Hopp til innhold

Argon Screen Clean 1 Rensemiddel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

Screen Clean 1 er et rensesett som trygt og effektivt fjerner støv, skitt og fingeravtrykk fra panelet på TV-en din. Den spesielle formelen og den lofrie mikrofiberkluten sørger for at både skjerm og elektronikk beskyttes best mulig.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Argon Screen Clean 1 – effektivt rensesett til alle flatskjermer

Screen Clean 1 er et rensesett som trygt og effektivt fjerner støv, skitt og fingeravtrykk fra panelet på TV-en og PC-en din. Selve væsken er alkoholfri, antistatisk og dryppfri, så både den sårbare plasthinnen og elektronikken beskyttes best mulig.

Den spesielle formelen sørger for at væsken ikke etterlater stygge striper, og den medfølgende mikrofiberkluten varer lenge og er lofri for optimale resultater.

Tekniske spesifikasjoner

  • Rensevæske til flatskjermer
  • Pumpespray
  • Innhold: 200 ml
  • Vaskbar mikrofiberklut medfølger

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her