HiFi Klubben

Hopp til innhold
Outlet Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sinox SWB7141 shelf Hylle

{{product.price}} /stk
Sinox SWB7141 shelf Hylle

Bilder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Sinox SWB7141 shelf er en glasshylle som kan monteres på SWB7140 TV floor stand under TV-en. Passer godt til Blu-ray-spillere, spillkonsoller og minianlegg med mer. Velg monteringshøyden på festet selv. 40 x 30 cm.

Sinox SWB7141 shelf – enkel glasshylle til SWB7140 TV floor stand

Sinox SWB7141 shelf er en enkel glasshylle som kan monteres på SWB7140 TV floor stand under TV-en. Da har du alltid enkel tilgang til spillkonsollen, Blu-ray-spilleren eller minianlegget.

Hyllen er laget i glass og kan monteres i valgfri høyde på TV-stativet. Alle kabler fra apparatene kan føres på baksiden av TV-festet, slik at de blir godt gjemt.

Sinox SWB7141 shelf fås i glass.

Tekniske spesifikasjoner

  • Glasshylle til SWB7140 TV floor stand
  • Bredde: 40 cm
  • Dybde: 30 cm

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her