Hopp til innhold

Kan du dele på 10?

Les mer om vår delbetalingskampanje her!

Denon AVR-X4300H Hjemmekinoreceiver

{{product.ribbonText}}

AVR-X4300H er en tung og eksklusiv 9.2-kanals toppreceiver med 125 hi-fi-watt, innebygget HEOS multirom, 3 x HDMI ut, Dolby Atmos/DTS:X og de nyeste HDMI-standardene. Svært tett på eliten, med unntak av prisen. Sort eller Premium Silver.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Denon AVR-X4300H – 9.2-kanaler med 125 hi-fi-watt, innebygget HEOS multirom, Dolby Atmos, DTS:X, 3 x HDMI ut, avansert signalbehandling og de nyeste HDMI-standardene

 • Strømsterk 9.2-kanals forsterkerdel med 11.2 pre-out
 • Innebygget HEOS multiromsfunksjon
 • Audiofil signalbehandling med DDSC-HD og AL24 Processing Plus oppsampling
 • 3 x HDMI ut med zone/dual-funksjon
 • Front i ekte aluminium (sort eller sølv)

 

AVR-X4300H er en avansert 9.2-kanals toppklasse-receiver som yter 125 strømsterke hi-fi-watt* og gir deg innebygget HEOS multiromsfunksjon. Med 9.2 kanaler og 11.2 pre-out kan du bygge en vanvittig hjemmekino. Du kan også få glede av de nye surroundformatene Dolby Atmos, DTS:X og Auro 3D (betalingsoppgradering) og oppnå en enestående realisme i filmlyden. Ikke minst fordi denne receiveren er utstyrt med den eksklusive Audyssey XT32-romkorreksjonen.

AL24 Processing Plus oppsampler alle lydsignalene til 24-bit, slik at du får en langt mer raffinert signalbehandling og dermed hørbart bedre lyd. Alle disse flotte detaljene bidrar til å løfte film- og musikkopplevelsene dine opp i den eksklusive ligaen. Designet er også gjort ekstra elegant med superenkel front i ekte aluminium. Hvis du ikke trenger den ekstra effekten og de ekstreme mulighetene i toppmodellene, så har du et fantastisk kontrollsenter til hjemmekinoen din her.

Innebygget HEOS og utallige avanserte muligheter
Noe helt nytt og unikt er at AVR-X4300H har fått innebygget HEOS multiromsfunksjon, slik at du uten ekstra apparater har tilgang til alle typer musikk via et raskt økende antall streamingtjenester og titusenvis av radiostasjoner på nettet. Alt sammen er tilgjengelig rett under fingertuppene dine på den dedikerte HEOS-appen, og du får både perfekt integrasjon og optimal lydkvalitet på denne måten.

HEOS er Denons eget trådløse multiromssystem som raskt og enkelt kan gi deg trådløs musikk i hele huset. AVR-X4300H håndterer det stasjonære systemet ditt, og ellers er det bare å gå bananas med å utvide med trådløse høyttalere og musikkstreamere. Og hele familien klarer å bruke det!

AVR-X4300H gir deg også avansert digital videobehandling med 4K-oppskalering, 3D-støtte og HDMI 2.0, inkludert HDR og HDCP 2.2-kopibeskyttelse. Dette betyr kort sagt at AVR-X4300H helt klar for 4K/Ultra HD-bildemedier, slik at du kan nyte ultra-høyoppløste filmopplevelser i maksimal kvalitet.

*OBS: De oppgitte 125 wattene er målt som ekte hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrengning, to kanaler i drift). Målt på samme måte som enkelte konkurrenter gjør det (1 kHz pipetone i én kanal) yter AVR-X4300H hele 200 watt. Vær oppmerksom på dette når du sammenligner!

Denon AVR-X4300H fås i sort eller sølv finish (Premium Silver).

Ekspertvurderinger

Fordeler

 • Innebygget HEOS multiromsfunksjonalitet med nettradio
 • 9.2-kanals forsterker med 11.2 pre-out
 • Spesialproduserte DHCT-utgangstransistorer (Denon High Current Transistors)
 • Finish i ekte aluminium
 • Full HDCP2.2-støtte
 • 3 x HDMI ut med zone/dual-funksjon
 • Støtter Dolby Atmos, DTS:X og Auro 3D (betalingsoppgradering)
 • Audyssey XT32 digital romkorreksjon
 • Audiofil signalbehandling med DDSC-HD og AL24 Processing Plus oppsampling
 • Denon Link HD
 • Platespillerinngang (MM)
 • Avansert video-oppskalering til 4K/60Hz
 • Mange tilkoblingsmuligheter, også til analoge bildekilder
 • Innebygget Bluetooth, wi-fi, AirPlay og Spotify Connect
 • HDMI Zone 2 (lyd/bilde)
 • Audio Zone 2/3 med HDMI, optisk/koaksial og analog lyd
 • Avansert grafisk brukerflate med oppsettsguide
 • ISFccc bildekalibrering for ISF-sertifiserte installatører
 • Støtter streaming av DSD og FLAC/FLAC HD
 • Kan app-styres med Denon 2016 AVR Remote App (iOS/Android)
 • HDMI-inngang i front
 • Smart ECO mode gir opp til 50% lavere energiforbruk

Begrensninger

 • "Bare" 9 forsterkerkanaler
 • Ikke monoblokk-oppbyging
 • Ikke 32-bit D.D.S.C.-kretsløb
 • Ikke AL32 Processing Multichannel signalbehandling med 32-bit oppsampling
 • Kun én USB-inngang

Produktbeskrivelse

Dolby Atmos, Auro 3D og DTS:X – tre veier til den ultimate kinolyden
Med Dolby Atmos kan du få samme lydsystem i din hjemmekino som det som brukes i verdens beste kinosaler . Et stort antall av nyere filmer – f.eks. på Blu-ray – har faktisk allerede Dolby Atmos-informasjon i lydsporet. Det er ikke noe du hører i en vanlig HD-hjemmekino, men en rekke effekter og annen lydinfo er faktisk produsert for å bli sendt til Atmos-ekstrahøyttalere – som regel i taket – så lenge du har den nødvendige dekodingen.

De innebygde 9.2 kanalene gjør det mulig å bygge en fullverdig surroundkino med to subwoofere og ekstra Atmos-høyttalere (7.2.2 eller 5.2.4) uten ekstra effektforsterkere. Ved å koble et stereo-effekttrinn til de to resterende pre-out-utgangene kan du komme helt opp på 7.2.4 eller 9.2.2).Tenker du kompromissløst i hjemmekinoen din, så vil Dolby Atmos løfte deg til neste nivå!

AVR-X4300H kan være firmware-oppgraderes til å støtte det nye Auro 3D-surroundformatet. Auro 3D er laget som et alternativ og en direkte konkurrent til Dolby Atmos, og det dreier seg også her om en ny høydedimensjon i lyden.

I Auro 3D skapes det ekstra "laget" ved å supplere front- og sidekanalene med ekstra høyttalere i taket. Ved å justere balansen mellom topp og bunn skaper man et lydbilde med ekstra dybdefølelse. I et fullt 10.1-kanals Auro 3D-oppsett er det i tillegg en såkalt VOG-kanal i taket i sentrum av lydbildet ("Voice of God").

Siste skudd på stammen av disse hyper-surround-formatene er DTS:X, som også er støttet av AVR-X4300H fra fabrikken. Du har virkelig alle muligheter, så du kan velge nøyaktig det formatet og det oppsettet du måtte føle for.

Suveren brukervennlighet og app-fjernkontroll
Allerede under installasjonen kan du nyte den elegante og gjennomtenkte grafiske brukerflaten. Når du for første gang kobler AVR-X4300H til TV-en din starter Denons "Setup Wizard", som trinn for trinn guider deg gjennom samtlige nødvendige innstillinger for høyttalere, romkorreksjon, nettverk og tilkoblinger. Høyttalerterminalene sitter vannrett, så du kan se alt ovenifra, og de nye fargekodene gjør det også enklere. Tilsvarende kan du fargekode høyttalerkablene med de medfølgende merkelappene.

Prikkene over i-en er Denons fjernkontroll-app (2016 AVR Remote), som fås både til iOS og Android. Her får du full kontroll over begivenhetene på anlegget, inkludert Spotify. Du kan bl.a. styre oppsett og avspilling, og du kan navigere i musikksamlingen din fra datamaskin/nettverksharddisk inkl. cover-art.

Via appen kan du også styre f.eks. Blu-ray-spilleren din, og da det foregår via HDMI-CEC-funksjonen trenger det ikke engang å være en av Denons egne spillere. Hvis Blu-ray-spilleren din støtter HDMI-CEC vil funksjonen virke i de fleste tilfeller.

Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect og AirPlay – trådløs musikkstreaming på alle tenkelige måter
I tillegg til HEOS (som dekker de aller fleste streamingbehov, inkl. nettradio) har AVR-X4300H innebygget trådløst nettverk (wi-fi). Hvis du har en iOS-enhet (Apple iPhone eller iPad) med minimum iOS 7 så vil du oppleve noe helt nytt og komfortabelt i nettverksoppsettet. Denons Setup Wizard guider deg gjennom et par enkle trinn, deretter overføres alle nettverksinnstillingene trådløst til receiveren. Denne kobler seg deretter opp på nettverket ditt, helt uten at du må taste nettverks-id, passord eller annet.

I tillegg får du Bluetooth-funksjon som gir både deg, familien din og vennene dine enkel adgang til å spille musikk på anlegget direkte fra mobil, smarttelefon eller nettbrett. Det er bare å velge receiveren som spiller på ditt bærbare apparat – så kommer musikken. Receiveren skrur på seg selv, og velger riktig inngang når du velger den via Bluetooth, den kan huske opptil 8 apparater, og du kan også spille i et annet rom (Zone 2) direkte fra smarttelefonen din.

Spotify Connect er genialt for deg som allerede er frelst av Spotify-appen din. Her fungerer smarttelefonen din som fjernkontroll til Spotify, ikke som avspiller. Det gir deg mye bedre batteritid og stabilitet i forhold til å streame via AirPlay, og du kan høre på musikken med appen du er kjent med fra før.

Med AirPlay kan du streame all musikken din trådløst fra iPhone/iPod touch/iPad over til anlegget i fullverdig CD-kvalitet. Dette inkluderer eventuelle streamingtjenester som ikke er støttet av HEOS. Du kan også streame iTunes-biblioteket ditt fra datamaskinen til AVR-X4300H, og via nettverksfunksjonen kan du streame musikk rett fra datamaskin eller nettverksharddisk (NAS).*

Audio Zone 2 med HEOS og HDMI Zone 2 for maksimal fleksibilitet
Zone 2-funksjonen på AVR-X4300H er en alternativ måte å få multiromsfunksjonalitet, fordi du kan sende all musikken din videre til et anlegg i et annet rom, uansett hvilken kilde musikken kommer fra. Du kan spille fra HDMI, CD-spiller, Spotify, USB, nettverk, digitale eller analoge innganger – kort sagt akkurat hva du vil. Hos nesten alle andre konkurrenter er du henvist til analoge signalkilder i Zone 2, og det gjør i praksis funksjonen ubrukelig.

Har du et 7.1-høyttalersystem koblet til AVR-X4300H kan du bruke de resterende fire forsterkerkanalene til å drive høyttalere i andre rom. Du trenger bare å koble til et par helt vanlige høyttalere med kabel – så har du et nytt rom klart med massevis av strømsterke receiver-watt til rådighet. Du kan velge en separat signalkilde for den ekstra sonen, slik at du f.eks. kan høre på musikk på soverommet mens familien ser film i stuen. Og for å gjøre det hele ekstra interessant, så inngår de tre sonene også i HEOS-systemet som en gruppert multiromssone, der du kan styre volumet individuelt i hver sone i HEOS-appen!

Kronen på verket er HDMI Zone 2, som du kan bruke til å sende lyd og bilde fra HDMI-inngangen digitalt videre til et annet rom via HDMI. F.eks. hvis du vil ha samme film som du ser på i hjemmekinoen kjørende på kjøkken-TVen din. Du får hele HDMI-signalet, inklusive multikanalslyd, sendt til den ekstra sonen, så med et ekstra anlegg kan du faktisk drive enda en hjemmekino med AVR-X4300H.

125 hi-fi-watt og bunnsolid konstruksjon
AVR-X4300H er en ekte 9-kanals receiver som er oppbygget med 9 identiske effektblokker med spesialproduserte, ekstra strømsterke utgangstransistorer (DHCT). Hver kanal yter 125 seriøse hi-fi-watt i 8 ohm, og signalveien er gjort så kort som mulig for å oppnå maksimal lydkvalitet. Dette inkluderer bruken av kraftige mikroprosessorer, multilags printkort og avanserte SMD-moduler (Surface Mount Devices).

Den kritiske D/A-konverteringen blir gjort av en HD-versjon av Denons unike D.D.S.C.-kretsløp og en 8-kanals høykvalitets 24-bit/192 kHz D/A-konverter fra Burr-Brown. I alle kanaler får du også Denons eksklusive AL24 Processing Plus signalbehandling som oppsampler alle digitale lydsignaler – f.eks. 16-bit signalet fra musikk-CD-er – til 24-bit. Denne svært høye oppløsningen gir en langt mer presis signalbehandling

De forskjellige analoge og digitale seksjonene i receiveren er helt adskilt fra hverandre, og en rekke separate strømforsyninger er med på å sikre helt ren strøm til alle kretsløp. Den mekaniske konstruksjonen og kjølesystemet er bygget svært solid og vibrasjonsfritt.

Hvis du tenker i seriøse audifile baner er det ingen vei utenom de tapsfrie FLAC og FLAC-HD-formatene, som AVR-X4300H støtter både via nettverk og USB. Uansett om du ripper CD-samlingen din i FLAC, eller skaffer høyoppløste FLAC-HD-filer via nettet eller andre kilder, er FLAC/FLAC-HD det beste alternativet til å avløse den 30 år gamle CD-standarden. Og hvis du f.eks. lytter på live-skiver eller klassisk musikk vil du sette pris på at AVR-X4300H kan spille "gapless", dvs. helt uten pause mellom sporene. I denne Denon-generasjonen kan du også spole frem og tilbake i det sporet du spiller via nettverksfunksjonen.

Hvis du leter etter kvalitetsalternativer til FLAC vil du glede deg over at Denons nyeste generasjon også støtter avspilling av DSD (Super Audio CD) og AIFF-formatene. Og hvis du vil unngå all påvirkning av fra den digitale signalbehandlingen – f.eks. ved kritisk musikklytting – kan du via Pure Direct-funksjonen frakoble alle kretsløp som er unødvendige for musikkgjengivelsen.

Clock Jitter Reducer for helt ren digital lyd
Den såkalte "jitter-forvrengningen" er en vesentlig grunn til at det kan være stor forskjell på lydkvaliteten fra gode og dårlige digitale komponenter som CD-spillere, Blu-ray-spillere, osv.

Jitter er digital forvrengning i tidsdomenet, og det kan oppstå bl.a. som følge av usynkroniserte "clocks" i spilleren og forsterkeren/receiveren. Clocken styrer gjennomføringen av de digitale prosessene i f.eks. D/A-konverteren, og hvis clocken i signalkilden og receiveren ikke er 100% synkroniserte, oppstår det tidsforskyvninger i signalet som går ut over lydkvaliteten.

AVR-X4300H er utstyrt med Denons eget "Clock Jitter Reducer"-kretsløp. Dette gir en vesentlig reduksjon av jitter på digitale lydsignaler som du f.eks. mottar via coaxial eller optisk inngang. Gevinsten er en hørbart renere og mer presis lydgjengivelse.

Tre HDMI-utganger, avansert videobehandling, 4K-video og kun én HDMI-kabel til TVen
AVR-X4300H har hele tre HDMI-utganger, inkludert HDMI Zone 2, slik at du f.eks. kan drive en kjøkken-TV samtidig med den primære TV-en og/eller projektor i hjemmekinoen. Du får 3D-pass-through, så du kan uten problemer koble til 3D-spillkonsollen eller 3D Blu-ray-spilleren din og sende 3D-bildet videre til den 3D-kompatible TVen din. Via HDMI-inngangen i fronten kan du også i en håndvending koble til kamera, spillkonsoll m.m. uten å måte rote rundt på baksiden av stereobenken din.

I tillegg får du hele 8 HDMI-innganger med HDCP2.2, HDMI-repeater, konvertering fra analog video til HDMI og oppskalering helt opp til 4K/60Hz Ultra-HD-oppløsning. Alt dette betyr i praksis at du kan koble til alle dine analoge og digitale bildekilder til receiveren (inkl. 3D og 4k) og sende bildet videre til TV eller projektor i best mulig kvalitet via én kabel. Med Audio Return Channel kan du til og med sende lyden i retur fra TVen via samme HDMI-kabel. Det blir ikke særlig mye enklere eller mer elegant enn det.**

For å understreke alvoret i HDMI-videobehandlingen har Denon utstyrt AVR-X4300H med en av dagens mest avanserte videoprosessorer som støtter den beste mulige bildekvaliteten i HDMI 2.0-standarden. Derfor støttes også fremtidig 4:4:4 Pure Color sub-sampling, HDR og utvidet fargerom BT.2020 pass-through.

Audyssey MultEQ-XT32 og Audyssey DSX – nye dimensjoner i surround
Ut over Dolby Atmos, DTS:X og Auro 3D (betalingsoppgradering) får du også den avanserte Audyssey DSX-prosesseringen som kan gi deg imponerende surroundopplevelser i henholdsvis 7.2 og 7.1-kanaler. I stedet for bakhøyttalerne i et normalt 7.1-system kan du her bruke to "høyde" eller to "bredde"-høyttalere henholdsvis over, eller ved siden av, fronthøyttalerne.

Systemene utnytter at øret er langt mer retningsfølsomt i forhold til lyd forfra enn lyd bakfra, men den store gevinsten for deg er at du kan få maksimal surroundopplevelse uten å nødvendigvis måtte trekke kabler til et sett ekstra bakhøyttalere helt bak i stuen.

AVR-X4300H er også utstyrt med high-end Audyssey MultEQ-32XT som gir svært presis og høyoppløst digital romkorreksjon for opptil åtte måleposisjoner i rommet. Systemet kan også kalibrere og romkorrigere to separate subwoofere slik at du får mulighet til å oppnå en enestående dyp og presis bassgjengivelse i hjemmekinoen din. De to subwooferne trenger ikke engang å være like eller symmetrisk plassert.

Audyssey Dynamic Volume og Dynamic EQ for enkel daglig bruk
Audyssey Dynamic Volume er en smart funksjon som overvåker lydstyrken på programinnholdet og sørger for at det valgte lyttenivået konstant opprettholdes – selv om du skifter signalkilde eller kanal på TVen din. Du trenger ikke lenger å konstant skru lyden opp og ned i takt med reklameblokkene. Audyssey Dynamic EQ er en avansert digital "loudness"-funksjon som tilpasser lyden til lavt volum.

OBS: overnevnte funksjoner er tenkt som hjelp i spesielle situasjoner, typisk sent om kvelden når ungene er lagt. Hvis du ønsker den optimale hi-fi-opplevelsen kan – og bør – du skru av disse funksjonene. Dette er heldigvis ganske enkelt, og du kan lagre opptil fire personlige grunninstillinger, så du enkelt kan veksle mellom f.eks. de optimale innstillingene for film, musikk og kveldsbruk.

* Avspilling fra NAS-disk forutsetter at denne er utstyrt med mediaserver-funksjon.
** Krever at TVen også støtter Audio Return Channel.

Tekniske spesifikasjoner

 • Kategori : Hjemmekinoreceiver
 • Antall forsterkerkanaler : 9
 • Utgangseffekt (8ohm/2-kanal/20-20.000Hz/0,05THD ) vs. Harman Kardon, Yamaha : 125 watt
 • Utgangseffekt (6ohm/2-kanal/DIN/0,7%THD) : 165 watt
 • Utgangseffekt (6ohm/1-kanal/IEC/1kHz ) vs. Onkyo, Sony, Pioneer : 200 watt
 • Autokalibrering/Auto EQ : Auto-setup, digital romkorreksjon (Audyssey DSX/MultEQ-XT32), Audyssey LFC/Dynamic Volume/Dynamic EQ
 • Lyddekodere : Auro 3D ready (firmware-oppgradering mot betaling), Dolby Atmos*, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby PLIIz, Dolby Digital EX, DTS:X/DTS Neural:X 11.1, DTS-HD Master Audio, DTS-HD, DTS-ES m.fl.
 • Radiotype : FM/RDS, 56 forvalg**
 • Linjeinnganger : 6 inkl. front
 • Digitale innganger : 2 x koaksial, 2 x optisk
 • Platespillerinngang : Ja (MM)
 • USB tilkobling : 1 i front (iOS/mass storage kompatibel)
 • Hodetelefonutgang : Ja
 • Pre out : 9.2, Zone 2/3 L/R
 • Kompositt inn-/utganger : 4 (inkl. Front) / 2
 • S-Video : Nei
 • Komponent inn-/utganger : 2 / 1
 • HDMI inn-/utganger : 8 (inkl. front) / 2, Zone 2
 • HDMI versjon : 2.0 (HDCP2.2, 3D/ARC/CEC)
 • Video D/A konvertering : Analog > HDMI
 • Videoskalering/prosessor : Oppskalering opp til 4K/60Hz Ultra HD
 • Ethernet-streaming : Ethernet-tilkobling
 • iPod-funksjoner : HEOS, iOS Direct Play, Bluetooth, Spotify Connect, AirPlay
 • Multiromsfunksjonalitet : HDMI Zone 2 (audio/video med uavhengig kildevalg), Zone 2/3 (inkl. digitale lydkilder)
 • Fjernkontroll : Ja (RC-1211), også via Denon 2016 Remote App på smarttelefon/nettbrett (iOS/Android/Amazon Kindle)
 • Farge : Sort eller sølv (Premium Silver)
 • Størrelse : 43,4 x 16,7 x 38,9 cm (BxHxD)
 • Vekt : 13,5 kg
 • Innebygget HEOS multiromsstreaming
 • D.D.S.C. HD kretsløp
 • Front i ekte aluminium
 • Avansert grafisk brukergrensesnitt (GUI)
 • Fargekodede høyttalerterminaler (merkelapper til kabler medfølger)
 • HDMI 2.0 med HDCP2.2, 4K video, 3D, Audio Return Channel, Deep Color, xvYCC, HDR, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, BT.2020 pass-through, Auto Lipsync og HDMI-CEC (HDMI Control)
 • HDMI/3D pass-through (også i standby)
 • ISF-sertifisert
 • HDMI-repeater
 • Innganger kan navngis individuelt
 • Mulighet for bi-amping eller Zone 2/3 via ev. ekstra bakkanaler
 • 4 personlige brukerinnstillinger
 • DDSC-HD/AL24 Processing Plus signalbehandling med 24-bit audio-oppsampling
 • Denon Link HD med Clock Jitter Reducer
 • Audioformater via USB/streaming: MP3, WMA, AAC, ALAC (opp til 16-bit/96 kHz), AIFF, FLAC/FLAC HD (opp til 24-bit/192 kHz)
 • DSD streaming via HDMI og nettverk (opp til DSD5.6)
 • Støtter "Gapless" musikkavpilling (uten opphold mellem sporene)
 • Pure Direct (Tone Defeat)
 • Automatisk følsomhetsjustering på alle innganger
 • Compressed Audio Restorer
 • 2 x 12V trigger-out
 • IR remote in/out
 • RS-232C port
 • Kan firmware-oppgraderes både via nettverk og USB
 • Avtagbar strømkabel
 • Målemikrofon og mikrofonstativ medfølger
 • ECO mode med auto-standby
 • Energiforbruk max / på / på ECO mode: 670 watt / 85 watt / 55 watt
 • Energiforbruk standby / CEC standby / nettverk standby: 0,1 watt / 0,5 watt / 4,5 watt

* Mulige Atmos-konfigurasjoner: opp til 7.2.2 / 5.1.4 (7.2.4 / 9.2.2 med eksternt stereo-effekttrinn)
**OBS: Den innebygde FM-tuneren vil ikke fungere etter den forventede stengningen av FM-båndet i 2017.

Denon

De nyeste finessene, solid lydkvalitet og mange valgmuligheter. Dét er Denon i et nøtteskall. Her finner du alt du trenger for å bygge et toppmoderne stereo- eller surround-anlegg, uansett om du beveger deg i den kompakte eller tunge klassen.

 • Alt til stereo, surround og streaming
 • Nyeste teknologi
 • Mange løsninger til smarttelefon, nettbrett og iPod
 • Stolte tradisjoner for lydkvalitet
 • Både kompaktanlegg og high-end

Les mer om Denon

Mer lesning

Book en demo

I Hi-Fi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her