespiller. Kvalitetsfølelsen er på topp med presisjonsfrest aluminium, og den sorte fargen vil matche både platen og platespilleren.

Record Clean 1 er en skånsom og effektiv rensevæske som fjerner støv, skitt og fingeravtrykk fra vinylplatene dine. Det følger med en myk og lofri klut som kan legges i lokket når den ikke er i bruk.

Vi anbefaler denne pakken til erfarne veteraner, glade entusiaster og nybegynnere som ønsker å få best mulig lyd ut av sine platespiller og samtidig ta best mulig vare på det ustyret man har.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her