HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sinox SOB0115 Veggfeste for TV

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sinox SOB0115 Veggfeste for TV

Bilder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Enkelt VESA universal-veggfeste som gjør det mulig å henge tven på veggen på enkel og elegant måte. Dette veggfestet passer med de aller fleste tver i størrelse 13”-40” størrelse opp til 35kg, og lar deg montere tven helt inntil veggen.

SINOX SOB0115 – sort universal-veggfeste til din flatskjerm

  • Passer med tv’er i størrelse 13”-40”
  • Rask og enkel montering

SOB0115 er et VESA universal-veggfeste, som passer til nesten alle flatskjermer Veggfestet passer til de størstedelen av skjermer i størrelse 13” til 40” og pga beslagets smarte design for du hengt tven opp helt inntil veggen på en enkel og elegant måte samtidig som du sikrer nødvendig ventilasajon. OBS: OBS: Dette VESA-festet passer til de alle fleste flatskjermer som følger VESA standarden. Vær oppmerksom på at dersom du har strøm eller tikoblinger på baksiden kan har vi andre veggfester som kan være bedre alternativer.

Tekniske spesifikasjoner

  • Maksimal belastning 35kg
  • Kompatibel med tv i størrelse 13”-40”
  • Vesa kompatibel: 75x75, 100x100, 100x200 og 200x200
  • Avstand til vegg: 18 mm

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning