Hopp til innhold

Vogels THIN 315 Veggfeste for TV

{{product.ribbonText}}

THIN 315 er et tiltbart og solid VESA universal-veggfeste som passer til ultraslanke LED- og plasma-skjermer fra 32 til 55”. TV-en kan monteres helt flatt inntil veggen og tiltes 15 grader fremover – ideell for høy plassering som f.eks. på kjøkkenet.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Produktbeskrivelse

Vogel’s THIN 315 – tiltbart VESA universal-veggoppheng til ultraslanke flatskjermer fra 32 til 55 tommer
THIN 315 er et tiltbart, solid og fleksibelt VESA universal-veggoppheng som passer til ultraslanke LED- og plasmaskjermer fra 32 til 55”. Etter montering kan du tilte flatskjermen din opp til 15 grader fremover og er dermed ideell til alle de steder hvor du av en eller annen grunn ønsker å montere TVen høyt.
  
Du kan for eksempel bruke THIN 315 på soverommet, barneværelset eller kjøkkenet. Her er en høy plassering ofte fordelaktig både fordi det sparer plass, og fordi du får TVen utenfor rekkevidde av fettsprut og barnefingre. Ved å tilte skjermen fremover får du også korrekt innsynsvinkel når du ligger. En stor fordel på soverommet, eller hvis du vil ligge på gulvet foran TVen mens du spiller konsollspill.

Enkel og elegant montering
Avstanden inn til veggen er kun 20 mm, så TVen din henger som et bilde på veggen, samtidig som den nødvendige ventilasjonen sikres. Selve monteringen av beslaget er også usedvanlig enkel, THIN 315 er nemlig utstyrt med et lite innebygd vater som indikerer den riktige vannrette plasseringen. Så du er på trygg grunn før du begynner å borre hull i veggen.

OBS: Vær oppmerksom på at THIN 315 ikke er beregnet for flatskjermer med bakovervendte tilkoblinger.

OBS: Dette er et VESA-universal veggfeste som passer alle TV-er innenfor de gitte rammene av dimensjoner, vekt og VESA monteringshull. Vær oppmerksom på noen. bakovervendt tilkoblinger eller andre ting på TV-en som kan gjøre spesielle krav til type brakett. For noen TV-er må andre skruer i forskjellige lengder brukes enn de som følger med braketten. Dette kan Hi-Fi Klubben hjelpe med i de fleste tilfeller.

Tekniske spesifikasjoner

  • Universal-veggoppheng til 32-55” flatskjerm
  • Kan tiltes opp til 15 grader fremover
  • Minimum avstand til vegg: 20 mm
  • Innebygd vater for enkel montering
  • Max. belastning: 25 kg
  • Farge: Grafit

Mer lesning

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her