HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Bowers & Wilkins STAV24 Høyttalerstativ

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /par

Prisen gjelder kun i vår Outlet

  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins STAV24 Høyttalerstativ

Bilder

{{quantityModel}} par

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_508_BWSTAV24BK_2

Beskrivelse

  • Høyttalerstativ uten eske. Ser flunkende nye ut. Spikes følger ikke med, men det følger med gummiknotter.
  • Original emballasje: Nei
  • Komplett tilbehør: Nei
  • Produktet står i HiFi Klubben Oslo Marcus Thranes gate
  • Orginalpris: 1 398,-

STAV24 er et tungt og solid 60 cm høyttalerstativ som matcher B&Ws kompaktmodeller i 600-serien. Men du kan også med fordel bruke det sammen med andre kompakte høyttalere, både fra B&W og andre produsenter. 

B&W STAV24 – solid gulvstativ til kompakthøyttalerne dine

STAV24 er et tungt og solid høyttalerstativ som er perfekt dimensjonert for å matche B&Ws kompaktmodeller i 600-serien. Men du kan også med fordel bruke det med andre kompakte høyttalere, både fra B&W og andre produsenter. Ved å bruke et kvalitetsstativ som STAV24 får du hørbart bedre dynamikk og definisjon i bassen og et større og bedre fokusert stereobilde.

STAV24 er laget av svart lakkert stål. De to solide, separate søylene gjør det betydelig mer rigid enn de fleste andre stativer på den nedre enden av prisskalaen. Du kan fylle søylene med sand hvis du vil ha enda mer vekt og resonansdemping. Som antydet i navnet er stativet 24 tommer høyt – ca 60 cm – noe som passer for de fleste bokhyllehøyttalere i normal størrelse.

Spikes og gummiføtter er inkludert. STAV24 selges parvis.

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning