Hopp til innhold

Vogels THIN 205 Veggfeste for TV

{{product.ribbonText}}

THIN 205 er et solid og fleksibelt VESA universal-veggoppheng som passer til ultraslanke LED- og plasma-TVer fra 26 til 55”. TVen kan monteres helt flatt inntil veggen, og du kan samtidig vippe den ut i bunnen for enkel tilgang til inngangene.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Produktbeskrivelse

Vogel’s THIN 205 – VESA universal-veggoppheng for ultraslanke flatskjermer fra 26 til 55 tommer
THIN 205 er et solid og fleksibelt VESA universal-veggoppheng som passer til ultraslanke LED- og plasma-TVer fra 26 til 55”. Avstanden inn til veggen er minimale 15 mm, slik at TVen ser ut som et elegant bilde på veggen, samtidig som at den nødvendige ventilasjonen er sikret.

En utrolig smart detalj er at THIN 205 har en ”service-innstilling” der du kan vippe bunnen på TVen ut fra veggen og slå ut et par støtteben. Dermed får du enkel tilgang til tilkoblingspunktene for kablene uten å måtte ta ned TVen fra veggen igjen.

Selve monteringen av opphenget på veggen er svært enkel, siden THIN 205 er utstyrt med et lite innebygget vater som forteller deg når det står helt vannrett. Så da kan du være helt sikker før du lager hullene i veggen.

OBS: Legg merke til at THIN 205 ikke passer for flatskjermer med bakovervendt tilkobling for kablene.

OBS: Dette er et VESA-universal veggfeste som passer alle TV-er innenfor de gitte rammene av dimensjoner, vekt og VESA monteringshull. Vær oppmerksom på noen. bakovervendt tilkoblinger eller andre ting på TV-en som kan gjøre spesielle krav til type brakett. For noen TV-er må andre skruer i forskjellige lengder brukes enn de som følger med braketten. Dette kan Hi-Fi Klubben hjelpe med i de fleste tilfeller.

Tekniske spesifikasjoner

  • Universal-veggoppheng for 26-55” flatskjermer
  • Minimum avstand til vegg: 15 mm
  • Innebygget vater for enkel montering
  • Service-innstilling for enkel tilgang til tilkoblingene for kabler
  • Passer til VESA opp til VESA 400x400
  • Maks. belastning: 25 kg
  • Farge: Sølv/aluminium

Mer lesning

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her