Hopp til innhold

Kan du dele på 10?

Les mer om vår delbetalingskampanje her!

LG AG-F260 3D Briller

{{product.ribbonText}}

LG AG-F260 er 3D briller til LG Cinema 3D-TV. 3D gir deg kinopplevelsene hjemme i stuen din fra Blu-ray-filmer og spill. Passive 3D-briller i lekkert design, uten klønete elektronikk og fullstendig flimmerfrie. Krever ikke at stuen blir mørkelagt.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Produktbeskrivelse

LG AG-F260 – økonomiske og flimmerfrie 3D-briller til hjemmekinoen med LG 3D-TV
LG AG-F260 3D-briller er det naturlige tilbehøret til LG Cinema 3D-TV. De fleste produsentene bruker såkalte aktive 3D-briller, hvor bildet til venstre og høyre øye vises vekselvis. Hos LG har man valgt den smarte ”Cinema 3D”-teknologien som muliggjør bruken av langt enklere, passive, polariserte 3D-briller, slik som man har på kino.

Bildeoppløsningen blir litt lavere enn med aktive systemer, men du slipper til gjengjeld flimmer i bildet, og kan dermed nyte 3D, uten at det nødvendigvis er mørkt i stua. Bærekomfort og design er av høy klasse, og prisen er vesentlig lavere enn ved aktive briller, så hele familien kan få 3D-opplevelser uten at det gjør vondt i lommeboka.

Tekniske spesifikasjoner

  • Passive 3D-briller
  • Brukes  med LG 3D-tv: 42LM699T, 42LM860V og 47LM860V, 55LM860V.
  • Farge: Sort

LG

LG er en global elektronikkgigant som også produserer høykvalitets flatskjermer. Hos Hi-Fi Klubben finner du sistnevnte, som er et meget interessant alternativ til de andre store aktørene på markedet.

  • Høykvalitets flatskjermer
  • Lekkert design
  • Alltid nyeste teknologi

Les mer om LG

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her