HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Sonos PLAYBASE + SUB + 2x PLAY:1 Hjemmekinoanlegg

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Sonos PLAYBASE + SUB + 2x PLAY:1 Hjemmekinoanlegg

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

PLAYBASE, SUB og PLAY:1 er et trådløst surroundsystem som er superenkelt både i oppsett og daglig bruk. Du trenger ikke å trekke en eneste høyttalerkabel, og du styrer alt sammen fra Sonos-appen. Sort eller hvit.

Sonos PLAYBASE / SUB / PLAY:1 – superenkel surroundlyd helt uten høyttalerkabler

  • Surroundlyd helt uten høyttalerkabler
  • Utrolig enkelt i oppsett og daglig bruk – sett TV-en oppå PLAYBASE
  • Lydstyrke kan styres fra den eksisterende TV-fjernkontrollen din
  • Fås både i sort og hvit finish
  • Kan bygges ut til trådløs Sonos-musikk i hele hjemmet ditt.

Sonos har surroundsystemet til deg som gjerne vil ha kinofølelse på filmlyden din, men som absolutt ikke har lyst til å ha et stort, komplisert anlegg med lange kabler i stua. Når du supplerer PLAYBASE med en trådløs subwoofer og to trådløse PLAY:1 som surround-bakhøyttalere får du et komplett surroundsystem som plasserer deg midt i handlingen når filmen kjører på TV-en.

Selv om det ikke blir en helt ekte surround-hjemmekino, så får du fortsatt en filmlyd som yter dagens flotte bildekvalitet rettferdighet. Helt uten tungvint oppsett og lange høyttalerkabler som med en tradisjonell løsning. Du setter bare TV-en din oppå PLAYBASE, så trenger du ikke å lure på montering eller hull i veggen.

En annen fordel er at du ikke trenger å kjøpe alt på én gang. Du kan gjerne starte med PLAYBASE alene, og så legge til subwoofer og bakhøyttalere senere. Lettere og mer fleksibelt kan det nesten ikke bli.

Superenkelt i oppsett og daglig bruk
Oppettet går som en lek i Sonos-appen, og når oppsettet er på plass, så er det eneste du trenger å tenke på at lyden har blitt bedre enn den var. Alt sammen slår seg nemlig automatisk av og på sammen med TV-en.

Bortsett fra strømkabelen trenger du bare å bruke den inkluderte optiske kabelen mellom TV-en og PLAYBASE – resten fungerer 100 prosent trådløst. Subwooferen kan til og med plasseres både stående og liggende, slik at du også har mulighet til å gjemme den vekk under en sofa.

PLAYBASE, SUB og PLAY:1 inngår som en integrert del av det trådløse Sonos-systemet. Det betyr at du i tillegg til god TV-lyd også får tilgang til all verdens trådløse musikk, som du kan streame ut i hele hjemmet ditt på trådløse Sonos-høyttalere og musikkspillere.

Både PLAYBASE, SUB og PLAY:1 fås i sort eller hvit finish.

Les mer om Sonos PLAYBASE

Les mer om Sonos SUB

Les mer om Sonos PLAY:1

Anbefalt tilbehør

Anbefalte produkter

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.