HiFi Klubben

Hopp til innhold
Lokale tilbud Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

NAD T 758 v3 + Bluesound PULSE FLEX 2i Hjemmekinoreceiver

Nå {{bundle.price}}

{{bundle.originalPrice}} {{bundle.price}} /system
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
NAD T 758 v3 + Bluesound PULSE FLEX 2i Hjemmekinoreceiver

Bilder

{{chosenVariant.WebshopInventory.Description}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

T 758 v3 + PULSE FLEX 2i er en EISA-belønt 7.1 kanals receiver som takler både filmlyd og musikk med overlegen stil. Du får bl.a. integrert Bluesound, Dirac Live romkorreksjon – pluss en kompakt Bluesound-høyttaler til trådløs musikk i et ekstra rom!

NAD T 758 v3 + PULSE FLEX 2i – 7.1 kanals hjemmekinoreceiver med 4K/UHD-video, Dolby Atmos, DTS:X, integrert Bluesound-streaming og trådløs Bluesound-høyttaler til ekstra rom

  • Integrert Bluesound trådløs multiromsstreaming (inkl. nettradio)
  • Inkludert separat Bluesound-høyttaler for enkel trådløs musikk i ekstra rom
  • Mye kraft og god lydkvalitet
  • Dirac Live digital romkorreksjon
  • HDMI 2.0 med 4K/CEC/Audio Return Channel

T 758 v3 + PULSE FLEX 2i er en EISA-belønt 7.1 kanals hjemmekinoreceiver som håndterer både filmlyd og musikk med overlegen stil. Den kommer med integrert Bluesound –  markedets mest velspillende trådløse multiromssystem for musikk – og du kan også få glede av dagens beste høyoppløste lyd- og bildeformater, inkludert Dolby Atmos, DTS:X og 4K/UHD-video.

I denne pakken får du også en kompakt og brukervennlig Bluesound-høyttaler, slik at du i en fei kan få trådløs musikk i et ekstra rom, for eksempel på kjøkkenet, kontoret eller barnerommet. Og hvis du går til anskaffelse av en batteripakke også (ekstrautstyr), så kan du ta med høyttaleren overalt og spille trådløs musikk i høy kvalitet direkte fra telefonen med Bluetooth.

T 758 v3 fås i grafitt finish. PULSE FLEX 2i fås i sort eller hvit.

Les mer om NAD T 758 v3
Les mer om Bluesound PULSE FLEX 2i

Ønsker du å oppleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du oppleve produktene med din egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.