HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

HEOS by Denon Bar + Subwoofer + HEOS 1 Hjemmekinoanlegg

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
HEOS by Denon Bar + Subwoofer + HEOS 1 Hjemmekinoanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

HEOS Bar, Subwoofer og HEOS 1 er et trådløst surroundsystem som er superenkelt både i oppsett og daglig bruk. Du trenger ikke å trekke en eneste høyttalerkabel, og du styrer alt sammen fra HEOS-appen. Du får også HEOS-musikkstreaming og app-styring.

HEOS Bar / Subwoofer / HEOS 1 – superenkel surroundlyd helt uten høyttalerkabler

  • Surroundlyd helt uten høyttalerkabler
  • Utrolig enkelt i oppsett og daglig bruk med app-styring av alle funksjoner
  • Volumet kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
  • Streaming av all verdens musikk (nettradio, Spotify Connect, TIDAL, Deezer m.fl.)
  • Kan bygges ut til trådløs HEOS-musikk i hele hjemmet ditt 

HEOS er surroundsystemet for deg som gjerne vil ha kinofølelse på filmlyden din, men som absolutt ikke har lyst til å ha et stort, komplisert anlegg med lange kabler i stua. Når du supplerer HEOS Bar med en trådløs subwoofer og to trådløse HEOS 1 som surround-bakhøyttalere får du et komplett surroundsystem som plasserer deg midt i handlingen når filmen kjører på TV-en.

Selv om det ikke blir en helt ekte surround-hjemmekino, så får du fortsatt en filmlyd som yter dagens flotte bildekvalitet rettferdighet. Helt uten tungvint oppsett og lange høyttalerkabler som med en tradisjonell løsning.

En annen fordel er at du ikke trenger å kjøpe alt på én gang. Du kan gjerne starte med HEOS Bar alene, og så legge til subwoofer og bakhøyttalere senere. Lettere og mer fleksibelt kan det nesten ikke bli.

Superenkelt i oppsett og daglig bruk
Oppettet går som en lek i HEOS-appen, og når oppsettet er på plass, så er det eneste du trenger å tenke på at lyden har blitt bedre enn den var. Alt sammen slår seg nemlig automatisk av og på sammen med TV-en.

Bortsett fra strømkabelen trenger du bare å trekke en HDMI-kabel mellom TV-en og Bar – resten fungerer 100 prosent trådløst. Subwooferen kan til og med plasseres både stående og liggende, slik at du også har mulighet for å gjemme den under en sofa.

HEOS Bar, HEOS Subwoofer og HEOS 1 er en del av det populære multiromssystemet HEOS by Denon. Du kan enkelt bygge ut med trådløse HEOS-høyttalere og musikkstreamere i så mange rom du måtte ønske. Har du først prøvd det, er det ingen vei tilbake!

Les mer om HEOS Bar

Les mer om HEOS Subwoofer

Les mer om HEOS 1

Tester

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.