HiFi Klubben

Hopp til innhold

Pro-Ject Leather it Platespillertilbehør

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Pro-Ject Leather it  Platespillertilbehør

Leather it er en platematte i lær som minimerer statisk elektrisitet, demper renonanser og hjelper til med å holde støvet i sjakk. Den sorte looken kler de fleste platespillere og tiltrekker ikke ekstra oppmerksomhet.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Pro-Ject Leather it – antistatisk og resonansdempende platematte

Leather it er en antistatisk og resonansdempende platematte som du kan bruke i stedet for den filt- eller gummimatten som typisk følger med mange platespillere. Lær har en mengde gode egenskaper som gjør materialet velegnet til nettopp dette formålet.

Fjern styggedommen med lær
Vanlige filtmatter smyger seg tett innpå plate og platetallerken, men på grunn av statisk elektrisitet tiltrekker matten seg støv, og dette blir videreført til platene dine. Filt er heller ikke særlig god på demping av resonanser og vibrasjoner fra metall-platetallerkener.

Tykke gummimatter kan på den annen side dempe platen enda mer enn ønskelig, og den isolerende effekten gjør at statisk elektrisitet forblir på platen, der du absolutt ikke vil ha den.

Lær demper resonanser, holder støvet i sjakk og reduserer statisk elektrisitet, og fraværet av alle disse lydmessige skadedyrene kan faktisk høres selv på billigere platespillere. Leather it er perfekt til bruk sammen med en platestrammer, som for eksempel Pro-Jects egen Clamp it.

Det sorte læret er diskret og elegant, så oppmerksomheten ikke blir ledet bort fra den flotte platespilleren din.

Leather it fås i sort finish.

Tekniske spesifikasjoner

  • Platematte i lær
  • Diameter: 30,0 cm
  • Tykkelse: 2 mm
  • Farge: Sort

Pro-Ject

Pro-Ject er et tradisjonsrikt firma fra Østerrike som har spesialisert seg på å skjemme bort vinylplater med stilige platespillere og en masse forskellig tilbehør av høy kvalitet, inkludert RIAA/pickup-forforsterkere.

  • Velkonstruerte platespillere og massevis av bra tilbehør
  • Både budsjettvennlige produkter og high-end
  • Flott design og gode materialer

Les mer om Pro-Ject

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her