Hopp til innhold

Mount massive MNT200 Veggfeste for TV

{{product.ribbonText}}

MNT 200 er et økonomisk, men solid universelt VESA-veggfeste som lar deg henge opp TV-en din på veggen på elegant vis. 3,6 cm avstand mellom TV-en og veggen gir god plass til bakovervendte inn- og utganger. Passer til TV-er fra 32” til 55”.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Mount Massive MNT 200 – VESA universal-veggfeste til TV-er fra 32 til 55 tommer

MNT 200 er et rimelig VESA universal-veggfeste, som passer flatskjermer fra 32" og opp til 55". MNT 200 er enkelt og solid konstruert, slik at du trygt kan stole på at alt blir på rett plass når monteringen er unnagjort.*

* Når du monterer MNT 200 må du sikre deg at du bruker riktig typer skruer og monteringsplugger. Pass også på at selve veggen er stiv og solid nok i seg selv. Spør eventuelt hos din lokale jernvarehandel hvis du er i tvil.

Produktbeskrivelse

Smart universalfeste som passer til de fleste tv'er.

OBS: Dette er et VESA-universal veggfeste som passer alle TV-er innenfor de gitte rammene av dimensjoner, vekt og VESA monteringshull. Vær oppmerksom på noen. bakovervendt tilkoblinger eller andre ting på TV-en som kan gjøre spesielle krav til type brakett. For noen TV-er må andre skruer i forskjellige lengder brukes enn de som følger med braketten. Dette kan Hi-Fi Klubben hjelpe med i de fleste tilfeller.

Tekniske spesifikasjoner

  • Universal-veggfeste til 32-55" flatskjermer (81-140 cm diagonalt)
  • Avstand til vegg: min. 3,6 cm
  • Passer til VESA-monteringshull fra 75x75 op til 400x400
  • Maks. belastning: 80 kg *
  • Farge: Sort

* Når du monterer MNT 200 må du sikre deg at du bruker riktig typer skruer og monteringsplugger. Pass også på at selve veggen er stiv og solid nok i seg selv. Spør eventuelt hos din lokale jernvarehandel hvis du er i tvil. 

Mer lesning

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her