Hopp til innhold

60 dagers åpent kjøp

HiFi Klubben lar deg teste det nye utstyret ditt hjemme i 60 dager før du bestemmer deg. Da har du god tid til å bli overbevist eller til å prøve anlegget du alltid har drømt om

Buy & Try - Prøv i 60 dager

Varen må returneres i samme tilstand som den ble kjøpt og i original emballasje med alt tilbehør. TV/projektorer er unntatt - her er returretten 30 dager fra kjøpsdato.

Hos HiFi Klubben tror vi fullt og helt at god lyd gjør deg gladere. Vi tror også at du ikke vil gi slipp på god lyd når du først har opplevd forskjellen. Derfor får du sjansen til å prøve det hjemme i din egen stue.

Når du handler hos oss får du 60 dagers åpent kjøp på alle produkter, uansett om du har kjøpt den på nett eller i en av våre butikker. De eneste unntakene er TV-er, projektorer, ørepropper og produkter som spesialbestilles. På TV og projektorer er det 30 dagers åpent kjøp. Ørepropper med brutt plombering kan av hygienemessige årsaker ikke tas i retur. Til gjengjeld kan du alltid teste in-ear høretelefoner i butikk før du kjøper.

60 dager prisgaranti

Hvis HiFi Klubben senker prisen på produktet du har kjøpt i løpet av de 60 dagene det åpne kjøpet gjelder, så er det bare å kontakte butikken der du gjorde kjøpet. Da refunderer vi prisforskjellen med det samme betalingsmiddelet du brukte ved kjøpet, så lenge den lavere prisen fortsatt er gyldig. For TV gjelder 30 dager.

Enkel retur hvor du vil

Forbrukerkjøpsloven sier at du må returnere varen i vesentlig samme stand og mengde som den ble kjøpt i. Ved retur må det fremvises kvittering, og vi blir glade hvis vi får tilbake varen i original emballasje. Men utover dette er du velkommen til å pakke ut produktet og teste det fritt i løpet av de 60 dagene. Åpent kjøp gjelder også på demovarer. 

Manglende original emballasje kan muligvis utgjøre en verdiforringelse, så for å være sikker på å kunne motta alle pengene i retur anbefales det at varen returneres i original emballasje

Hvis du angrer på kjøpet ditt, så leverer du bare tilbake varen i en hvilken som helst HiFi Klubben-butikk eller sender den retur til nettbutikken i posten. Vi anbefaler at du velger Norgespakke med sporing. Avsender dekker returkostnaden. 

Du holdes ansvarlig for eventuell forringelse av varens verdig som skyldes annen håndtering enn hva som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og dens måte den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måte som om du prøvde den i en fysisk butikk, men du kan ikke ta den i reell bruk.

Dersom varen er prøvd utover hva som er beskrevet ovenfor, betrakter vi en som brukt. Dette betyr at du ved å angre kjøpet kun får en del, eller intet av kjøpsbeløpet i retur, avhengig av varens handelsmessige verdi.

Du trenger ikke å begrunne hvorfor du har ombestemt deg, men du må gjerne fortelle oss det. Da hjelper du oss nemlig med å gi enda bedre veiledning fremover.

Ta vare på pappeskene

Hvis du har mulighet for det, så vil vi anbefale deg å ta vare på pappeskene til det nye utstyret ditt. Da er det mye bedre beskyttet hvis du skal flytte eller sende det på service på et senere tidspunkt. Husk også å ta vare på kvitteringen, slik at du kan få reparert apparatet på garantien hvis det skulle bli aktuelt. Som medlem av kundeklubben vår kan du finne kvitteringene dine under ’Min side’ her på hifiklubben.no

Slik returnerer du en vare til nettbutikken->

Se de komplette salgsvilkårene våre her->

Spør HiFI Klubben kundeservice

Har du spørsmål om retur eller om et av produktene våre? Kontakt oss på telefon eller e-post. Vi er klare til å hjelpe deg.