HiFi Klubben

Hopp til innhold
Tilbudstorget Gjør et kupp på utstillingsmodeller, utgående produkter og overskuddslager fra alle butikkene våre Les mer

Samsung QE65Q9FN QLED-TV

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Samsung QE65Q9FN QLED-TV

65” high-end 4K QLED-TV med Full Backlight, Local Dimming, Ambient Mode, ultra-eksklusivt metalldesign og One-Connect koblingsboks, slik at du får bare én kabel til skjermen.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Samsung QE65Q9FN – 65” high-end QLED-toppmodell med Full Backlight, Local Dimming, ultra-eksklusivt metalldesign og One-Connect for bare én kabel til TV-en

 • Full Backlight 4K/UHD QLED med Local Dimming
 • Ultra-eksklusivt skjermdesign i metall med heldekkende glassfront
 • Separat One-Connect koblingsboks med bare én diskret kabel til TV-en, inkl. strøm
 • Ambient Mode for dekorativ effekt ved plassering på vegg (kan deaktiveres)
 • Kan monteres helt inntil vegg med spesialdesignet veggfeste (ekstrautstyr)

QE65Q9FN er en 65" high-end QLED-toppmodell med ultrahøy oppløsning på 3840x2160 og et hypereksklusivt, slankt design. Den ultraslanke rammen er laget i metall, og hele fronten er dekket av en glassplate. Selv baksiden er utrolig elegant laget i metall.
Med det geniale "No gap"-veggfestet (ekstrautstyr) kan du montere TV-en helt tett inntil veggen akkurat som et maleri. En designløsning som er med på å gjøre denne fantastiske TV-en til prikken over i-en i boliginnredningen din.

Noe helt spesielt for Q9-serien er bakbelysningen i form av Full Backlight, der LED-lyskildene sitter jevnt fordelt bak hele bildepanelet i stedet for langs kantene som på de lavere seriene. I kombinasjon med den raffinerte Local Dimming-funksjonen gir dette et sortnivå som kommer svært tett på OLED, samtidig som du får en helt overlegen briljans og lysstyrke. 

One-Connect Optical for kun én kabel til TV-en
I QE65Q9FN har Samsung valgt å plassere alle tilkoblingene i en egen boks (One-Connect Optical). Her kan du koble til HDMI-bildekildene dine – for eksempel Blu-ray-spiller og spillkonsoll – samt USB-lagringsmedier. Den optiske, digitale lydutgangen sitter også her.

Du trenger bare å trekke den medfølgende, dedikerte kabelen for å overføre både signaler og strøm videre til TV-en. Dermed får du bare én eneste kabel under skjermen, og det er virkelig noe som ser bra ut i stua, spesielt hvis du har TV-en hengende på veggen. Hvis du vil, kan du plassere boksen helt ute av syne, for eksempel i et TV-møbel eller i et skap. 5 meter kabel følger med som standard. 15 meter fås som ekstrautstyr.

Ambient Mode – gjør TV-en din til en aktiv bilderamme
Ambient Mode er en ny og smart funksjon for deg som ikke er overbegeistret over synet av en stor, sort firkant når TV-en ikke står på. Med Ambient Mode kan bildepanelet brukes aktivt på forskjellige måter, for eksempel til å etterligne tapeten eller veggstrukturen, eller eventuelt til å vise bilder, tid/vær eller andre ting, som en aktiv bilderamme. Ambient Mode ser virkelig stilig ut, men bruker en del mer strøm enn hvis TV-en var helt av. Derfor kan funksjonen selvfølgelig slås av og på som du vil.

OBS: De innebygde stereohøyttalerne er veldig små på grunn av det ultraslanke designet. De kan holde til for eksempel nyhetssendinger og lignende, men HiFi Klubben anbefaler sterkt en lydplanke, et par aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg, slik at lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten når du for eksempel ser på film.

QE65Q9FN kommer i sort metallfinish (Midnight Black). Bluetooth-basert Smart Control i metall følger med. Tradisjonell, infrarød trykknapp-fjernkontroll – for eksempel som supplement – kan kjøpes separat (TM1240A).

Produktbeskrivelse

QLED – Samsungs svar på verdens beste TV-teknologi
QLED er en avansert teknologi innen bildepaneler, der LED-krystallene er raffinert til et utrolig høyt nivå. Giganten Samsung tror faktisk så sterkt på QLED-teknologien at de har valgt å satse 100 prosent på den fremfor å gå OLED-veien som noen av konkurrentene.

QLED betyr kort sagt at Samsung-TV-en din er i stand til å gjengi hele fargerommet helt korrekt, helt lineært og med full brillans uansett lysstyrke. Forbedringen er drastisk, og du kan se frem til å nyte enestående mettede og naturlige farger under alle forhold, uansett hvor krevende scener du utfordrer TV-en med.

Lysstyrken og dynamikken i et QLED-panel er intet mindre enn spektakulær. Når du samtidig får både sortnivå og innsynsvinkel som er svært tett på OLED, så begynner du å forstå hvorfor Samsung ikke uten videre regner OLED som fremtidens TV-teknologi.

Quantum Dot Backlight og 10-bit – helt rent lys og uendelige fargenyanser
Quantum Dot Backlight innebærer et lag med ultrasmå nanokrystaller (quantum dots) som sitter rett bak LCD-panelet. Hver krystall er laget for å slippe ut enten rødt, grønt eller blått lys når den blir truffet av bakbelysningen. De individuelle RGB-bildepikslene på selve panelet blir dermed matet med lys i "riktig" farge i stedet for hvitt. Dette betyr i praksis renere og mer nøyaktige farger.

Kanskje enda viktigere er 10-bit-fargedybden, som nå endelig har funnet veien inn i vanlige forbruker-TV-er. Sammenlignet med den eldre 8-bit-standarden har hver bildepixel nå 1074 milliarder forskjellige fargealternativer i motsetning til 16,8 millioner. Det betyr mye finere oppløsning, høyere presisjon og en mye mer naturtro opplevelse!

HDR – tettere på virkeligheten enn noensinne
HDR (High Dynamic Range) er bildestandarden som får ut hele potensialet av UHD-TV-en din. Ekte HDR-materiale – dvs. HDR hele veien fra originalopptak til gjengivelsen på TV-en din – gir deg et langt mer virkelighetstro bilde, som kan gjengi scener med kraftige høylys og mørke skygger samtidig, vel å merke med full detaljrikdom, brillians og kontrast i hele bildet.

HDR gir deg ikke høyere oppløsning (flere piksler) sammenlignet med UHD/4K, men det løfter opplevelsen din og TV-en opp på et helt nytt nivå. UHD Blu-ray-filmer med HDR er for lengst på markedet, og streamingtjenester som f.eks. Netflix og Amazon tilbyr også UHD-titler med HDR. Gled deg til å oppleve hvor bra UHD-TV-en din faktisk er!

Utallige muligheter med Samsung Smart TV
Samsung Tizen Smart TV gir deg så mange geniale muligheter at du aldri noensinne vil gå tom for underholdning. Gled deg til å utforske de utallige smart-funksjonene og appene – det finnes garantert noe for alle og enhver!

En av de mest nyttige funksjonene er Samsungs egen Smart View-app. Her kan du streame bilder, video, musikk og en lang rekke apper fra smarttelefonen/nettbrettet og rett over på TV-en, helt uten ekstra bokser og tilbehør. Bare sitt i sofaen og la hele familien nyte de siste ferieminnene eller en morsom YouTube-video. Alt sammen foregår gjennom det enkle og elegante grensesnittet på telefonen din.

Du får også en rekke smarte fjernstyringsmuligheter fra smarttelefonen din. Du kan for eksempel i bakgrunnen navigere deg frem til Netflix-filmen familien skal se etter nyhetene. Filmen kommer først opp på TV-en når du trykker "Play", slik at ingen får opplevelsen sin forstyrret av menyer og ikoner som danser over skjermen.

Game Mode og Steam Link – gaming på storskjerm 
Hvis du er gamer, så vil du også elske Steam Link-funksjonen. Her kan du starte et spill på PC-en og streame bildet i storformat på TV-en. Gi en controller til hver deltaker, så er alle med på moroa! Har du spillkonsoll eller PC koblet direkte til TV-en med HDMI, så kan du optimalisere spillopplevelsen din ytterligere ved å velge Game Mode i menyen. Da går bildesignalet utenom flere av de innebygde prosessorene i TV-en, og du oppnår en lynrask respons, akkurat som på PC-skjermen. Denne innstillingen kan du aktivere én gang for alle på den aktuelle inngangen.

Samsung Smart TV gir deg kort sagt utallige muligheter – også mange flere som vi ikke har plass til å nevne her. Kom innom en av butikkene våre og opplev dem!

Se det beste av verdens filmer og serier med streaming
På samme måte som Spotify og TIDAL har revolusjonert musikklytting, kan du som eier av QE65Q9FN glede deg over å få tilgang til videostreamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nett, og både lyd og bilde er i toppkvalitet. Har du en god Internett-forbindelse så kan du allerede nå begynne å streame et raskt voksende utvalg av filmer og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Opptaks- og pausefunksjon via USB – se på TV når det passer deg
Med QE65Q9FN kan du sette direkte-TV på pause, spole tilbake eller ta de opp, hvis du ønsker å se de på et senere tidspunkt. Dette krever imidlertid at du investerer i en portabel USB-harddisk, som kan fås i fornuftige størrelser for noen få hundrelapper og som enkelt kan gjemmes ute av syne. Når den først er koblet til kan du i praksis glemme den helt.

Opptaks- og pausefunksjonen gir deg en utrolig frihet i TV-hverdagen din, fordi du ikke lenger er slave av å sitte pal i sofaen når sendingen starter. Og hvis telefonen ringer midt i fotballkampen, setter du bare sendingen på pause eller spoler tilbake når du er klar igjen. Du kan også lynraskt programmere ukens opptak via den elektroniske programguiden (EPG).

Som en eksklusiv detalj er QE65Q9FN utstyrt med doble TV-tunere, så du kan ta opp én sending samtidig som du ser en annen. Vær likevel oppmerksom på at TV-en bare har én CI-slot til kortleser, så minst den ene sendingen må være ukryptert (free-to-air). Du kan imidlertid ta opp en kryptert TV-sending og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI.

Sylskarp digital bildekvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt
QE65Q9FN har innebygde DVB-T2, DVB-C og DVB-S2-tunere for sylskarp og støyfri digital TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel og parabol/satellitt (Canal Digital). Du trenger derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital bildekvalitet.

Tekniske spesifikasjoner

 • Kategori : QLED-TV med HDR
 • Kompositt : Nei
 • S-Video : Nei
 • Komponent : Nei
 • HDMI : 4, v2.0 (med Audio Return Channel)
 • Veggfeste : ”No Gap”-veggfeste eller standard VESA-feste (400x400) fås som ekstrautstyr
 • Skjermstørrelse : 65
 • Oppløsning : 3840 x 2160 (UHD, 16:9 widescreen)
 • DVB-T : Ja (MPEG-2/MPEG-4/DVB-T2) (x2)
 • DVB-C : Ja (MPEG-2/MPEG-4) (x2)
 • DVB-S : Ja (S2/Canal Digital) (x2)
 • Energiforbruk standby : <0,5 watt
 • Scart/RGB : Nei
 • VGA : PC-inn kun via HDMI
 • Farge : Sort metall (Midnight Black)
 • Størrelse : 145,0 x 83,0 x 3,9 cm (ekskl. bordstativ) (BxHxD)
 • Vekt : 26,7 kg (ekskl. bordstativ)
 • Q Style Design (Frame Edge)
 • Ambient Mode
 • Full Backlight bakbelysning
 • 10-bit Quantum Dot Ultra Black Elite QLED-panel
 • Billion Colors / Q Contrast Elite / Q Color / Q Viewing Angle
 • Q Mastering Engine / Quad Core Processor
 • HLG / HDR 10+ (Q HDR 2000)  
 • SDR-til-HDR oppkonvertering (HDR+)
 • Supreme UHD Dimming 
 • Precision Black (Local Dimming): Direct Full Array Elite   
 • One Connect Optical koblingsboks (5 meter optisk kabel medfølger, 15 meter fås som ekstrautstyr)
 • InstantOn
 • Plug-and-play
 • Norske menyer
 • Samsung Tizen Smart TV
 • Smart Interaction (stemmekontroll) 
 • Opptaks-/pause-funksjon via USB
 • Doble innebygde TV-tunere (DVB-T2/C/S2)
 • Common Interface (CI+ slot, 1.4)
 • Boxer-godkjent
 • RiksTv-godkjent
 • Innebygget trådløs nettverksfunksjon (wi-fi), 802.11 b/g/n/ac (2,5 / 5GHz)
 • Ethernet-tilkobling
 • EPG (elektronisk programguide)
 • HDMI-CEC (Anynet +)
 • Samsung Smart View
 • Optisk digital lydutgang
 • Film Mode / Game Mode / Steam Link
 • Bilde-i-bilde
 • 3 x USB 2.0-tilkobling
 • Innebygde stereohøyttalere (4.2)
 • Bluetooth Audio
 • Av/på timer
 • Smart Remote fjernkontroll (med Bluetooth) medfølger (TM1890A)
 • RS-232C-port
 • Bordstativ medfølger, ”No gap”-veggfeste fås som ekstrautstyr
 • Energiforbruk (typisk): 215 watt
 • Mål (inkl. bordstativ): 145,0 x 90,0 x 35,3 cm (BxHxD)
 • Vekt (inkl. bordstativ): 30,9 kg
 • Mål, eske: 161,2 x 95,9 x 19,5 cm

QE65Q9FN i test

Samsung

Samsung er så store at du nesten ikke kan snu hodet noe sted uten at øynene dine lander på deres karakteristiske logo. Kameraer, datamaskiner, mobilprodukter – Samsung lager alt. Inklusive en rekke av markedets beste, og flotteste, flatskjermer.

 • Markedsleder i mange produktkategorier
 • I første rekke teknologisk
 • De som alle kopierer

Les mer om Samsung

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her