HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Flexson Wall Mount for Sonos CONNECT:AMP veggfeste for Sonos

{{product.price}} /stk
Flexson Wall Mount for Sonos CONNECT:AMP veggfeste for Sonos

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Flexson veggfeste til Sonos CONNECT:AMP er den perfekte løsningen til å få Sonos-enheten din vekk fra gulvet. Du får samtidig styr på kablene med den tilhørende kableskjuleren.

Flexson veggfeste til Sonos CONNECT:AMP – elegant og funksjonell montering

Flexson veggfeste til Sonos CONNECT:AMP er den perfekte løsningne for å få Sonos-enhetene dine vekk fra gulvet. Du får samtidig styr på kablene i den tilhørende kabelskjuleren. Festet kan også brukes til installasjonsløsning hvor veggmontering er ideellt. Lignende fester fås de andre Sonos-komponenter.

Veggfestet er enkelt å montere på veggen, og deretter er det bare å plassere Sonos-enheten din i festet, enkelt og greit.

Tekniske spesifikasjoner

  • Flatt veggfeste til Sonos CONNECT:AMP
  • Avtagbar kabelskjuler følger med.
  • Materiale: Stål
  • Farge: Hvit

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her