Hopp til innhold

Dvd DVE: HD Basics Blu-ray Kalibrerings-disk

{{product.ribbonText}}

Din høyoppløste Blu-ray hjemmekino blir langt bedre korrekt kalibrert. DVE: HD Basics er en spesiell kalibrerings-Blu-ray-plate som raskt veileder deg til mål for et minimum av penger. Et uunnværlig verktøy for alle filmentusiaster!

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Produktbeskrivelse

DVE: HD Basics fra Joe Kane Productions en uunnværlig hjelper for deg som vil ha fullt utbytte av HD-hjemmekinoen. For et svært beskjedent beløp kan du oppnå en dramatisk forbedret bildekvalitet, uansett om du bruker flat-TV eller prosjektor som bildefremviser. Og du klarer enkelt hele operasjonen hjemme i din egen stue.

HD Basics er en spesiell kalibrerings-Blu-ray-plate som inneholder en rekke avanserte testbilder. Ved hjelp av disse kan du kalibrere lysstyrke, kontrast, skarphet, fargebalanse m.m., slik at du kommer svært tett på det teoretisk perfekte. Hvis du hittil har kjørt med fabrikkens standardinnstillinger, vil dette gi deg en helt ny og langt bedre filmopplevelse. HD Basics fungerer på alle høyoppløste flat-TVer (både LCD og plasma) samt HD-prosjektorer.

Hvorfor kalibrere?
Når du kjøper en flatskjerm-TV er det som regel helt feil innstilt når du pakker det ut av esken. For å selge mer har fabrikanten nemlig justert bildet så det skal være ”dynamisk” (les: imponerende) i stedet for korrekt. Det går kraftig ut over din filmopplevelse hjemme i stua. Alle profesjonelle spillefilmer og profesjonelle TV-produksjoner er nemlig laget ut fra en helt presis standard, som TVer og prosjektorer skal overholde. Hvis ikke går du glipp av en mengde detaljer og godsaker. Og du får ikke full valuta for de pengene du investerte i en TV av høy kvalitet.

DVE: HD Basics – enkelt, raskt og bra
Bildekalibrering på øyemål er en svært tilfeldig og upresis fremgangsmåte som sjeldent gir gode resultater. HD Basics er den økonomiske veien til et flott HD-bilde. For en svært beskjeden investering oppnår du å kunne optimalisere TV-bildet ditt helt presist, uten bruk av dyrt, profesjonelt verktøy. Du får et naturlig bilde med massevis av dybde og detaljer både i de lyse og de mørke områdene. Og du kan endelig se favorittfilmene og TV-sendingene slik de var tenkt fra produsentens side!

Du kan bruke HD Basics med passende mellomrom, f.eks. når du først setter opp TVen eller prosjektoren, og så en gang hvert halve år. Da er du sikker på at bildet og filmopplevelsene dine alltid er optimale. Resultatene og den problemfrie prosessen tatt i betraktning er HD Basics som sendt fra himmelen, til den seriøse bildeentusiasten. Og den kan brukes igjen og igjen, uten ekstra kostnader.

HD Basics avspilles direkte på din eksisterende Blu-ray-spiller, slik at du ikke trenger å spekulere i datamaskiner og programvare.

Hvis du ønsker å kalibrere lyden i din hjemmekino, er dette også mulig med HD Basics.

Tekniske spesifikasjoner

  • Kalibreringsverktøy for alle høyoppløste LCD-, og plasma-TVer samt prosjektorer.
  • Bruksanvisning medfølger.

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her