HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

unnu Drawer Skuff

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
unnu Drawer Skuff

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_506_UNNUDRAWERWH

Beskrivelse

  • Versjon 1, ny i eske.
  • Produktet står i HiFi Klubben Tromsø
  • Orginalpris: 1 298,-

Skuffene til unnu hi-fi-møblene passer perfekt til to rader med Blu-ray/DVD-filmer eller tre rader CDer. Skuffene går på solide stålskinner, slik at de tåler mye bruk og samtidig er behagelige å bruke. Fås i sort og hvit farge.

unnu skuff – ideel oppbevaring av filmer, musikk og andre skatter
Skuffene til de elegante unnu hi-fi-møblene er dimensjonert for hhv. to rekker Blu-ray/DVD-filmer eller CDer, og de hviler på solide stålskinner som du kjenner fra for eksempel gode kjøkkeninnredninger. Du kan selvfølgelig trekke skuffene helt ut, slik at det ikke blir et C-moment å lirke fram de bakerste platene i samlingen. Hvis du ikke ønsker å bruke skuffene til film- og musikksamlingen står du selvsagt helt fritt til å fylle dem med alt mulig annet du måtte ønske.

Skuffene fra unnu får du i sort eller hvit farge.

Med unnu har du nesten ubegrensede muligheter til å skaffe deg en løsning som fungerer perfekt både visuelt og praktisk!

På bildet sees Unnu-møblet med to skuffer. Klikk på "Se flere bilder" om du ønsker å se med én. Prisen er for én skuff.

Sjekk ut katalogen her 

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning