HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bowers & Wilkins CCM7.4 Takhøyttaler

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins CCM7.4 Takhøyttaler

Bilder

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_507_BWCCM7.4WH

Beskrivelse

 • Mail drammen@hifiklubben.no for forespørsel på denne varen. Strøkne demomodeller uten originaleske. Selges med full 5 års reklamasjon samt ett ekstra års garanti for medlemmer.
 • Original emballasje: Nei
 • Komplett tilbehør: Ja
 • Produktet står i HiFi Klubben Drammen
 • Orginalpris: 17 996,-

CCM7.4 er en eksklusiv toveis takhøyttaler som kan tilfredsstille selv svært kravstore ører. Med to kraftige 5” elementer, Nautilus-ladet diskant og avanserte løsninger over det hele kan du glede deg til å nyte musikk og filmlyd i svært høy kvalitet.

B&W CCM7.4 – toveis takhøyttaler for kresne brukere
CCM7.4 er en eksklusiv toveis takhøyttaler som kan tilfredsstille selv svært kravstore lyttere. Den er utstyrt med to solide 5” elementer og en høykvalitets Nautilus-ladet diskant. Både lydkvalitet og tekniske løsninger er på et hørbart høyere nivå enn hos den billigere CCM6-serien, og med den integrerte backboxen får du problemfri montering under alle forhold.

Uansett om du lytter til musikk eller filmlyd vil CCM7.4 gi deg prestasjoner og kraft som fint kan måle seg med mange gode høyttalere i tradisjonelt design. Hvis du ønsker deg innbyggingslyd i god kvalitet over hele huset, vil CCM7.4 være en førsteklasses løsning i mange rom. Du kan for eksempel montere den i taket over spisebordet eller på soverommet, slik at du kan glede deg over den rene, luftige og dynamiske lyden i mange år fremover.

Audiofil filmlyd i taket
Med den unike 45 graders vinklingen av elementene kan du faktisk innrede en komplett høykvalitets hjemmekino utelukkende med skjulte takhøyttalere. Et perfekt alternativ hvis betong, glass eller andre hindringer gjør det umulig å bygge høyttalerne inn i veggen. Og hvis du likevel skal ta hele jobben med å planlegge og installere en innbyggingsløsning, hvorfor ikke få et så bra resultat som mulig?

Eksklusive B&W-løsninger sikrer lyd i særklasse
Den fyldige og dynamiske lyden fra CCM7.4 skyldes ikke minst de to 5” bass/mellomtone-elementene med Kevlar/papir-membran og solid støpt chassis. Disse elementene er av samme type som de du finner i B&Ws kritikerroste CM-serie, og det sier ikke så lite om kvaliteten som er bygget inn i disse høyttalerne. Dette gjør at CCM7.4 er kraftig nok til å fylle en vanlig stue med lyd av meget høy kvalitet.

Det unike Nautilus-røret som er montert bak på softdome-diskanten er en teknologi som er hentet direkte fra B&Ws high-end-serier. Røret virker i prinsippet som et omvendt horn som er fylt med et lydabsorberende materiale. På denne måten fjernes all uønsket energi fra baksiden av membranet, som ellers kunne ha farget gjengivelsen av de høyeste frekvensene.

Og det stopper ikke med dette. Delefiltrene i CCM/CWM7-høyttalerne er utstyrt med ultra-high-end Mundorf Supreme kondensatorer, og den integrerte backboxen er stivet av ved hjelp av B&Ws eksklusive Matrix-prinsipp, som eliminerer ”kabinettlyd”. B&W har valgt å bruke backbox på CCM7.4 for å sikre optimal klang og eliminere ukontrollerbar innflytelse fra rommet bak høyttaleren. Dette betyr også at du uten problemer kan montere høyttaleren i alle typer tak som tillater den dype backboxen.

Les eventuelt artikkelen ”Når skal jeg bruke en backbox?”

Se tekniske tegninger her

Tekniske spesifikasjoner

 • Kategori : 2-veis høyttaler for innbygging i tak
 • Impedanse : 8 ohm (6,5 ohm min.)
 • Basselement : 2 x 5” vevet Kevlar/papir
 • Farge : Matt hvit (kan spraylakkeres)
 • Størrelse : 35,5 x 35,5 cm (BxH)
 • Diskant : 1” Nautilus-ladet softdome
 • Frekvensområde (-6dB) : 52-28.000 Hz
 • Følsomhet : 88,5 dB

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning