Hopp til innhold

Kan du dele på 10?

Les mer om vår delbetalingskampanje her!

Logitech Harmony Companion Fjernkontroll

{{product.ribbonText}}

Harmony Companion er en unik fjernkontroll som bruker radiobølger og wi-fi. Dermed kan du styre apparatene dine selv om de ikke er innen synsvidde Med en gratis app kan hele familien bruke smarttelefonene sine som ekstra fjernkontroller.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Logitech Harmony Companion – universalfjernkontrollen for familier som liker apper

 • Kan kontrollere hele anlegget ditt (og mange andre apparater), også ved skjult plassering f.eks. i et hi-fi-møbel
 • Fjernstyring både via trykknapper, Harmony Hub og Harmony App (iOS/Android)
 • RF-kontroll (radiobølger/wi-fi) gir stor bevegelsesfrihet
 • Hele familien kan bruke smarttelefonene eller nettbrettene sine som fjernkontroller via Harmony App
 • Kan konfigures med både PC og app

Harmony Companion er en unik universalfjernkontroll som gjør det til en lek for hele familien å betjene lydanlegg og TV-er – også apparater som er gjemt bak dører i møbler. Nå kan det bli slutt på haugen av fjernkontroller på stuebordet, de evinnelige "hvordan gjør man"-spørsmålene fra familien og den møysommelige innlesingen av hundrevis av kommandoer fra én fjernkontroll til en annen.

Med Harmony Companion tar du kontroll over anlegget ditt på et helt nytt nivå. Selve fjernkontrollen ligner en tradisjonell IR-fjernkontroll, men den bruker radiosignaler (RF) som kommuniserer med den medfølgende Harmony Hub. Så lenge Hub har anlegget ditt innen synsvidde, trenger du ikke å peke i en bestemt retning med fjernkontrollen. Det gir deg mer bevegelsesfrihet og gjør at du kan styre apparater som er bortgjemt bak skapdører eller på at annet rom.

Harmony App – ekstra fjernkontroller til hele familien
Det er ikke lenger grunn til å krangle om hvem som skal holde i fjernkontrollen. Harmony Companion gjør det mulig å bruke alle smarttelefoner og nettbrett i familien som ekstra, individuelle fjernkontroller. Alle familiemedlemmer kan velge sine egne oppsett og uavhengige favorittkanaler. Den gratis Harmony App-en fås til både iOS og Android.

Harmony Hub – kommunikasjonssenteret
Den medfølgende Harmony Hub plasseres i samme møbel som anlegget ditt, eller bare innen synsvidde av det. Hubben konverterer radiosignalene fra fjernkontrollen til infrarøde signaler som apparatene kan forstå. Det samme skjer med wi-fi-signalet fra familiens smarttelefoner. Harmony Hub kan også konvertere fjernkontrollsignaler til Bluetooth, slik at du kan styre for eksempel. spillkonsoller som PS3 og Wii.

Harmony Companion fås i sort finish. Harmony Hub medfølger.

Les mer om Harmony Companion på produsentens hjemmesider

Produktbeskrivelse

Harmony Companion – en helt ny fjernkontrollverden
Med Harmony Companion kan du definere de "aktivitetene" du trenger i hverdagen. Det kan for eksempel være "Se TV", "Se film" eller "Hør på musikk". I oppsettsprogrammet eller i appen kan du fortelle Harmony Companion nøyaktig hva den skal gjøre ved hver enkel aktivitet: slå på/av TV-en eller projektoren, rulle ned lerretet, skifte inngang på forsterkeren, velge mellom stereo og surround osv.

Du vil bli guidet nøye gjennom hele dette oppsettet, og du vil bli overrasket over hvor lett det er. Spesielt hvis du tidligere har prøvd å definere slike "makroer" på en tradisjonell universalfjernkontroll. Hele konfigurasjonen av Harmony Companion – inkludert innlesing av kodene til de enkelte apparatene – er normalt gjort på under en halvtime!

Er originalfjernkontrollen din borte?
Harmony-fjernkontrollene er suverene i seg selv, men i noen situasjoner er de et opplagt valg. Med online-basert oppsett kan du nemlig laste inn alle de nødvendige kodene til et apparat uten å måtte bruke den originale fjernkontrollen. Hvis denne er ødelagt eller sporløst forsvunnet, er du raskt på beina igjen med Harmony. Online-oppsettet gjør det også mulig å overføre komplette koder til en ekstra Harmony-fjernkontroll på et øyeblikk. Det er perfekt hvis du har en stor familie eller mye utstyr rundt i huset.

PC-en din fikser alt det vanskelige
Med Harmony Companion trenger du ikke å slite ut tomlene med å overføre kommandoer fra én fjernkontroll til en annen. Logitech – og millioner av Harmony-brukere – har nemlig gjort hele forarbeidet for deg og laget en Internett-database med de nødvendige kodene til stort sett alle tenkelige og utenkelige produkter på markedet (over 6.000 merker og 270.000 enkeltprodukter). Hvis apparatet ditt allikevel ikke er i databasen, kan du naturligvis fortsatt lese inn kodene manuelt fra den gamle fjernkontrollen din – og dele dem med alle de andre brukerne. På denne måten bidrar også du til å gjøre Harmony bedre og bedre!

Tekniske spesifikasjoner

 • Lagringskapasitet : Erstatter opptil 8 fjernkontroller
 • Makrofunksjoner : Guidet konfigurasjon via PC
 • PC-tilkobling : Ja
 • Type : Wi-fi remote med fysiske knapper, Harmony App, Harmony Hub
 • Farge : Sort
 • Størrelse : 12,8 x 10,5 x 2,5 cm (BxHxD)
 • Vekt : 111 gram
 • Gratis app til iOS- og Android-smarttelefoner
 • Harmony Hub gjør om radiosignalene til Bluetooth og infrarøde koder.
 • Eksisterende koder fra andre Harmony-modeller kan lastes inn via PC
 • Medfølgende tilbehør: Harmony Hub, IR-minisender, USB-kabel, strømadapter
 • Systemkrav PC: Windows 10 / 8 / 7, Internett-tilgang (wi-fi)
 • Systemkrav Mac: OSX 10.7 eller nyere, Internett-tilgang (wi-fi)
 • Mål, hub: 12,8 x 10,5 x 2,5 cm (BxHxD)
 • Vekt, hub: 110 gram 

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her