Hopp til innhold

Det er dumt å betale for mye og ikke få 6 års garanti

Velkommen til HiFi Klubben. Av og til får vi lyst til å holde oss for ørene. Alle roper så forbasket høyt om at de er billigst hele tiden, mens sannheten er at flesteparten av varene som selges flere steder, koster det samme overalt.

Vi har ikke flere milliarder kroner til å skryte

HiFi Klubben er noe for seg selv. I motsetning til visse andre har vi ikke flere milliarder kroner til å bruke på skryt. Likevel vokser kundeklubben vår støtt og stadig – over 800 000 pris- og kvalitetsbevisste, oppegående mennesker har det blitt. De får ikke bare bransjens beste garantiordning, de får også invitasjoner til konserter, eksklusive slippfester og opplæringskvelder i butikkene våre.

Men nok om det – skal vi ikke heller få satt på litt musikk, en fet film eller snurre en vinyl eller to? Hos oss får du nemlig også teste ut produktene før du kjøper. Sier du fra på forhånd kan vi ha anlegget rigget klart, kaffen varm, TV-en kalibrert og om du ønsker kan vi sikkert stikke ut og kjøpe litt fyrstekake også. Bake selv gjør vi ikke. Det får da være grenser.