HiFi Klubben

Hopp til innhold

Samsung QE75Q7F QLED-TV

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Samsung QE75Q7F QLED-TV

75” high-end QLED-TV i eksklusivt metalldesign med heldekkende glassfront. Her får du en avansert TV med teknologi i absolutt verdensklasse – og et reelt alternativ til OLED. Separat koblingsboks gjør at bare én kabel går opp til TV-en.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for å handle denne varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påminnelse når varen er på lager
Kan ikke kjøpes i nettbutikk

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Høydepunkter Samsung QE75Q7F – 75” QLED high-end toppmodell med enestående bildekvalitet og eksklusivt metalldesign

 • QLED-panel for enestående bildekvalitet
 • Eksklusivt ZERO skjermdesign i metall med glassfront
 • Separat koblingsboks gjør at bare én kabel går opp til TV-en (One-Connect Optical)
 • "No gap"-veggfeste, Studio gulvstativ og Gravity dreiefot fås som ekstratilbehør
 • Smart Remote i lekker metallfinish medfølger (tradisjonell IR-fjernkontroll fås separat)

QE75Q7F er en 75" high-end QLED-toppmodell med ultrahøy oppløsning på 3840x2160 og et eksklusivt design. Den ultraslanke rammen er laget i metall, og hele fronten er dekket av en glassplate. Her kommer du tett på bildekvaliteten fra de overdådige Q9F-prestisjemodellene, men til en vesentlig lavere pris.

Med det geniale "No gap"-veggfestet (ekstrautstyr) kan du montere TV-en helt tett inntil veggen. Alternativt kan du velge det flotte Studio-gulvstativet eller den vanvittige Gravity-dreiefoten som du aldri har sett maken til. Uansett hvordan du har møblert boligen kan du gjøre Samsung-TV-en din til prikken over i-en i boliginnredningen din.

QLED-betegnelsen avslører at panelet rommer Samsungs unike QLED-teknologi som løfter bildekvaliteten opp i den absolutte verdensklassen.

One-Connect Optical for renere design og fleksible muligheter
I QE75Q7F har Samsung valgt å plassere alle tilkoblingene unntatt strømmen i en egen boks (One-Connect Optical). Her kan du koble til HDMI-bildekildene dine – for eksempel Blu-ray-spiller og spillkonsoll – samt USB-lagringsmedier. Den optiske, digitale lydutgangen sitter også her.

Du trenger bare å trekke den medfølgende, dedikerte optiske kabelen videre til TV-en. Det er virkelig noe som ser bra ut i stua, spesielt hvis du har TV-en hengende på veggen. Hvis du vil, kan du plassere boksen helt ute av syne, for eksempel i et TV-møbel eller i et skap. 5 meter kabel følger med som standard. 15 meter fås som ekstratilbehør.

Smart fjernkontroll på et helt nytt nivå
Årets QLED-modeller leveres med en ekstra elegant, Bluetooth-basert Smart Control i metallfinish. Den gir deg enkel og intuitiv tilgang til funksjonene, og den kan på nesten magisk vis gjenkjenne HDMI-bildekildene dine (for eksempel streamingboks eller Blu-ray) og de lære de nødvendige kontrollkodene. Det betyr at du til de aller fleste formål kan klare deg med bare denne ene fjernkontrollen.

Alt sammen går så lett og automatisk at du nesten ikke legger merke til det. Alt du trenger er å glede deg over at sofabordet ikke lenger flyter med fjernkontroller. Hvis du likevel vil ha en tradisjonell, infrarød trykknapp-fjernkontroll, så kan du kjøpe den separat for et beskjedent beløp (TM1240A).

OBS: De innebygde stereohøyttalerne er veldig små på grunn av det ultraslanke designet. De kan til nød holde til for eksempel nyhetssendinger og lignende, men Hi-Fi Klubben anbefaler sterkt en lydplanke, et par aktive høyttalere eller et separat stereo- eller surroundanlegg, slik at lyden kan leve opp til den flotte bildekvaliteten når du for eksempel ser film.

QE75Q7F kommer i sølv metallfinish (Sterling Silver).

Produktbeskrivelse

QLED – Samsungs svar på verdens beste TV-teknologi
QLED er ikke bare et nytt navn for SUHD-begrepet som Samsung innførte i forrige generasjon. Navnet markerer en helt ny teknologi innen bildepaneler, der LED-krystallenes prestasjoner er raffinert til et utrolig høyt nivå. Giganten Samsung tror faktisk så sterkt på QLED-teknologien at de har valgt å satse 100 prosent på den heller enn å gå OLED-veien som noen av konkurrentene.

QLED betyr kort sagt at Samsung-TV-en din er i stand til å gjengi hele fargerommet helt korrekt, helt lineært og med full brillans uansett lysstyrke. Forbedringen er drastisk, og du kan se frem til å nyte enestående mettede og naturlige farger under alle forhold, uansett hvor krevende scener du utfordrer TV-en med.

Lysstyrken og dynamikken i et QLED-panel er intet mindre enn spektakulær. Når du samtidig får både sortnivå og innsynsvinkel som er svært tett på OLED, så begynner du å forstå hvorfor Samsung ikke uten videre regner OLED som fremtidens TV-teknologi.

Quantum Dot Backlight og 10-bit – helt rent lys og uendelige fargenyanser
Quantum Dot Backlight innebærer et lag med ultrasmå nanokrystaller (quantum dots) som sitter rett bak LCD-panelet. Hver krystall er laget for å slippe ut enten rødt, grønt eller blått lys når den blir truffet av bakbelysningen. De individuelle RGB-bildepikslene på selve panelet blir dermed matet med lys i "riktig" farge i stedet for hvitt. Dette betyr i praksis renere og mer nøyaktige farger.

Kanskje enda viktigere er 10-bit-fargedybden, som nå endelig har funnet veien inn i vanlige forbruker-TV-er. Sammenlignet med den eldre 8-bit-standarden har hver bildepixel nå 1074 milliarder forskjellige fargealternativer i motsetning til 16,8 millioner. Det betyr mye finere oppløsning, høyere presisjon og en mye mer naturtro opplevelse!

HDR – tettere på virkeligheten enn noensinne
HDR (High Dynamic Range) er bildestandarden som får ut hele potensialet av UHD-TV-en din. Ekte HDR-materiale – dvs. HDR hele veien fra originalopptak til gjengivelsen på TV-en din – gir deg et langt mer virkelighetstro bilde, som kan gjengi scener med kraftige høylys og mørke skygger samtidig, vel å merke med full detaljrikdom, brillians og kontrast i hele bildet. Gled deg til å se for eksempel en nattscene fra storbyen eller en solnedgang gjengitt i HDR – dette er den digitale teknologiens endelige knockout til den tradisjonelle filmrullen!

HDR gir deg ikke høyere oppløsning (flere piksler) sammenlignet med UHD/4K, men det løfter opplevelsen din og TV-en opp på et helt nytt nivå. UHD Blu-ray-filmer med HDR er for lengst på markedet, og streamingtjenester som f.eks. Netflix og Amazon tilbyr også UHD-titler med HDR. Gled deg til å oppleve hvor bra UHD-TV-en din faktisk er!

Utallige muligheter med Samsung Smart TV
Samsung Tizen Smart TV gir deg så mange geniale muligheter at du aldri noensinne vil gå tom for underholdning. Gled deg til å utforske de utallige smart-funksjonene og appene – det finnes garantert noe for alle og enhver!

En av de mest nyttige funksjonene er Samsungs egen Smart View-app. Her kan du streame bilder, video, musikk og en lang rekke apper fra smarttelefonen/nettbrettet og rett over på TV-en, helt uten ekstra bokser og tilbehør. Bare sitt i sofaen og la hele familien nyte de siste ferieminnene eller en morsom YouTube-video. Alt sammen foregår gjennom det enkle og elegante grensesnittet på telefonen din.

Du får også en rekke smarte fjernstyringsmuligheter fra smarttelefonen din. Du kan for eksempel i bakgrunnen navigere deg frem til Netflix-filmen familien skal se etter nyhetene. Filmen kommer først opp på TV-en når du trykker "Play", slik at ingen får opplevelsen sin forstyrret av menyer og ikoner som danser over skjermen.

Hvis du er gamer, så vil du også elske Steam Link-funksjonen. Her kan du starte et spill på PC-en og streame bildet i storformat på TV-en. Gi en controller til hver deltaker, så er alle med på moroa!

Samsung Smart TV gir deg kort sagt utallige muligheter – også mange flere som vi ikke har plass til å nevne her. Kom innom en av butikkene våre og opplev dem!

Se det beste av verdens filmer og serier med streaming
På samme måte som Spotify og TIDAL har revolusjonert musikklytting, kan du som eier av QE75Q7F glede deg over å få tilgang til videostreamingtjenester som f.eks. Netflix. Med et abonnement får du tilgang til nesten ubegrensede mengder av film og TV-serier over nett, og både lyd og bilde er i toppkvalitet. Har du en god Internett-forbindelse så kan du allerede nå begynne å streame et raskt voksende utvalg av filmer og serier i ekte 4K/UHD/HDR-kvalitet.

Opptaks- og pausefunksjon via USB – se på TV når det passer deg
Med QE75Q7F kan du sette direkte-TV på pause, spole tilbake eller ta de opp, hvis du ønsker å se de på et senere tidspunkt. Dette krever imidlertid at du investerer i en portabel USB-harddisk, som kan fås i fornuftige størrelser for noen få hundrelapper og som enkelt kan gjemmes ute av syne. Når den først er koblet til kan du i praksis glemme den helt.

Opptaks- og pausefunksjonen gir deg en utrolig frihet i TV-hverdagen din, fordi du ikke lenger er slave av å sitte pal i sofaen når sendingen starter. Og hvis telefonen ringer midt i fotballkampen, setter du bare sendingen på pause eller spoler tilbake når du er klar igjen. Du kan også lynraskt programmere ukens opptak via den elektroniske programguiden (EPG).

Vær oppmerksom på at noen TV-distributører bruker krypteringsteknologi som kan forhindre USB-opptak fra krypterte kanaler. Husk også at du bare kan ta opp fra de innebygde, digitale TV-tunerne. Du kan altså ikke ta opp fra videostreamingtjenester (f.eks. Netflix) eller fra Blu-ray.

Som en eksklusiv detalj er QE75Q7F utstyrt med doble TV-tunere, så du kan ta opp én sending samtidig som du ser en annen. Vær likevel oppmerksom på at TV-en bare har én CI-slot til kortleser, så minst den ene sendingen må være ukryptert (free-to-air). Du kan imidlertid ta opp en kryptert TV-sending og samtidig se en Blu-ray/DVD-film via HDMI.

Sylskarp digital bildekvalitet via antenne, kabel-TV og satellitt
QE75Q7F har innebygde DVB-T2, DVB-C og DVB-S2-tunere for sylskarp og støyfri digital TV (inkl. HDTV) via både antenne, kabel og parabol/satellitt (Canal Digital). Du trenger derfor ikke en separat tunerboks med tilhørende fjernkontroll for å nyte suveren digital bildekvalitet.

Tekniske spesifikasjoner

 • Kategori : QLED-TV m/HDR
 • Kompositt : Nei
 • S-Video : Nei
 • Komponent : Nei
 • HDMI : 4, v2.0 (med Audio Return Channel)
 • Veggfeste : ”No Gap”-veggfeste og standard VESA-feste (400x400) fås som ekstrautstyr
 • Skjermstørrelse : 75
 • Oppløsning : 3840 x 2160 (UHD, 16:9 widescreen)
 • DVB-T : Ja (MPEG-2/MPEG-4/DVB-T2) (x2)
 • DVB-C : Ja (MPEG-2/MPEG-4) (x2)
 • DVB-S : Ja (S2/Canal Digital) (x2)
 • Energiforbruk standby : <0,5 watt
 • Scart/RGB : Nei
 • VGA : PC-inn kun via HDMI
 • Farge : Sølv (Sterling Silver)
 • Størrelse : 167,1 x 95,8 x 5,3 cm (ekskl. bordstativ) (BxHxD)
 • Vekt : 37,2 kg (ekskl. bordstativ)
 • ZERO Design (Simple Edge)
 • Edge-LED bakbelysning
 • 10-bit Quantum Dot Ultra Black QLED-panel
 • Q Display / Q Color / Q Contrast / Q Eyeview
 • Q Engine / Quad Core Processor
 • HDR-støtte (High Dynamic Range, 1500 nits)
 • SDR-til-HDR oppkonvertering (HDR+)
 • Supreme UHD Dimming
 • Precision Black (Local Dimming): Precision Black Pro
 • One Connect Optical koblingsboks (5 meter optisk kabel medfølger, 15 meter fås som ekstratilbehør)
 • InstantOn
 • Plug-and-play
 • Norske menyer
 • Samsung Tizen Smart TV
 • Smart Interaction (stemmekontroll)
 • Opptaks-/pause-funksjon via USB
 • Doble innebygde TV-tunere (DVB-T2/C/S2)
 • Common Interface (CI+ slot, 1.3)
 • Boxer-godkjent
 • RiksTv-godkjent
 • Innebygget trådløs nettverksfunksjon (wi-fi), 802.11 b/g/n/ac (2,5 / 5GHz)
 • Ethernet-tilkobling
 • EPG (elektronisk programguide)
 • HDMI-CEC (Anynet +)
 • Samsung Smart View
 • Optisk digital lydutgang
 • Game Mode / Steam Link
 • Bilde-i-bilde
 • 3 x USB 2.0-tilkobling
 • Innebygde stereohøyttalere (2.2)
 • Bluetooth Audio
 • Av/på timer
 • Smart Remote fjernkontroll (med Bluetooth) medfølger (TM1790A)
 • RS-232C-port
 • Bordstativ medfølger "No gap"-veggfeste, Studio gulvstativ og Gravity dreiefot fås som ekstrautstyr
 • Energiforbruk (typisk): 203 watt
 • Mål (inkl. bordstativ): 167,1 x 104,7 x 40,5 cm (BxHxD)
 • Vekt (inkl. bordstativ): 42,2 kg
 • Mål, eske: 185,9 x 111,7 x 22,9 cm

Samsung

Samsung er så store at du nesten ikke kan snu hodet noe sted uten at øynene dine lander på deres karakteristiske logo. Kameraer, datamaskiner, mobilprodukter – Samsung lager alt. Inklusive en rekke av markedets beste, og flotteste, flatskjermer.

 • Markedsleder i mange produktkategorier
 • I første rekke teknologisk
 • De som alle kopierer

Les mer om Samsung

Mer lesning

Book en demo

I HiFi Klubben kan du oppleve produktene med dine egne øyne og ører før du handler. Du kan til og med avtale tid for en personlig demonstrasjon. Så blir det enklere for deg å velge rett.

Vi bruker småkaker, aka cookies (informasjonskapsler), slik at du bl.a. kan bruke vår nettbutikk. Vi bruker dem også til å finne ut hvordan våre nettsider blir brukt, slik at vi hele tiden kan forbedre oss, selvsagt mens vi hører på vår favorittmusikk. Ved å fortsette, godtar du alt dette. Les mer om cookies her