HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HEOS by Denon AVR Hjemmekinoreceiver

Nå {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk

Prisen gjelder kun i vår Outlet

 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon AVR Hjemmekinoreceiver

Bilder

{{sellableOnWebText}}

Varenummer: StockItem_524_HEOSAVRSI

Beskrivelse

 • Demobrukt. Selges komplett med originalt tilbehør, men uten originaleske. Ingen store hakk eller riper.
 • Original emballasje: Nei
 • Komplett tilbehør: Ja
 • Produktet står i HiFi Klubben Lillestrøm
 • Orginalpris: 5 998,-

HEOS AVR er for deg som elsker hjemmekino og musikk, men som hater store apparater, overflødige knapper og lange kabler gjennom stua. Her får du ekte 5-kanals surround og et toppmoderne trådløst streaming-stereoanlegg med multirom i ett apparat.

HEOS AVR – verdens enkleste hjemmekino for hele familien

 • Ekte kinofølelse – også med trådløse HEOS-bakhøyttalere
 • Ekte hi-fi-musikkopplevelse i stereo
 • Kompakt design og enkel styring fra HEOS-appen (også tradisjonell fjernkontroll), streaming av all verdens musikk (nettradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer m.fl.)
 • Inngår i det trådløse multiromssystemet HEOS by Denon.
 • Google Assistant (krever smarthøyttaler)

HEOS AVR er en helt ny og genial løsning for deg som elsker film og musikk, men som hater store apparater, skremmende knapper og lange kabler gjennom stua. Her får du ett enkelt kompakt og stilrent kabinett som rommer en fullverdig 5-kanals løsning med ekte surroundlyd som plasserer deg i sentrum av begivenhetene, akkurat som i kinosalen. Du kan til og med styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernkontroll så du ikke behøver å skjenke anlegget en tanke i hverdagen. Du nyter bare den gode lyden. 

Alt du trenger å gjøre for å komme i gang er å velge et passende høyttalersystem. Og med HEOS AVR kan du velge helt fritt fra alle hyller. Det er krefter nok til å drive et sett med virkelig gode hi-fi-høyttalere, og du trenger ikke å kjøpe alt på én gang. Du kan fint starte med stereo og legge til senterhøyttaler, bakhøyttalere og subwoofer senere.

Noe helt nytt og unikt er at du til og med kan få en høykvalitets hjemmekino uten å måtte trekke lange kabler ut til bakhøyttalerne. De kan du nemlig gjøre trådløse hvis du velger en HEOS-høyttaler. Dermed ryker et av de eldste og vanligste argumentene mot å gå for en hjemmekinoløsning til stua. Velger du den trådløse HEOS Subwoofer, så slipper du enda en kabel.

HEOS AVR vil bli det naturlige midtpunktet for familieunderholdningen i stua. Alle kan forstå hvordan man bruker den, og uansett om det står film, musikk eller gaming på menyen, så er mulighetene nesten uendelige! Kom innom og opplev den hos Hi-Fi Klubben.

HEOS AVR fås i sølv finish (gun metal). 

Se produsentens video

Tester

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Mer lesning