HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

QED Performance Miniature Subwoofer Subwooferkabel

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
QED Performance Miniature Subwoofer Subwooferkabel

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_502_QEDPMSW6,0

Beskrivelse

 • demo brukt
 • Original emballasje: Nei
 • Komplett tilbehør: Ja
 • Produktet står i HiFi Klubben Bergen
 • Orginalpris: 598,-

Ultratynn subwooferkabel, som lett kan skjules langs gulvlisten eller under teppet. Løsningen for deg som vil ha optimal lyd uten å måtte se på flere kabler enn høyst nødvendig. Denne kabelen kan du få i 3, 6 og 10 meter.

Hvis du ikke vil se på flere kabler i stuen enn høyst nødvendig, er QED Performance Miniature Subwoofer en riktig så smart løsning. Siden den kun er 2,5 mm tykk, kan du uten problemer gjemme den langs gulvlisten eller under teppet. Samtidig er den tekniske konstruksjonen av meget høy klasse, slik at du får alle fordelene uten å måtte gå på kompromiss med den gode lyden.

Lederne er laget av oksygenfritt kobber med en renhet på hele 99,999%. Rundt denne lederen ligger det et lag med isoleringsmateriale av polyethylen og deretter en effektiv dobbelt avskjerming. Ytterst ligger et solid PVC-lag som beskyttelse. Pluggene er 24 karat forgylte for best mulig kontakt og signaloverføring. Den omhyggelig gjennomførte konstruksjonen sikrer et godt signal selv over lange avstander.

Støy og during er fienden
Aktive subwoofere trenger som alle andre hi-fi komponenter den best mulige signalkvalitet for å prestere optimal lyd. Vanlige signalkabler er bra til bruk mellom A/V-produkter, men det finnes spesielle betingelser for subwoofere. En aktiv subwoofer har nemlig bare én spesifikk funksjon, nemlig å gjengi det lavfrekvente området i film og musikk korrekt. Derfor skal subwooferkabelen kunne overføre det lavfrekvente signalet over lange distanser med minimalt tap, og samtidig skal avskjermingen av kabelen være effektiv, slik at støy og during unngås.

Verdenskjent for høy kvalitet
QED har oppnåd et velfortjent ry over hele verden for deres velkonstruerte og vellydende produkter. Ved hjelp av den aller nyeste datateknologi sikrer QED at deres kabler alltid gir den høyest mulige lydkvalitetet og pålitelighet i sin prisklasse. QED leverer kabler og tilbehør til et stort antall formål og i alle prisklasser. Spør oss i Hi-Fi Klubben om mulighetene – så finner vi akkurat den riktige kabelløsningen til anlegget ditt!

QED Performance Miniature Subwoofer leveres i 3, 6 og 10 meters lengde.

Tekniske spesifikasjoner

 • Plugg/terminering : Phono/RCA
 • Ledermateriale : 99,999 rent OFC-kobber
 • Skjerming : Dobbelt
 • Kabellengde : 3, 6 eller 10 meter
 • Type : Subwooferkabel

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning