HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Flexson Wall Mount for Sonos CONNECT veggfeste for Sonos

{{product.price}} /stk
Flexson Wall Mount for Sonos CONNECT veggfeste for Sonos

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Flexson veggfeste til Sonos Connect er en perfekt løsning for å få Sonos-enheten din vekk fra gulvet. Du får samtidig styr på kablene med den tilhørende kabelskjuleren.

Flexson veggfeste til Sonos CONNECT – elegant og funksjonell montering

Flexson veggfeste til Sonos CONNECT er en perfekt løsning for å få Sonos-enhetene dine vekk fra gulvet. Du får samtidig styr på kablene med den tilhørende kableskjuleren. Festet kan også brukes til installasjonsløsninger hvor veggmontering er ideellt. Lignende fester fås til andre Sonos-komponenter.

Veggfestet er enkelt å montere på veggen, og deretter er det bare å plassere Sonos-enheten i festet, enkelt og greit.

Tekniske spesifikasjoner

  • Flatt veggfeste til Sonos CONNECT
  • Avtagbar kabelskjuler følger med
  • Materiale: Stål
  • Farge: Hvit

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her